Şimdi Ara

passsporty geldiiiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

61 lvl lik bebegim .. torandom diez serverına geri dondu tum dostlarıma selamlar..

simdi denedim sifremi yolladılar ..

alla razı olsun ..

• bir de benimkini yollasalar 24 saat oldu hala gelmedi şifrem öfffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardrocks

bir de benimkini yollasalar 24 saat oldu hala gelmedi şifrem öfffff
    beyler ben 1 haftadır bekliyorum hala alamdım millet şakır şakır alıyor premium üyeyim ama alamıyorum a.g kafayı yicem reset atıyorum ama olmuyor gizli sorunun cevabını tam doğru verdiğimden emin değilim bir çok şeyi denedim olmadı cevap olarak ne yapacam ben lanet olsun ya....

User data did not match.

bu cevabı veriyor sürekli başka yolu yokmu şifremi geri almam lazım
  • quote:

bir de benimkini yollasalar 24 saat oldu hala gelmedi şifrem öfffff
    site guncellendi. sifre resetlemeyi tekrar deneyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornados

site guncellendi. sifre resetlemeyi tekrar deneyin

Alıntıları Göster
    deniyoruz aga ama olmuyor gizli soruya siz cevap veriyormusunuz a.g 7 ay önce ne yazdım ben ne bileyim bide premium üyeyiz ilgilenen yok siz nasıl alıyorsunuz adam gibi bir çıkıpta yazmıyor nasıl aldığını sıyıracam şimdi valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrior18

deniyoruz aga ama olmuyor gizli soruya siz cevap veriyormusunuz a.g 7 ay önce ne yazdım ben ne bileyim bide premium üyeyiz ilgilenen yok siz nasıl alıyorsunuz adam gibi bir çıkıpta yazmıyor nasıl aldığını sıyıracam şimdi valla

Alıntıları Göster
    Gelmiyor................
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRGaT

Gelmiyor................

Alıntıları Göster
    aga sen gizli sorunu yazdığın haldemi gelmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: warrior18

aga sen gizli sorunu yazdığın haldemi gelmiyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sonunda geldi oh be inşallah tüm arkadaşlarında en kısa zamanda gelir passwordları

• quote:

arkadaşlar sonunda geldi oh be inşallah tüm arkadaşlarında en kısa zamanda gelir passwordları

Alıntıları Göster
    2 id var bende.Resetledim şifreyi. birine gmail adresi diğerine superonline adresini verdim. Gmaile şifre anında geldi , superonline ise 24 saattir gelmedi.Bu işten hiçbirşey anlamadım valla

• quote:

Orijinalden alıntı: surkent

2 id var bende.Resetledim şifreyi. birine gmail adresi diğerine superonline adresini verdim. Gmaile şifre anında geldi , superonline ise 24 saattir gelmedi.Bu işten hiçbirşey anlamadım valla

Alıntıları Göster
    bende invaild passavord dior uyuna giremiorum nedendir soyuldummu yoksa premium deilim dediklerinizden bisey anlamadım siteden ne yapıonuz????**
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestboy_sansar

bende invaild passavord dior uyuna giremiorum nedendir soyuldummu yoksa premium deilim dediklerinizden bisey anlamadım siteden ne yapıonuz????**

Alıntıları Göster
    arkadaşlar şifre değiştirmede sorulan gizli soru bölümüne eski gizli sorunuzu değil yeni gizli sorunuzu ekleyeceksiniz ve mynet'ı asla kullanmayın yoksa 1857860 milyon yıl daha bekleye bilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizlinet

arkadaşlar şifre değiştirmede sorulan gizli soru bölümüne eski gizli sorunuzu değil yeni gizli sorunuzu ekleyeceksiniz ve mynet'ı asla kullanmayın yoksa 1857860 milyon yıl daha bekleye bilirsiniz

Alıntıları Göster
    ya beyler nasıl yeni gizli sorumu 50 bin şey yazdım hala bişey yoq
    ???
  • quote:

Alıntıları Göster
    ne yazsam aynı şey
    User data did not match.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyyeHan

ne yazsam aynı şey
    User data did not match.

Alıntıları Göster
    ya şifresi gelen bri bana yardım edebilrimi
    kasabian_1903@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyyeHan

ya şifresi gelen bri bana yardım edebilrimi
    kasabian_1903@hotmail.com

Alıntıları Göster
    kasabian eğer gizli soruda problem yaşıyo san ö.ç,ğ gibi harfleri yazmadan cevapla soruyu. örneğin özcan cevap zcan yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeZih_HoCa

kasabian eğer gizli soruda problem yaşıyo san ö.ç,ğ gibi harfleri yazmadan cevapla soruyu. örneğin özcan cevap zcan yaz.

Alıntıları Göster
    yaaa ben gizli soruyu unuttum yandı mı benım char sımdı
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: hizlinet

yeni bir gizli soru yazmadıkki kardeş. biraz daha açıklayabilirmisin bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: surkent

quote:

Orjinalden alıntı: hizlinet

yeni bir gizli soru yazmadıkki kardeş. biraz daha açıklayabilirmisin bunu

Alıntıları Göster
    abi daha 24 saat olmadı ama benımkı yıne gelmedı ne yapmam lazım ılla 24 saaat beklıcem mı
    sonra abi ya konuyla alakası yok ama bu cyhperın sonu sızce ne olur yanımda adamın kasasına para yetmedı 2.100.000.000 coınden sonra kasa almıyo adam bana devretecek nerdeyse ne olacak yaa sıkıldım heee gm aloooo duyuyonmu abii bu passwordun gelısı kesın mı bı de onu soracam ılla premıum mu olacaz ben olmam olamam kredı kartım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: barista

abi daha 24 saat olmadı ama benımkı yıne gelmedı ne yapmam lazım ılla 24 saaat beklıcem mı
    sonra abi ya konuyla alakası yok ama bu cyhperın sonu sızce ne olur yanımda adamın kasasına para yetmedı 2.100.000.000 coınden sonra kasa almıyo adam bana devretecek nerdeyse ne olacak yaa sıkıldım heee gm aloooo duyuyonmu abii bu passwordun gelısı kesın mı bı de onu soracam ılla premıum mu olacaz ben olmam olamam kredı kartım yok

Alıntıları Göster
    abi şimdi bu sıfre sana geldı ya tornados abi eee devam edıyon dımı yanı ustun basın soyulmamıs dımı lutfen cevap yaz

• quote:

Orijinalden alıntı: barista

abi şimdi bu sıfre sana geldı ya tornados abi eee devam edıyon dımı yanı ustun basın soyulmamıs dımı lutfen cevap yaz

Alıntıları Göster
    ben premiumda alşabiliyormuyum sanki gizli sorunun cevabını bilmiyorum b8unda solayı alamıyorum ingilizce türkçe sürekli mail atıyorum ilgilenen yok şifre almak için sakın premium almayın yine vermez a.ç şifreleri artık işimiz allah kalmış site açılmıyordu açılsın alırız dedik açıldı gizli soru çıktı başımıza bu seferde onu bilmiyoz yine almaıyoz ne bilelim a.g 1 sene önce ne yazdığımızı işimiz allah kalmış umarım benim maillere cevap verirler yoksa bu oyun oynanmaz boş yere para yatırmayın arkadaşlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.