Şimdi Ara

PASSOLİG BANKA KARTI 4×30~30 TL İNDİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
3
Favori
4.279
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: vedat25617

bunun uzun numarası yok mu sms ten gidecek

Uzun numara genelde başına 0532752 koyunca oluyor. Deneyin bi isterseniz. 05327526033

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 10 Nisan 2015; 18:53:03 >
  • fatura filan geçerli değil dememiş

internet dememiş

fatura ödemesi yaparak 30 tl alınır havadan

şimdiye bu kartı alanlar 5-6 yıllık kart ücretini amorti etmiştir zaten

fb kart alınca 6,5 tl iade ediyorlar bu arada..geç katıldığı için
  • Passolig güzel kampanya yapmış zoruna giden kullanmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kredi kartı dahil değil
    ayrıca , ben mi yanlış hatırlıyorum , sms katılım ücreti 2.65 tl kesiyordu

avea kısa numara için 0,65 kesti

turkcell de 0,65
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Kimmiş bu damat, kaçırmışım ben onu.

quote:

Uzun numara genelde başına 0532752 koyunca oluyor. Deneyin bi isterseniz. 05327526033

Dediginiz numaraya gonderdim cevap geldi;
    Ne kazanmasi birader?

Saka bir yana hakikaten denedim ama olmadi normal 6033e gonderdim 65 kurus kesti simdi kredi kartimdan 120 lira aktarip 4 gun ust uste 30 liralik benzin aldim mi tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 120 ye 30 %25 oran var. Birkaç aydır kenarda duruyordu.
    65krş'un çözümü yok. 120 ye 29,35 gibi düşünülebilir.

• vodafone faturalı kullandıgım için hattımdan kısa numaralara sms atmak için 6 lira ek paket satın almam lazım.nasıl olacak şimdi
  • banka şubesi neye lazım ki arkadaşlar?internetten başka kredi kartımızla passolig banka kartına para yükleyemiyormuyuz zaten?
  • VeZiLay kullanıcısına yanıt
    Maç izlemek için, zorla bir bankanın müşterisi haline getirilmek, bence asıl provokatörlük.
  • Sırf bu passolig zımbırtısı yüzünden maça gitmiyoruz 5 kişi.Böyle kampanyalar yaptıklarına göre satamıyorlar.Tez vakitte bu lanet sistemin gitmesi ve stadlara tekrar gidebilme dileğiyle.
  • allah a şükür almadım aldırmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılanlıdağ

Sırf bu passolig zımbırtısı yüzünden maça gitmiyoruz 5 kişi.Böyle kampanyalar yaptıklarına göre satamıyorlar.Tez vakitte bu lanet sistemin gitmesi ve stadlara tekrar gidebilme dileğiyle.

1 milyondan fazla kisi aldi takimini destekleyen kemik kadro cikar cikmaz aldi zaten kalkacagini mi bekliyorsunuz hala bence beklemeyin baslarda karsi ciksam da eskisine gore buyuk rahatlik sagliyor maclarda

• Passolig Kredi Kartı ve Passolig Cüzdan Ön Ödemeli Kart harcamaları kampanyaya dahil değildir.
  • Biz 50 arkadaş çıkar çıkmaz aldık passoligi

• quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

quote:

Orijinalden alıntı: Khalasar

Kimmiş bu damat, kaçırmışım ben onu.

quote:

Dediginiz numaraya gonderdim cevap geldi;
    Ne kazanmasi birader?

Saka bir yana hakikaten denedim ama olmadi normal 6033e gonderdim 65 kurus kesti simdi kredi kartimdan 120 lira aktarip 4 gun ust uste 30 liralik benzin aldim mi tamamdir

Aktarım olayında diğer kk dan çektiğinde sektör ne olarak görünüyor merak ettim, 120 yi çekerken illaki bi kart kampanyasıylada kombo olurmu ki , bide işlem statüsü nedir acaba bişi order olarak falan mı geçiyor, ki diğer kk kampanya şartları da sağlanabilsin

• Mr.Fussy kullanıcısına yanıt
    Maximum'un hafta sonu kampanyası için denemiştim ancak puan gelmemişti. Sanırım hiçbir banka ile kombo olmuyor çünkü Passolig Ödeme olarak geçiyor. Ama ininal ile para yüklenebiliyor.
  • internet alış-verişleri geçerli sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: VeZiLay

İhale yapıldı kazanan aldı passoligi, bakmayın başkalarının kışkırtmalarına varsa ihalede bir problem açıklasın yoksa kimseye burada çamur atıp provokatörlük yapmasın.

Geçende nükleer ihalesini milletin a. k. o lavuğa vermişler. İhalelerin nasıl verildiğini aklı olan herkes biliyor. Sadece ak-lı olanların işine gelmediği için bilmezden gelir.. Yanlışlıkla başka yere(koç vs) ihale gitse (mesela kalamış marina) zaten iptal edilip yandaşa verilene kadar tekrar tekrar yapıldığını herkes görüyor. Passolig safsatası da taraftarı fişlemek ve soymak için mevduat toplama yetkisi bile olmayan şubesiz yandaşbanka peşkeşlenmiştir. Hukuki geçerliliği konusunda şaibeli olup hala dava süreci devam etmektedir. 2 ay sonra seçimlerden koalisyon çıkarsa bu tip garabetlerin çoğu tarih olacak ve bu saçmalıklara para kaptıranlar kendilerini o zaman nasıl adlandırmak isterse öyle yaparlar..

• @oaston

Hangi kaptirilan para ve riskimiz ne ? Bu anlattiklarin dogru olsa ne olur olmasa ne olur ,kartin bize zarari yok ki
  • İnternet dahil mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.