Şimdi Ara

Password App

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Web uygulamalarinda login sifrelerini ve cesitli notlarimi kayit edebilecegim ios/macos/windows platformlarinda ortak calisacan senkronizasyonda bana problem cikartmayacak bir password programi istiyorum. Dropbox i yada bir cloud servisini backup icin kullanmasi isime gelir. Sizin bu konuda kullandiginiz uygun fiyatli program ne var? Su an deneme amacli 1password uygulamasini kurdum. Istediklerimi yapiyor lakin windows uygulamasi 50 USD ustune birde ios icin 15 USD istiyor.

tesekkurler

• Keepass tek geçerim en guvenilir password programidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Latour

Keepass tek geçerim en guvenilir password programidir.

+1
  • Cevaplar icin tesekkurler,

Bilmedigim bir programdi. Opensource calisiyor gordugum kadariyla ve urettigi database i kullanan bir cok app var. Ozellikle ios icin tavsiye edeceginiz bir app var mi?

Import biraz sIkIntIlI olsada halletim. Sorum ise bu programda bir not girmek isterseniz ne yapiyorsunuz? Aldigim notlar var mesala ben onlarida eklemek istiyorum ama add entry dediginizde agirlik web loginleri uzerine kurulu ve altta kucuk bir note bolumu var. Oysa ben uzun uzun note da yazmak istiyorum.

Bir cok plugini var gordugum kadariyla bunlardan olmazsa olmazlariniz nelerdir? Dedigim gibi dropbox sync ile ios cihazlarda kullanmak ve not alabilmek benim icin onemli. Bunun disinda tavsiyelerinizede acigim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dem10com -- 5 Nisan 2012; 15:06:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.