Merhaba arkadaşlar 2003 Hyundai accent aracıma arkadaşım formula1 markalı (ben pek anlamam) pasta cila sürdü, sonra temizledik parladı falan v.s. ertesi gün arabada beyaz noktacılar oluştu, bu muhtemelen pastadan bunun geçme ihtimali varmıdır geçirirse kim yapabilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler..!!
Not: Resim siteye yüklenmediği için link üzeri yapmak zorunda kaldım..!!
Pasta cilayı iyi temizleyememişsiniz araca su değince leke olmuş sanırım. Bence gidin profesyönel bir yerde güzelce bir pasta cila çektirin hiçbişeycik kalmaz.
Porofesyonel bir pasta cila uygulaması yaptırmanız halinde sorununuz çözülecektir.
profesyonele gerek yok formula 1 cilayı bende kullanıyorum daha dün cila attım ,beyaz noktalı bölgeye cila dökün süngerle daireler şeklinde bastırarak uygulayın biraz kurumasını bekleyin ve microfiber bir bezle güzelce silin
quote:
Orijinalden alıntı: yastık döşek
profesyonele gerek yok formula 1 cilayı bende kullanıyorum daha dün cila attım ,beyaz noktalı bölgeye cila dökün süngerle daireler şeklinde bastırarak uygulayın biraz kurumasını bekleyin ve microfiber bir bezle güzelce silin
+1 aynen arkadaşımızın dediği gibi formula1 pasta cilayı ben de kullanıyorum. güzelce daireler şeklinde yedirerekten uygulanmalı. ardından microfiber bez ile silmek gerekir. tabi biraz sabır isteyen iş sıkılmadan sallamadan yapmak gerekir.