Şimdi Ara

passatı bmw ile takas edermiydiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bide garajda duruyor diyorsun
    al bence
  • http://www.bmw.com/generic/de/de/products/automobiles/download/pdf/3_LI_pricelist.pdf

Almanya fiyatı: 3.20 d: 32 bin EURO ama boş araç, linkte paket fiaytları da var, 2 paketle( m ve komfor paketi) 40 bin EURO;;;;

passat 2.0 tdi comfortline ise 28 bin euro, paketleri BMWden daha yalın, TR standartlarında bir comfortlane için 30 bin euro civarı

http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/beratungundkauf/neuwagen/preisfinder.html?CFC_cK=1131355843243&ModelType=7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 11 Şubat 2007; 23:04:01 >

• bence 3bin euro üste verilir ve alinir.
  • 2005 bmw lerde esp var.dsc yazan düğme var ya o işte
  • iyi de 3 serisi passattan daha dar olmaz mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

iyi de 3 serisi passattan daha dar olmaz mı?

heh iste bir kisi cikti anlatmak istedigimi.

birde bu araclarda a4 olsun 3 serisi olsun c class olsun hepsininde arka koltuklarda kapinin kenarinda sirtinizi koydugunuz yerler cok fazla dolgun ve bu da 3 kisinin sigmasini zorlastiriyor tabi iki kisi icin sorun yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

iyi de 3 serisi passattan daha dar olmaz mı?

dar elbette sonuçta sınıfları bir değil.. fakat diğer etmenleri göz önünde bulundurursa güzel anşlaşma.. hemde km si daha düşük ekstra konfor özelliklerine de sahip olacak..

tek düşünmesi geeken passatın bir üst sınıf araç olmasıdır.. bence herşey ortada.. değer bence.. aile durumu nasıl yük eşya kişiş sayısı seni düşündürmüyorsa hemen değiş...

ama sonuçta 316 da uffacık araba değil.. çok bişey fark etmez.. değiş derim.. pazarlık yap 2500 avroya indir fln
  • Ben passatı 3.16i ile değiştirmezdim ki e46 kasa hayranıyımdır.. Ama 3.18i olsa bir sn bile düşünmezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: herby

Ben passatı 3.16i ile değiştirmezdim ki e46 kasa hayranıyımdır.. Ama 3.18i olsa bir sn bile düşünmezdim

ne alaka? 318 le değişen 316 ile değişir esas.. sonuçta passat daha büyüka raç 1.6 bmw bi küçük sınıf o da 1.6..

hadi desen passat daha büyük değişmem.. performans açısından bakıyosun ama zaten 316 passata göre daha performanslı sen diyosun başıma bi de vergi problemi çıksın..

mantıklı gelmedi
  • Passat sahibi olduğum için demiyorum ben olsam eğer içine bindiğimdede sinmediyse deiştirmezdim bmw die alınır diyen arkadaşada selamlarımı iletirim marka bazen çok önemli deildir bence iyi düşün ve asla BMW filan diye düşünme alıpta passat ı aramak var benim Passat ım eski olmasına rağmen konforunu ve rahatlığını bugün biçok araçta bulamıyorum
  • 3000 euro olmasa mantıklı olurdu. ama bence değil. sonuçta her yeni araç yeni bir kumar, passattan memnunsan ve 1e1 olmuyosa değiştirme derim...
  • bmw ye bin biraz sür... ondan sonra bide pazarlık et 3000 den daha aşağı düşürebilirsen.. bide bmw içine sinirse okey dersen değiştir..

bmw nin renk ne bu arada...

bak bide sunroofu varmış..

ben olsam değiştiririm..

yanlış anlamayın ben olsam..
  • OZAMAN SİZ PARA ALIN DAHA MANTIKLI SİZİN DEMENİZE GÖRE HEMDE KARA GEÇERSİNİZ.BEN SİZİN YERİNİZDE OLSAM ŞU AN 3000 EURO VERİR BMW SAHİBİ OLURDUM.HAYIRLI KARARLAR.
    quote:

