anladım ... cila için yüzeyin temiz olması. gölgede yapılması rüzgarsız ortam vs detaylara az çok sahibim. cila da hata payıda çok. affediyor yani cila. ama bu pasta namussuz bişi.
tamam zaten usta getirsin demiş. tek anlaymadımm nokta şu o çizikleri nasıl giderecek traşlasın derken pastayla traşlıycak sanırım . ok. teşekkür ederim. çok saol son duruma da iletirim.
Hocam pm atamıyorum feed back çekiyor kusura bakma. Eğer cilayla çıkacak gibi değilse -ki sanmıyorum o kadar da büyük olduğunu- o zaman ince pastayla traşlıyacak dediğiniz gibi. Saygılarla.
anladım. yakından belli olmuyor kesinlikle. ama sokak lambası vurdumu dalga dalga herşey belli. e üzerinde de cila var nası yapack bilmeme cilayı alıp traşlaması gerek. off. hiç elletmesem mi. arabada cillop gibi bembeyaz pasparlak hiç sorun yok aslında.
Plastik aksama gelen pasta izlerini normal bildiğiniz kurşunkalem silgisi ile çıkarabilirsiniz. Fazla bastırmayın ama.
Pasta-cila sonrası oluşan hareler (güneşte görülen dairesel çizgiler) uygulama hatasıdır. Tekrar dikkatlice sadece cila uygulanarak, temizlenebilir. Eğer çıkmazsa pasta uygulaması da yenilenmelidir. ve arkasından tekrar cila yapılmalıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: bal974
Plastik aksama gelen pasta izlerini normal bildiğiniz kurşunkalem silgisi ile çıkarabilirsiniz. Fazla bastırmayın ama.
Pasta-cila sonrası oluşan hareler (güneşte görülen dairesel çizgiler) uygulama hatasıdır. Tekrar dikkatlice sadece cila uygulanarak, temizlenebilir. Eğer çıkmazsa pasta uygulaması da yenilenmelidir. ve arkasından tekrar cila yapılmalıdır.
saolasın hocam. konuştuklarımıza güzel bi özet yapmışsın. inş tekrar pasta gerekmez.
3 sene olmuş konu açılalı :) ama sorunlar guncel her daim. bende var bu sorun su anda..pasta cila yaptirdim ama birkac gun sonra arabayi yikatirken arkadasa bu beyazlar ne yav die sordum o da bana abi sen pasta cila mi yaptirdin dedi evet dedim abi dedi plastik aksamina yani sunroof etrafina ve sileceklerin oldugu on plastik aksama bant vs cekmeden yaptigi icin oralara pasta lekesi gelmis dedi gel de kızma simdi yapana!?yikamayla cikmadi... mesajlara baktım ya kursun kalem silgisi deniyor ya sabunlu sunger ya da wurt plastik temizleyici.. 3 sene sonra teknolojide nasil degisme oldu arakdaslar ben bu lekeleri nasıl cıkarabilirim en basitinden? nedir tecrubeleriniz?
quote:
Orijinalden alıntı: bozm
3 sene olmuş konu açılalı :) ama sorunlar guncel her daim. bende var bu sorun su anda..pasta cila yaptirdim ama birkac gun sonra arabayi yikatirken arkadasa bu beyazlar ne yav die sordum o da bana abi sen pasta cila mi yaptirdin dedi evet dedim abi dedi plastik aksamina yani sunroof etrafina ve sileceklerin oldugu on plastik aksama bant vs cekmeden yaptigi icin oralara pasta lekesi gelmis dedi gel de kızma simdi yapana!?yikamayla cikmadi... mesajlara baktım ya kursun kalem silgisi deniyor ya sabunlu sunger ya da wurt plastik temizleyici.. 3 sene sonra teknolojide nasil degisme oldu arakdaslar ben bu lekeleri nasıl cıkarabilirim en basitinden? nedir tecrubeleriniz?
Birisi oto sütüyle demiş onu denedim olmadı, şu süngeride denedim gecmedi, 2 ay zaman gecti kac defa yıkadım hala gecmedi, kursun kalem silgisinide birazdan inip denemeyi, düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: asi_boyz
quote:
Birisi oto sütüyle demiş onu denedim olmadı, şu süngeride denedim gecmedi, 2 ay zaman gecti kac defa yıkadım hala gecmedi, kursun kalem silgisinide birazdan inip denemeyi, düşünüyorum.
bir de kuru pamukla kuru yuzeyi silmem onderildi pasta lekesi toz toz dokulur cıkarmış, ben de onu deneyeceğim!!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: asi_boyz
quote:
bir de kuru pamukla kuru yuzeyi silmem onderildi pasta lekesi toz toz dokulur cıkarmış, ben de onu deneyeceğim!!
Boya koruma bölümüne yazın orda yardımcı olunur pamuğa sirke döküp öyle deneyin birde
kuru pamukla denedim ama pamuk pastayi cikarma da yetersiz kaldı, torpide temizleyici mendil vardi torpidoda onunla baya bir bastirarak sanki hali yikar gibi sertce sildim sonra da pamukla temizledim cikarttim gibi lekeyi..baktim biraz once yokolmuş... daha dun yikattim arabayi ama simdi tozlu tozlu gozukuyor siyah araba bakimi ne zormus yavv
Yazacağım demiştim yazayım. Ben kurşun kalem silgisini denedim ( yumuşak ) sorunsuz anında çözdü. Hatta temizlemiş oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme