Bir post daha atarsanız yaşınızla post sayınız aynı olacak
BMW almayın, mesleğiniz gereği çalıştığız ortamlarda yanlış anlaşılabilir...Ne demek istediğimi anladınız...
Medıkalcıyız anladım ben anladım
Su memlekette cerrah olupta durust olan 100kısıyı gecmes derım noktayı koyarım.
Nerdenmı bılıyorum? Boşver gıtsın
Paasat' vermem 3000 avroyuda
Aracın 1.8 T yada TDI comfortline yada highline olsaydı değiştirmeyin derdim ama 3.16 bence direk değiştirin.
ne olursa olsun büyük konuşmamak lazım hocam,her meslek grubunda çürükler de var sağlamlar da.
quote:
Orjinalden alıntı: okanttnc
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
BMW almayın, mesleğiniz gereği çalıştığız ortamlarda yanlış anlaşılabilir...Ne demek istediğimi anladınız...
bmw anladığım kadarıyla oldukça donanımlı duruyor, cunku 316 seviyesinde bu kdr donanımlı ve anladıgım kdrıyla temiz (az km yapmıs) arac bulmak zor..Bence kim ne derse desin sizin içinizden bi ses sureklı bmw diyecek..+3000 euro da cok fazla bir fark değil...bu yuzden bence dusunulebilir bi seçenek..motor aynı hacimde olsada arkadan itiş oldugu ıcın zevki mutlaka farkedecek. ama passatta bence karsılastırıldıgında 316 ya gore kotu dıyemeyecegım bır arac
BMW prestiji yeter,km si çok azmış ve 3000 avro iyi bir fark,bence kaçırma...
her iki araçta 115hp ...!!!
bmw arkadan itiş passat önden çekiş
sürüş karakterleri farklı BMW nin yol tutuşu bariz daha iyi yanlız 316i nin ağırlığı 1805kg esneklik ve yakıt tüketimine baktığın zaman eline farklı veriler gelmiyecek yaklaşık 11.5-12sn civarı 0-100 ü var ve şehir içinde 12litre yakıt tüketimi var (328i nin şehir içi yakıt tüketimi 13 litre)...senin aracın verilerini yazmama gerek yok zaten araç sende
bence mantıklı bir takas olmaz alacak isen 2001-2003 arası 325i-328i-330i bakabilirsin ki takasına değsin keyif al araçtan...
Kilometresi orjinalse hiç düşünme kardeş , ben kullandım çok hoşuma gitti , kaçırma.yoksa ben düşünebilirim ben 5000 euro veririm üstüne
quote:
Orjinalden alıntı: hayathonda
ne olursa olsun büyük konuşmamak lazım hocam,her meslek grubunda çürükler de var sağlamlar da.
quote:
Orjinalden alıntı: okanttnc
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
Ama bu iş sektörünün %90ı çürük. Nasıl bu kadar eminmiyim? 30yıldır bu işi yapan babamın anlattıklarıyla ve gördüklerim ile Cerrahların özellikle çivisi çıkmış durumda
bmw nin sürüş keyfi ve konforu yanında passat oyuncak araba gibi kalır, hiç düşünmeden al
Arkadaşım sen takaslamazsan O araba ile ben ilgilenmek isterim...Eğer düşünmüyorsan ve arkadaşın satmaya kararlı ise bana özelden ile iletişim numarasını verebilirmisin...
arkadaşım hıç dusunme bıle arac daha sıfır nerede ıse o bır bmwsenın arabanda çok güzel ama bmw alırken prestıjde alıorsun her yonuyle karızmatık bır araba
Arkadaşlar ben olsaydım kesinlikle değiştirmezdim neden mi çünkü yurt dışında bu araçların aralarında bizim ülkemizdeki kadar fiyat farkları yok bunu yukarıda bir arkadaş zaten belirtmiş bizim ülkemizde eskiden beri gelen bir gelenek diyelim BMW ve MERCEDES' e fazlası ile değer verilir yanlış mıdır bu hayır değildir ama bence bu olay BMW'de 3 serisi için MERCEDES'te de A serisi için geçerli değil gibi geliyor bana yanlış düşünüyor olabilirim ama genişlikse genişlik konfor ise konfor zaten hangi insan performans için tutupta 3.16 alır ki o zaman passat yeterlidir hatta daha iyidir 3000 euro fark istiyormuş gider o paraya high donanımındaki deri koltuğu yaptırırım sonroof taktırırım passatın genişliği ve esp si yanıma kar kalır bu da acizane benim fikrim hoşçakalın
valla geçenlerde 2006 3,16i ye bindim 306 ya binesim gelmedi.. onu zaten geç.. ne eniştemin bora ne 306 ne akrbadaki megane..
sanmıyorum passatta onlardan farklı olsun.. bora bile bmw den çok çok farklı.. bmw bi başka..şu hayatta bmw almadan ölürsem gözüm açık gider
BMW MERCEDES AUDİ bu markalar genellikle çok mükemmel bir şürüş ve insana zevk veriyolar..
bunları kullanıpta vw opele filan binince hakikaten insan acayip garipsiyor ya..
okadarda değil bir bmw 3 serisinden inen bir kişi passata binerse yine bmw deki rahatı passattada bulur ama ben olsam bmw yi alırdım 3 bin avro değişiyor ise ama performans fazla birsey faretmiyecek sadece karizma ve prestij
quote:
Orjinalden alıntı: umut16
BMW MERCEDES AUDİ bu markalar genellikle çok mükemmel bir şürüş ve insana zevk veriyolar..
bunları kullanıpta vw opele filan binince hakikaten insan acayip garipsiyor ya..
quote:
Orjinalden alıntı: AcıHayatt
okadarda değil bir bmw 3 serisinden inen bir kişi passata binerse yine bmw deki rahatı passattada bulur ama ben olsam bmw yi alırdım 3 bin avro değişiyor ise ama performans fazla birsey faretmiyecek sadece karizma ve prestij
quote:
Orjinalden alıntı: umut16
benim kastım sınıflarına göre..
bmw 3 e göre bora filan .. passatla 3 tabiki dediğin olabilir ama bi passatla 5 serisi yada A6 çok ayırır..
bmw den inip passata binmedim ama 2004 pasific boraya bindim.. yok böyle bişey.. acayip fark war.. passatta boradan konfor olarak çok çok farklı mıdır ki? belki biraz.. ama sanmam bmw 3 serisi gibi bi araç olduğunu
Passatın 1.6 ise tabiki takas yapılır 3,16 ile .. ama dedıın gıbı passat daha konforlu olabılır dogrudur sen bılırsın senın kararın ama 2.0 fln olsaydı passat kesınlıkle deısılmezdı..
bizde passattan inip 528 e bimiştk ama öyle dediğin gibi atla eşek gibi bir fark yok
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
bmw den inip passata binmedim ama 2004 pasific boraya bindim.. yok böyle bişey.. acayip fark war.. passatta boradan konfor olarak çok çok farklı mıdır ki? belki biraz.. ama sanmam bmw 3 serisi gibi bi araç olduğunu