61 lvl lik bebegim .. torandom diez serverına geri dondu tum dostlarıma selamlar..
simdi denedim sifremi yolladılar ..
alla razı olsun ..
bir de benimkini yollasalar 24 saat oldu hala gelmedi şifrem öfffff
quote:
Orijinalden alıntı: hardrocks
beyler ben 1 haftadır bekliyorum hala alamdım millet şakır şakır alıyor premium üyeyim ama alamıyorum a.g kafayı yicem reset atıyorum ama olmuyor gizli sorunun cevabını tam doğru verdiğimden emin değilim bir çok şeyi denedim olmadı cevap olarak ne yapacam ben lanet olsun ya....
User data did not match.
bu cevabı veriyor sürekli başka yolu yokmu şifremi geri almam lazım
quote:
site guncellendi. sifre resetlemeyi tekrar deneyin
quote:
Orijinalden alıntı: tornados
site guncellendi. sifre resetlemeyi tekrar deneyin
Alıntıları Göster
deniyoruz aga ama olmuyor gizli soruya siz cevap veriyormusunuz a.g 7 ay önce ne yazdım ben ne bileyim bide premium üyeyiz ilgilenen yok siz nasıl alıyorsunuz adam gibi bir çıkıpta yazmıyor nasıl aldığını sıyıracam şimdi valla
quote:
Orijinalden alıntı: warrior18
deniyoruz aga ama olmuyor gizli soruya siz cevap veriyormusunuz a.g 7 ay önce ne yazdım ben ne bileyim bide premium üyeyiz ilgilenen yok siz nasıl alıyorsunuz adam gibi bir çıkıpta yazmıyor nasıl aldığını sıyıracam şimdi valla
Alıntıları Göster
Gelmiyor................
quote:
Orijinalden alıntı: SeRGaT
Gelmiyor................
Alıntıları Göster
aga sen gizli sorunu yazdığın haldemi gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: warrior18
aga sen gizli sorunu yazdığın haldemi gelmiyor
Alıntıları Göster
arkadaşlar sonunda geldi oh be inşallah tüm arkadaşlarında en kısa zamanda gelir passwordları
quote:
arkadaşlar sonunda geldi oh be inşallah tüm arkadaşlarında en kısa zamanda gelir passwordları
Alıntıları Göster
2 id var bende.Resetledim şifreyi. birine gmail adresi diğerine superonline adresini verdim. Gmaile şifre anında geldi , superonline ise 24 saattir gelmedi.Bu işten hiçbirşey anlamadım valla
quote:
Orijinalden alıntı: surkent
2 id var bende.Resetledim şifreyi. birine gmail adresi diğerine superonline adresini verdim. Gmaile şifre anında geldi , superonline ise 24 saattir gelmedi.Bu işten hiçbirşey anlamadım valla
arkadaşlar şifre değiştirmede sorulan gizli soru bölümüne eski gizli sorunuzu değil yeni gizli sorunuzu ekleyeceksiniz ve mynet'ı asla kullanmayın yoksa 1857860 milyon yıl daha bekleye bilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: hizlinet
arkadaşlar şifre değiştirmede sorulan gizli soru bölümüne eski gizli sorunuzu değil yeni gizli sorunuzu ekleyeceksiniz ve mynet'ı asla kullanmayın yoksa 1857860 milyon yıl daha bekleye bilirsiniz
Alıntıları Göster
ya beyler nasıl yeni gizli sorumu 50 bin şey yazdım hala bişey yoq ???
quote:
kasabian eğer gizli soruda problem yaşıyo san ö.ç,ğ gibi harfleri yazmadan cevapla soruyu. örneğin özcan cevap zcan yaz.
quote:
Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa
kasabian eğer gizli soruda problem yaşıyo san ö.ç,ğ gibi harfleri yazmadan cevapla soruyu. örneğin özcan cevap zcan yaz.
Alıntıları Göster
yaaa ben gizli soruyu unuttum yandı mı benım char sımdı
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hizlinet
yeni bir gizli soru yazmadıkki kardeş. biraz daha açıklayabilirmisin bunu
quote:
Orijinalden alıntı: surkent
quote:
Orjinalden alıntı: hizlinet
yeni bir gizli soru yazmadıkki kardeş. biraz daha açıklayabilirmisin bunu
Alıntıları Göster
abi daha 24 saat olmadı ama benımkı yıne gelmedı ne yapmam lazım ılla 24 saaat beklıcem mı sonra abi ya konuyla alakası yok ama bu cyhperın sonu sızce ne olur yanımda adamın kasasına para yetmedı 2.100.000.000 coınden sonra kasa almıyo adam bana devretecek nerdeyse ne olacak yaa sıkıldım heee gm aloooo duyuyonmu abii bu passwordun gelısı kesın mı bı de onu soracam ılla premıum mu olacaz ben olmam olamam kredı kartım yok
quote:
Orijinalden alıntı: barista
abi daha 24 saat olmadı ama benımkı yıne gelmedı ne yapmam lazım ılla 24 saaat beklıcem mı sonra abi ya konuyla alakası yok ama bu cyhperın sonu sızce ne olur yanımda adamın kasasına para yetmedı 2.100.000.000 coınden sonra kasa almıyo adam bana devretecek nerdeyse ne olacak yaa sıkıldım heee gm aloooo duyuyonmu abii bu passwordun gelısı kesın mı bı de onu soracam ılla premıum mu olacaz ben olmam olamam kredı kartım yok
Alıntıları Göster
abi şimdi bu sıfre sana geldı ya tornados abi eee devam edıyon dımı yanı ustun basın soyulmamıs dımı lutfen cevap yaz
quote:
Orijinalden alıntı: barista
abi şimdi bu sıfre sana geldı ya tornados abi eee devam edıyon dımı yanı ustun basın soyulmamıs dımı lutfen cevap yaz
Alıntıları Göster
ben premiumda alşabiliyormuyum sanki gizli sorunun cevabını bilmiyorum b8unda solayı alamıyorum ingilizce türkçe sürekli mail atıyorum ilgilenen yok şifre almak için sakın premium almayın yine vermez a.ç şifreleri artık işimiz allah kalmış site açılmıyordu açılsın alırız dedik açıldı gizli soru çıktı başımıza bu seferde onu bilmiyoz yine almaıyoz ne bilelim a.g 1 sene önce ne yazdığımızı işimiz allah kalmış umarım benim maillere cevap verirler yoksa bu oyun oynanmaz boş yere para yatırmayın arkadaşlar