Şimdi Ara

Patapon açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSP'me Patapon ve Patapon 2 yi yükledim. Patapon da menüden önce now loading yazıyor ancak açılmıyor yani menüyü bile göremiyorum. Patapon 2 de ise, önce Pata Pata Pata Pon'u öğretiyor, mission complete yazıyor ondan sonraki now loading bitmiyor. bekledm bekledim bitmedi. Oyunlarda mı sorun var , psp de mi? Diğer bütün oyunlarım sorunsuz çalışıyor...

• oyun eksik inmis olabilir.kopyalarken veri kaybi olmus olabilir.
  • bazen oyunlar eksik olabiliyor.psp de bir problem olduğunu pek sanmıyorum.
  • Oyunu farklı farklı adreslerden indirdim, japonca indirdim gene olmadı. Eğer garanti çalışan ve ingilizce olanını indirmiş olan varsa pm atsın lütfen. içimde kaldı patapon oynamak istiyorum...
  • Versionla alakalı patapon 1i now loading ekranında donuyor hiç gelmiyor
    patapon 2'de ise ilk demo gibi pata pata pata pon öğretiyor ilerlemeyi nowloading derken donuyor bnm 3.70miydi 80miydi neydi şimdi 4kusur yaptrdm oynıyabiliorm version yükseltmeyi dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: QberT*

Versionla alakalı patapon 1i now loading ekranında donuyor hiç gelmiyor
    patapon 2'de ise ilk demo gibi pata pata pata pon öğretiyor ilerlemeyi nowloading derken donuyor bnm 3.70miydi 80miydi neydi şimdi 4kusur yaptrdm oynıyabiliorm version yükseltmeyi dene

dorudur.

patapon belli bi verisonun üstünde sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

quote:

Orjinalden alıntı: QberT*

Versionla alakalı patapon 1i now loading ekranında donuyor hiç gelmiyor

dorudur.

patapon belli bi verisonun üstünde sorunsuz çalışıyor

Aynen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Borderlands 2 Açılmıyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Versiyon nası yükseltiliyor peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekorn

Versiyon nası yükseltiliyor peki?

orjinal versiyon için işlem basit. kopya oyun oynamıyacaksan wireless ile internete bağlan güncelle. ama internetten indirdiğin oyunları oynamak için soruyosan söyleyemem ceza falan verirler. araştır birsürü psp forum sitesi var.
  • eğer versiyonun 5.00 M33 ise ana menüde select tuşuna bas oradaki recovery ayarlarından çalıştırabilirsin oyunu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogangoxel -- 13 Eylül 2009; 15:58:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.