Şimdi Ara

Passiflora işe yarıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunalımdan çıkmak için etkili olduğunu söylediler, en azından insanı sakinleştiriyormuş...
    Kullanan var mı? Varsa tecrübelerinizi yazarsanız,sevinirim... -------->

• ben kpss sınavına uyumadan girdim yarım şişe içtim uykum muykum gelmemişti
    kişiden kişiye değişir
    bu aradasenin imza silinir çok uzun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meçhul gazi -- 27 Kasım 2005, 19:15:38 >
  • ben kullandım bi süre.ne uyku yapar ne de sinirleri yatıştırır.ben şahsen bi faydasını görmedim
  • Bu ilacın tanıtımını yapmış ve aynı zamanda şişelerce içip denemiş biri olarak PLACEBO etkisi olduğunu söyleyebilirim. Yani eğer bir etkisi varsa ilaçtan değil beyninden kaynaklanıyor.
  • ablama kardeşime ve bana da büyük teyzemiz öldüğünde sakinleştirmek için vermişlerdii işe de yaramıştı ama herkes de farklı etkisi olur sanırım
  • uyku yapıyor ve de dikkatini bir işi yoğunlaştırmanda zorluk yaratıyor. bunalımdan çıkmanı sağlamaz sadece içtikten sonraki belli bir sürede daha iyi hissetmeni sağlar.
  • sadece uyku yapıyor arkadaşım bi işe yaramıyor böyle ilaçları kullanmayın zaten plasebo etkisi yapıyor gerçekten içince sakinleşeceğini sandığın için sakinleştim sanıyorsun bişi yaptığı yok uyku yapıyor işte bi işe yaramadı ben içmiştim ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İŞE YARIYOR MU???
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok hafif ve sadece uyku getirmek amaçlı bile verilebilen bir yatıştırıcı.Yani etkisi çok zayıf.Benim tavsiye ne bunlarla nede bundan daha kuvvetli ilaçlarda çareyi arama.Bu ilaçların en kuvvetlileri dahi işe yaramaz.Çare sende
  • bi boğaz'ı turla bak bakalım o zaman,bunalım falan hepsi hikaye...
  • ------->yanlış bir hareket...
    bunalımdan çıkma yolları tavsiyeleriniz...
    fakat harcanacak az zaman olduğu göz önüne alınarak...
  • sıcak bir duş ve ardında balkonda pirzola mangal ayrıca yanında birde 35 lik tekirdağ mazaralı olursa ii olur birde nargile olursa tamamdır
  • uçuyosun o ilacı içtiğinde.........
  • Valium için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.