Şimdi Ara

passatı bmw ile takas edermiydiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

bmw den inip passata binmedim ama 2004 pasific boraya bindim.. yok böyle bişey.. acayip fark war.. passatta boradan konfor olarak çok çok farklı mıdır ki? belki biraz.. ama sanmam bmw 3 serisi gibi bi araç olduğunu

bora ile passat arasinda hem de yeni kasa passat arasinda ki zaten yeni kasadan bahsediliyor cok degil cooooooook cok fark var...
    bilginize...
  • Benim anlamadığım arkadaşın 320 d almak için aracını satmayacak mı? Takas + 3000 euro nasıl oluyor?
  • arkadasimin borasi.
    2000 model ozel uretim...
     passatı bmw ile takas edermiydiniz?

bu dabenim passat.2006 model.
    aradaki farki rahatca gorebilirsiniz.ozellikle konsol ve arka diz ve bas mesafesi...

• doğrudur.. ne diyim o halde.. fakat bilmiyorum sanırım bmw yi değişmem paassata..bnmki heves ya.. nedesen aynı işte..
  • quote:

Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee

doğrudur.. ne diyim o halde.. fakat bilmiyorum sanırım bmw yi değişmem paassata..bnmki heves ya.. nedesen aynı işte..

ne demek arkadasim tabi ki.
    sonucta herkesin zevkleri ve beklentileri farkli ki piyasada binbir cesit arac var...

selam ile...
  • Sevgili codelinker arkadaşım bu forumda çok yeni olduğum halde seviyeli ve kaliteli yorumlarını bolca okudum. Fakat yanlış görmediysem aracı kemersiz kullanıyorsun. İnan bana şahine bin kemer tak daha güvenli. Seni ikna etmek için bir kaç acil vaka resmi koyardım ama etik olmaz.

ayrıca topikte olay bmw , passat takasına dönüşmüş. Arkadaşım bmw sini satıp 320d alacak bende aracımı ayrıca satacağım. Arabam com da ilanını verdim.
  • öyle bir imkanım olsa bir saniye beklemem hemen bmw yi alırım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: gen. cerrah

Sevgili codelinker arkadaşım bu forumda çok yeni olduğum halde seviyeli ve kaliteli yorumlarını bolca okudum. Fakat yanlış görmediysem aracı kemersiz kullanıyorsun. İnan bana şahine bin kemer tak daha güvenli. Seni ikna etmek için bir kaç acil vaka resmi koyardım ama etik olmaz.

ayrıca topikte olay bmw , passat takasına dönüşmüş. Arkadaşım bmw sini satıp 320d alacak bende aracımı ayrıca satacağım. Arabam com da ilanını verdim.

evet haklisin degerli kardesim emniyet kemerini takmak gerekiyor.
    artik yavas yavas aliskanlik haline getirmeye calisiyorum fakat sehir icinde taktigim pek soylenemez

insallah daha da onem verecegim.
    selam ile...

• quote:

Orjinalden alıntı: gen. cerrah

Sevgili codelinker arkadaşım bu forumda çok yeni olduğum halde seviyeli ve kaliteli yorumlarını bolca okudum. Fakat yanlış görmediysem aracı kemersiz kullanıyorsun. İnan bana şahine bin kemer tak daha güvenli. Seni ikna etmek için bir kaç acil vaka resmi koyardım ama etik olmaz.

hocam ne karar verdin..
    takas yapıyomusun yoksa passatla devam mı..??
  • Bmw her zaman için daha iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.