Bildirim
PASTA ÜZERİNE RESİM (ACİL)!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
gece gece hayırdır rüyanamı girdi -
Bunu yaptırmazsam o zaman kabusum olcak o yüzden şimdiden önlemini alayım istedim..
Evet konu hakkında bilgisi olan ?? Acildir.. Pazartesiye yetişmesi gerekiyor.. -
ben karakalem yapıyorum aşagıda linkim var ilgilenirsen -
Karakalem olur sen yap gönder duvara asarım.. Emeğe saygı..
Hiç mi yaptıran yok yaw fiyatını bilseydim bari.. -
-
quote:
Orjinalden alıntı: trader85
Karakalem olur sen yap gönder duvara asarım.. Emeğe saygı..
Hiç mi yaptıran yok yaw fiyatını bilseydim bari..
Var canım, yaptıran cok fiyatımda uygun sitemede bakarsın oradan 15ytl benim ücretim ,anneler günüde yaklaşıyor biraz yogun olacak.... -
@Penkala
Haha direk yapıştırmış yine Sedat abiyi
Penkala Photoshop'la ilgili bir üst konu açmayı düşünür müsün ? Eğitim ve paylaşım için
@Trader85 ... İstanbul'da neredeyse her pastane yapıyor, hiç yaptırmadım ama fiyatın yüksek olcağnı sanmıyorum -
quote:
Arkadaşlar
Bir kutlama için yaptıracağım pasta üzerine bir resim bastırmak istiyorum. Bursa'da bildiğiniz bir pastane var mı bunu yaptırabileceğim? Acil..
Bir de 12 kişilik bir pasta ve resim toplamda ne kadara mal olur
Var bilidğim Kadarı İle Uzay Pastanesi (Altıparmaktaki) Yapıyordu... 10 kişilik Pasta için 30 ytl almışlardı.. Subat ayında. -
Penkela nınki gibi olabilir ama resimde Sedat abi olmıcak..
meethot saol şakasına söyledim.. -
quote:
Penkela nınki gibi olabilir ama resimde Sedat abi olmıcak..
meethot saol şakasına söyledim..
Anladım kardeşim takılıyorum bende zatiii -
Çok saol kardeşim..
Trene binip eve getiricem umarım yolda eriyip ebru sanatına dönmez..
quote:
Orjinalden alıntı: Stacer_boY
quote:
Arkadaşlar
Bir kutlama için yaptıracağım pasta üzerine bir resim bastırmak istiyorum. Bursa'da bildiğiniz bir pastane var mı bunu yaptırabileceğim? Acil..
Bir de 12 kişilik bir pasta ve resim toplamda ne kadara mal olur
Var bilidğim Kadarı İle Uzay Pastanesi (Altıparmaktaki) Yapıyordu... 10 kişilik Pasta için 30 ytl almışlardı.. Subat ayında.
-
quote:
Orjinalden alıntı: azizcinar
@Penkala
Haha direk yapıştırmış yine Sedat abiyi
Penkala Photoshop'la ilgili bir üst konu açmayı düşünür müsün ? Eğitim ve paylaşım için
@Trader85 ... İstanbul'da neredeyse her pastane yapıyor, hiç yaptırmadım ama fiyatın yüksek olcağnı sanmıyorum
2 tane konu var zaten psle ilgili:
http://forum.donanimhaber.com/m_6441544/mpage_8/key_//tm.htm#22847941
http://froum.donanimhaber.com/m_19138312/mpage_1/key_/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X