Şimdi Ara

Pasta cila malzemesi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Pasta cila malzemesi önerisi

Geçenlerde aracıma sanayideki boya malzemesi satan bir dükkandan dyo pasta aldım. Elle pasta çektim. Ama memnun kalmadım. Elimde carnauba diye bir pasta var. Birde onu denemek istiyorum bu resimdeki 2 üründen hangisi daha kalitelidir ? Başka ürünlerde almak istiyorum. Cila almadım mesela. Cila da atmak istiyorum. Su kaydırıcı bişey olsun istiyorum. Uzun ömürlü birşey olsun istiyorum. Hepsiburada dan sipariş vereceğim için oradaki ürünlerden önerirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 5 Kasım 2013; 3:21:28 >

• Pasta elle verimli olmaz yalnız söyleyeyim. Pastayı polisaj makinesiyle güzelce yapmak lazım. Cila olarak autoglym srp öneririm. Üstüne de finish kare fk1000p wax atın 10 numara olur. Erdemboyada finish kare bulabilirsiniz.
  • Hocam ben fk 1000p kullanıyorum bugüne kadar gördüklerimin içinde en iyisi ve uzun ömürlü olanı bu. Piyasada bulmak zor daha çabuk bulunan birşey olsun derseniz meguiars ürünlerine bakabilirsiniz. Daha uygun fiyatlı olsun derseniz turtle wax tavsiye ederim, uygulaması kolaydır.
  • 1
    MEGUİARS* MİKROFİBER WAX-CİLA UYGULAMA PEDİ*EVEN COAT**2 Adet
    MEGUİARS* MİKROFİBER WAX-CİLA UYGULAMA PEDİ*EVEN COAT**2 Adet 16 TL x 1 ad. = 16 TL
    2
    AUTOGLYM*SRP KILCAL ÇİZİK GİDERİCİ SAKLAYICI CİLA*500 ML**YENİ FÖRMÜL**
    AUTOGLYM*SRP KILCAL ÇİZİK GİDERİCİ SAKLAYICI CİLA*500 ML**YENİ FÖRMÜL** 30 TL x 1 ad. = 30 TL
    3
    FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax*ORİJİNAL*2 oz/56 gr. **KATI WAX*
    FINISH KARE 1000P Hi-Temp Paste Wax*ORİJİNAL*2 oz/56 gr. **KATI WAX* 25 TL x 1 ad. = 25 TL
    4
    MEGUAİRS **KİL/CLAY BAR*OTO BOYASI TEMİZLİK HAMURU**80GR*1 ADET*İNDİRİMLİ*
    MEGUAİRS **KİL/CLAY BAR*OTO BOYASI TEMİZLİK HAMURU**80GR*1 ADET*İNDİRİMLİ* 42 TL x 1 ad. = 42 TL
    Toplam: 113 TL

Cila ve wax siparişim tamam. Ama pastadan memnun kalmadım ve tekrar çekmek istiyorum. Ama yeniden pasta almak istemiyorum. Dyo ile pasta çektim. Resimdeki carnauba nasıl bir markadır ? Denemeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XaSe® -- 5 Kasım 2013; 3:23:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.