Orjinalden alıntı: gen. cerrah

sitede Almanya 2.e araç fiyatları ile ilgili bir topik açılmış.(Autobild) Orada 316i 2005 model araçlar 15000-20000 avro , Passatlar ise 19000-25000 avroya satılıyor. Acaba biz ülke olarak Bmw , Mercedes araçları olduğundan fazla abartıp fazla para mı veriyoruz?
  • Bir dk beklersem , adam degilim

Passat bana tasarım olarak hep sıkıcı gelmiştir. ( son kasa gen biraz iyi ) ama e46 bmw bir efsanedir , bmw den nefret edenler bile o kasayı sever .

Aynasından kapısından farlarından her seyiyle ozel bir aractır...
  • burada pssatı ne için aldığın önemli

eyer passat diye aldıysan bmw daha mantıklı sonuçta daha karizmatik ve havalı bir araç

ama passatı geniş diye konforlu diye aldıysan bme bunalrın ikisinide sunamaz sana konfor görecelidir sonuçta ama iç mekan darlığı 3 serisinde korkunç küçük camlar yüzünden kutudaymış hissine kapılıyorsunuz passattan sonra çok sıkaiblir seni arka koltuklaraysa hiç deyinmiyorum önce uzun boylu biri varken arka koltuklar iptal oluyor diyebiliriz

aile kullanımı için 3 serisi dar kalır tecihim passat olur ama şahsi kullanım için bmw tercih edileiblir

bu arada hocam sen niye habire passatı diyer araçlarla takaslamaya kalkıyorsun sıkıldınmı memnun deyilmisin ne olduda böyle kurtulmaya çalışıyor gibisin arabadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

quote:

Orjinalden alıntı: herby

Ben passatı 3.16i ile değiştirmezdim ki e46 kasa hayranıyımdır.. Ama 3.18i olsa bir sn bile düşünmezdim

ne alaka? 318 le değişen 316 ile değişir esas.. sonuçta passat daha büyüka raç 1.6 bmw bi küçük sınıf o da 1.6..

hadi desen passat daha büyük değişmem.. performans açısından bakıyosun ama zaten 316 passata göre daha performanslı sen diyosun başıma bi de vergi problemi çıksın..

mantıklı gelmedi

Hocam büyük olması olmaması ne alaka ben anlayamadım.. Benim altımdaki araç 1.6 passat olsa 3.16i ile değişmem için hiçbir neden yok ama 3.18i olsa performans bakımından öne çıkar ve değişirdim..

• işte bende diyorum ki paassat ta 1.6, 316 da 1.6 passat daha ağır araba bmw ye göre.. otomatikman bu farktan dolayı performans gözlenecektir zaten.. bmw nin hırçın yapısıda göz önüne alınırsa..
  • Aksine passattan acayip memnunum. Tek sorunum yaşımın arabası olmaması (32 yaşındayım) Neredeyse babamın mercedesi kadar konforlu. Bu güne kadar ki tüm araçlarımı hep mantığımı kullanarak aldım. Corolla - Bora - Vectra C- Passat . İkinci elde para etsin , sedan olsun , geniş olsun az benzin yaksın falan filan. Mesleğim gereği hayatın ve sağlığın ne kadar önemli olduğunu ve bu yaşlara bir daha dönemeyeceğimin yeteri kadar farkına vardım. Bir kez olsun kalbimin sesine kulak verip bir hovardalık yapmak istiyorum. ileride pisman olmamak için.
  • Bir post daha atarsanız yaşınızla post sayınız aynı olacak

BMW almayın, mesleğiniz gereği çalıştığız ortamlarda yanlış anlaşılabilir...Ne demek istediğimi anladınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 13 Şubat 2007; 0:37:45 >
  • ben yerinde olsam bmw tercih ederdim..gençlik işte
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.