Şimdi Ara

passatı bmw ile takas edermiydiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 15000km 1.6 fsi comfortline aracım var. Yakın tanıdığım bir abim 2005 model eski kasa 316i aracını yeni kasa 320d almak için satıyor. Araç 8000km de garaj arabası . kazasız, sunroof , deri koltuk , otomatik klima mevcut. Aracımı verip + 3000 euro vermem gerekiyor. Sizce mantıklı mı?

• Bence al BMW performansı olmasada kalitesi ve prestijine ulaşmış olursun...
  • Bu arada bmw i kullandım sanki kendi aracım daha konforlu gibi geldi bana . Ama bu kendi aracıma alışık olmamdan da kaynaklanmış olabilir. Ayrıca direksiyonuda park manevralarında biraz sert gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gen. cerrah

Bu arada bmw i kullandım sanki kendi aracım daha konforlu gibi geldi bana . Ama bu kendi aracıma alışık olmamdan da kaynaklanmış olabilir. Ayrıca direksiyonuda park manevralarında biraz sert gibi.

Bu tamamen bmw nin sportifliğinden kaynaklanan bir durum.Ben olsam değiştirirdim.Yalnız 2000 avroda anlaşın.Bence bmw çok daha güzel ve bence efsane kasa olacak bu e46.
  • sonuçta
    aynı model
    km si daha düşük
    araç tanıdığının

ben olsam düşünmeden öderim 3000 euro
  • BMW zaten sert süspansiyonuyla ünlüdür ancak bu açığını viraj performansıyla affettirir
  • BMW HEM PASSATTAN DAHA SPORTİF PASSAT DAHA ÇOK CİDDİ BİR TASARIMA SAHİP AMA BMW SPOR ÇİZGİLERİ İLE BENİM GİBİ ÇOĞU GENCİN TERCİHİDİR..
    BEN PASSATI ŞİŞMAN GÖBEKLİ İŞ ADAMLARINA YAKIŞTIRIYORUM...
  • genç iseniz 1 dk bile düşünmeyin
  • vw passat 2005 yılının teknolojisi ile üretimine başlanan bir otomobil, bmw ise 1999. bu fark çarpışma testlerinde de öne çıkıyor. neredeyse tüm markalar her yeni modelde fazladan 1 yıldız daha almışlar.
  • bmw iyi guzel arac ama 3 serisinde ben rahat edemedim,neden?
    genis araclara alismisim bana cok dar ve bunaltici geldi.
    dis gorunum konusunda su anki guncel kasa degilde sizin alacaginiz kasa cok hosuma gidiyor.
    birde donanimlari incelemek lazim.benim icin cok onemli.sizin icin onem arz edermi bilemem.
    ben goruyorum bmw 316 larda digital klima bile yok.
    donanim seviyelerini karsilastirin.
    aracta hosunuza gittiyse ben bu aracta rahat ederim derseniz 3000 euro cok fazla bi fark degil.
    ayrica aracin km si de cok dusuk.daha bakima bile girmemistir.
    ayrica bisey merak ettim.arkadasiniz 2005 model aracla bu zamana kadar 8 bin km yapmis demekki fazla arac kullanmiyor.
    hatta cok cok az arac kullaniyor.2 senede 8bin km cok az.
    neden 320d ye ihtiyac duyuyor aklimda kocaman bir soru isaretine sebeb oldu???

dedigim gibi donanimlarina bak birde dedigim gibi arac sana bunaltici gelmiyorsa 3 bin euro verilir...
  • biri vw biri bmw ben olsam takas ederdim
  • Burada bir karar vermek zorunda iseniz BMW'yi alın. Ama ben olsam 3 bin Avroyu saklar, BMW'yi en az 2000cclik bir motorla alabileceğim günü beklerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azaz06

biri vw biri bmw ben olsam takas ederdim

ya kardes kusura bakmada herkes sizin gibi dusunuyor ben anlam veremiyorum.

benim aracim benim isimi goruyorsa icinde huzurlaysam o arac bana gore mukemmeldir.
    tabi ki de bmw mercedes audi diger bi cok firmadan ustun araclar uretilir ama konuya ne de olsa bmw ya da mercedesin yildizi yeter gibi cumlelerle yorum yapmak bence dogru degil.
    soyluyorum ben bmw 3 serisi bence parasinin arabasi degil.
    nasil d segmenti bu araclar ben anlam veremiyorum.
    eski aracim su an esimin kullandigi 2002 megane rxi ile ic hacimde neredeyse ayni.
    isterseniz inceleyiniz.hatta megane de arkaya 3 kisi oturulur ama 3 serisinde rahat edemezsiniz.

