< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufBey09 -- 21 Kasım 2019; 15:18:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufBey09 -- 21 Kasım 2019; 15:18:36 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düşüncem harika bir tasarımı olduğu yönünde. Her gördüğümde gözlerimi alamıyorum.
Fiyatları yüksek, distribütör rezalet. Neden 1.0'ı yok, neden 1.6 lpg'lisi yok? Neden 1.5 manuel yok? Neden 1.5 lerin hepsi sport donanım(Dizellerde bagaj 478litre, 1.5 lerde çift egzos bagajı küçültmüş) |
10bin kmde bir olan bakim araligi, malzeme kalitesi ve yakiti yuzunden almaktan vazgectigim araç, honda gibi orta segment bir markaya bu kadar fazla yurutme masrafi verilmez.
|
Hocam 150 bandında temiz bmw 3 serisi bile yok artık eli yüzü düzgün premium araçlar 170 den başlıyor hal böyle olunca 2018 2019 az km sıfıra yakın araçlara yöneliyor insanlar bencede yeni arabaya binmek daha mantıklı geliyor.Fiyatlar gerçekten çok yükseldi kesinlikle 177 bin tl haketmiyor ama ikinci elde 150 bandında bakıyorum araçlara leon 150 olmuş golflere 170 yazıyorlar mantıklı değerlendirince hem geniş iç hacim hem tasarım hem donanım olarak her yönden civic üstün üstelik hepsi kasa değiştiricek civic güncel kasa o yüzden tercihim bu oldu.
|
Kaporta aynı hocam
Yalıtım 1 tık iyi ama asla bi alman değil uzun yolda 2 saaten fazla tahammül edemiyorum |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa0009 -- 12 Ekim 2019; 10:48:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |