Bildirim
Bmw 4.18i gran coupe (ultimate m paket) mi? Audi a5 sportback (deluxe + prestige paketleri) mi? Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar
Jack & Jones 12137054_Jjecorp Old Logo Sweat Hoo Kapüşonlu Uzun Kollu Regular Fit Baskılı Lacivert Erkek Sweatshirt : Jack & Jones: Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/Jones-12137054-Erkek-Sweat-Jjecorp/dp/B07C26YSDV
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni olduğu için a5 tercih ederim.Motor da 418i ye göre daha performanslıdır diye düşünüyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Fiyatları birebir aynı. Bmw de en üst paket olduğu için hayalet göstergesi navisgasyonu da var. Ancak a5 te bu opsiyon için ek ücret ödendiğinde a5 daha pahalı hale geliyor ayrıca. Bunlarıda göz önünde bulunduralım...teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zor seçim,allah kolaylık versin :)
muhtemelen a5 derdim,çok yeni bir araç olmasından dolayı... -
teklif formlari var mi. paket iceriklerini koyar misiniz
A5
Yahu yeter borusan. Ultimate nedir ya arabayı o kadar boşaltıyorlarki ansiklopedi kalınlığında opsiyon kitapçığı çıkaracaklar
-
Vereceği his, sürüş keyfi olarak 418i ki motoru ve şamzumanı yazılıma daha dayanıklı a5 e göre, ancak a5 daha yeni ve daha kaliteli iç mekana sahip.Ben arkadan itiş şasi şanzuman ve tasarım olarak yeni makyajlı 418 alırdım yine de.Audi bana göre quattro ile alınmalıdır.
-
Şu anda a5, 4.18i ye göre daha çok satıyor. 2. El olaraktan değerlendirelim
136 hp olmasa 4 diyeceğim ama, a5 yabana atılmamalı. Bence ikisini birkaç gün kullanıp içine sinene karar vermek en iyisi gibi. Hayırlı olsun
Arkadaşım kesinlikle A5 al.
4 serisi parasının arabası değil ve artık yavaş yavaş yüzü eskiyor . Kardeşi 3 serisi zaten seneye kasa değiştirecek hemen ardından da 4 serisine bi operasyon olur.
A5 hem yepyeni hem de daha şık modern daha kaliteli bir araba. Boş ver bir kaç donanım eksik olsun
Sizin aklınız navigasyonda kalmış da navigasyonun otomobillerde bir olayı yok, eskiyor sıkıntı oluyor; yapacağınız en doğru şey audi'ye app connect ekleyip sorunu çözmek, telefonu bağlayıp daimi güncel navigasyonu ekrana yansıtıyorsunuz, daha verimli bir sistem. Ancak vag grupta gelişmiş gösterge paneline yansıtılamıyor tek eksisi o.
Navigasyon var diye eskimiş, motoru karoserine göre güçsüz bir araç almak mı, yoksa uzun yıllar güncelliğini koruyacak güçlü ve verimli motorlu bir araç almak mı? Yapacağınız tercih bu, navigasyon uğruna araç alınmaz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen hemen denk araçlar. Kullanıcıları memnun. Fiyatları yüksek ama bütün arabalar pahalı artık. Hangisi daha çok hoşunuza giderse onu alın. Ben olsam snapper rocks bmw 4 alırdım. En azından imajıyla parasının hakkını verir. -
Arabada navigasyon avrupanin bir cok ulkesi ve amerikada cokca kullanilan bir olay evet. Ama turkiyede bir cok arabada deneyimledigim kadari ile update lerini yapmadiginiz surece hic bir ise yaramiyor. Kaldi ki telefonda foursquare gibi bir nimet varken..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında navigasyona çok takılmıyorum arkadaşlar. Yandex sağolsun. Apple car olay işini bayiye sordum(telden rahatlıkla navi kullanayım diye). Yazılımsal bişi ise bayide yaparmışsınız diye? Ancak öle olamayacağını siparişi verirken o şekilde vermem gerektiği söylendi. Sırf onun için araç beklemenin anlamıda yok açıkçası.
Patron bunun tl dengi nedir?
253k ikiside😳
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi debonair6666 -- 2 Eylül 2017; 14:24:3 >
app connect android oto alinmali bana kalirsa
cogu markanin navigasyonlarinda harita guncelleme masrafi var hele bizde her sene kim guncelletiyor allasen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bir ülkenin 29.000 birim eden ürünü,başka bir ülkede 200.000 bin küsür birim ediyor...
bu kadar beddua'ya gene iyi ayakta kalıyor bu ülke. sabah sabah insanın canı sıkılıyor başka bişe değil. |
Benzer içerikler
- fiyat performans suv
- doblo alırken nelere dikkat etmeliyiz
- 1.6 thp motor
- toyota corolla 1.6 elegant otomatik vites yorumlar
- f10 520i motor kodu
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X