diyorum ki ben de aracin ic hacmi alacak olan kisiye yeterli ise ve donanim konusunda ayni seviyede ise aradaki 3 bin euro fark verilir.
    ama bunlar olumsuz ise ki bana gore olumsuz adam bana arti 3000 euro versem yine degismem 3 serisi ile.

demek istedigim icinde bmw ve mercedes gecen topiklere sizin yaklastiginiz gibi yaklasmak bence dogru olmaz.
    ben cocuklugumdan beri mercedes hayraniyim.arac olarak ta e class a sahip olmak benim arzumdur.mercedesin kalitesini konforunu da bilirim.
    ama hem 3 serisi hem de c lass hem de a4 d sinifi araclarin ic hacmine yakismiyor.
    sadece passat degil vectra avensis te oyle cok daha genis araclar...

• başlıkta siz olsaydınız demiş arkadaş bende ben olsaydım dedim herkesin düşüncesine saygım var ben olsaydım bmwyi alırdım
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

quote:

benim aracim benim isimi goruyorsa icinde huzurlaysam o arac bana gore mukemmeldir.
    tabi ki de bmw mercedes audi diger bi cok firmadan ustun araclar uretilir ama konuya ne de olsa bmw ya da mercedesin yildizi yeter gibi cumlelerle yorum yapmak bence dogru degil.
    eski aracim su an esimin kullandigi 2002 megane rxi ile ic hacimde neredeyse ayni.
    isterseniz inceleyiniz.hatta megane de arkaya 3 kisi oturulur ama 3 serisinde rahat edemezsiniz.

diyorum ki ben de aracin ic hacmi alacak olan kisiye yeterli ise ve donanim konusunda ayni seviyede ise aradaki 3 bin euro fark verilir.
    ama bunlar olumsuz ise ki bana gore olumsuz adam bana arti 3000 euro versem yine degismem 3 serisi ile.

demek istedigim icinde bmw ve mercedes gecen topiklere sizin yaklastiginiz gibi yaklasmak bence dogru olmaz.
    ben cocuklugumdan beri mercedes hayraniyim.arac olarak ta e class a sahip olmak benim arzumdur.mercedesin kalitesini konforunu da bilirim.
    ama hem 3 serisi hem de c lass hem de a4 d sinifi araclarin ic hacmine yakismiyor.

• quote:

başlıkta siz olsaydınız demiş arkadaş bende ben olsaydım dedim herkesin düşüncesine saygım var ben olsaydım bmwyi alırdım
    quote:

Orjinalden alıntı: _codelinker_

quote:

eyvallah o zaman degerli kardesim ne diyelim.
    saygi bizden...

• Aracı kullanan aslında eşi araç sadece şehir içinde kullanılmış. Şehir dışında kia sorento kullanıyorlar. Donanım olarak passatan artı olarak kısmi deri koltuk , sunroof , koltuk ısıtma var. passata ise esp , park mesafe , otomatik el freni , yokuşta kayma önleyici , uzaktan kumanda bagaj mevcut.
  • quote:

Aracı kullanan aslında eşi araç sadece şehir içinde kullanılmış. Şehir dışında kia sorento kullanıyorlar. Donanım olarak passatan artı olarak kısmi deri koltuk , sunroof , koltuk ısıtma var. passata ise esp , park mesafe , otomatik el freni , yokuşta kayma önleyici , uzaktan kumanda bagaj mevcut.

bmw nin donanimi daha iyi gibi en azindan konfor konusunda ama keske esp de olsaymis.
    bu durumda bmw daha avantajli gozukuyor tabi dedigim gibi ic mekan sizin de hosunuza gittiyse.
    sonucta biraz zorluk yasayacaksiniz hem diz mesafesi hem de bas masefesi olarak...

aracin icine oturun kendinizi daha iyi hissediyorsaniz 3 bin euro para degil aradaki fark icin...
  • sitede Almanya 2.e araç fiyatları ile ilgili bir topik açılmış.(Autobild) Orada 316i 2005 model araçlar 15000-20000 avro , Passatlar ise 19000-25000 avroya satılıyor. Acaba biz ülke olarak Bmw , Mercedes araçları olduğundan fazla abartıp fazla para mı veriyoruz?
  • Sitenin linkini verebilir misin?
    quote:

sitede Almanya 2.e araç fiyatları ile ilgili bir topik açılmış.(Autobild) Orada 316i 2005 model araçlar 15000-20000 avro , Passatlar ise 19000-25000 avroya satılıyor. Acaba biz ülke olarak Bmw , Mercedes araçları olduğundan fazla abartıp fazla para mı veriyoruz?
  • aracın markasının bmw olması önemli değil,sonuçta aracın km si fazla ve bence apssat o araçtan her konuda daha iyidir bence değiştirme...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.