Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: illker84

oyun bitmek üzere sanırım final bilmem ne bişey diye bi bölüme geldim bitecek diye oynamaya kıyamadım belki son değildir ama oyuna o kadar kıyamıyorum ki bitecek diye final kelimesini gördüğüm an save edip kapattım psp yi... bi de bu oyunda keşke orduları kapıştırma olsaydı ne güzel olurdu wireless dan (yok artık lebron james dediğinizi duyar gibiyim... sadece aklıma geldi yazarken... olmaması iyi olmuş )

bazı bölümlerde takılanlar ava çıkıp ordularını güzlendirsinler boss ları bi kaç kere tekrardan temizlesinler özel şeyler veriyolar onları takip edip orduyu olabildiğince güçlendirmek özel kılıçlar kalkanlar vs... ve güçlü pataponlar kilit nokta...

o son bölüm deil ondan sonra bi tane daha var sonraki bölüm acayip zorluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BTG314 -- 9 Mart 2008; 0:00:10 >

• bende cok begendim oyunu arkadaslar biraz kastırıo ama özellikle ilk tanıtım bölümünü sanki biraz uzun tutmuslar.. neyse herkese kolay gelsin..
  • PATAPON ASKERLERİ =)

Tatepon
    -------
    Leather Meat + Stone = Normal
    Leather Meat + Hard Iron = Pykola (Red)
    Leather Meat + Tytanium = Gekolos (Green)

Tender Meat + Stone = Pykola (Red)
    Tender Meat + Hard Iron = Gekolos (Green)
    Tender Meat + Tytanium = Mofeel (Purple)

Dream Meat + Stone = Gekolos (Green)
    Dream Meat + Hard Iron = Mofeel (Purple)
    Dream Meat + Tytanium = Tikulee (Blue)

Yaripon
    -------
    Leather Meat + Banal Branch = Normal
    Leather Meat + Cherry Tree = Pykola (Red)
    Leather Meat + Hinoki = Gekolos (Green)

Tender Meat + Banal Branch = Pykola (Red)
    Tender Meat + Cherry Tree = Gekolos (Green) (240)
    Tender Meat + Hinoki = Mofeel (Purple)

Dream Meat + Banal Branch = Gekolos (Green)
    Dream Meat + Cherry Tree = Mofeel (Purple)
    Dream Meat + Hinoki = Tikulee (Blue)

Yumipon
    -------
    Banal Branch + Stone = Normal
    Banal Branch + Hard Iron = Pykola (Red)
    Banal Branch + Tytanium = Gekolos (Green)

Cherry Tree + Stone = Pykola (Red)
    Cherry Tree + Hard Iron = Gekolos (Green)
    Cherry Tree + Tytanium = Mofeel (Purple)

Hinoki + Stone = Gekolos (Green)
    Hinoki + Hard Iron = Mofeel (Purple) (600)
    Hinoki + Tytanium = Tikulee (Blue)

Kibapon
    -------
    Stone + Stone = Normal
    Stone + Hard Iron = Pykola (Red)
    Stone + Tytanium = Gekolos (Green)

Hard Iron + Tytanium = Mofeel (Purple) (800)

Tytanium + Tytanium = Tikulee (Blue) (1000)
    STAT Increases/decreases
    --------------------------------
    Pykola (Red) = Movement boost
    Gekolos (Green) = Small Atk boost, increased resistance to fire
    Mofeel (Purple) = Large Def boost, increased vulnerability to fire
    Tikulee (Blue) = Medium Atk boost

• quote:

Orjinalden alıntı: BTG314

quote:

oyun bitmek üzere sanırım final bilmem ne bişey diye bi bölüme geldim bitecek diye oynamaya kıyamadım belki son değildir ama oyuna o kadar kıyamıyorum ki bitecek diye final kelimesini gördüğüm an save edip kapattım psp yi... bi de bu oyunda keşke orduları kapıştırma olsaydı ne güzel olurdu wireless dan (yok artık lebron james dediğinizi duyar gibiyim... sadece aklıma geldi yazarken... olmaması iyi olmuş )

bazı bölümlerde takılanlar ava çıkıp ordularını güzlendirsinler boss ları bi kaç kere tekrardan temizlesinler özel şeyler veriyolar onları takip edip orduyu olabildiğince güçlendirmek özel kılıçlar kalkanlar vs... ve güçlü pataponlar kilit nokta...

o son bölüm deil ondan sonra bi tane daha var sonraki bölüm acayip zorluyor

evet dün gece itibarıyla bitirdim tek seferde geçtim ama dediğin kadar zorlamadı benim ordu hayvan gibi biraz da şimdi ver elini gow...

• İlker oyunu bitirmiş biri olarak bi kaç bişi sormak istiyorum sana

1- Weaponları sadece savaş esnasındamı kazanıyoruz, başka yerlerden temin edilemiyomu?Parası neyse vericem :D Avlanma yoluyla orduyu güçlendirin deniliyor hep ama bana hiç weapon çıkmadı oralardan. Ordu 18 kişi ama weaponlar zayıf, birinde wooden helm birinde steel helm, çapulcu ordusu gibi ilerliyom valla :P

2- Sadece 3 grup ve 6 kişiden oluşan bir ordumuzmu var hep? çoğaltma şansımız yokturmu?

3- Boss lar hiç bitmiyormu kestikçe LVL larımı artıyor?

Sorularım bunlar teşekkür ederim (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreldoR

İlker oyunu bitirmiş biri olarak bi kaç bişi sormak istiyorum sana

1- Weaponları sadece savaş esnasındamı kazanıyoruz, başka yerlerden temin edilemiyomu?Parası neyse vericem :D Avlanma yoluyla orduyu güçlendirin deniliyor hep ama bana hiç weapon çıkmadı oralardan. Ordu 18 kişi ama weaponlar zayıf, birinde wooden helm birinde steel helm, çapulcu ordusu gibi ilerliyom valla :P

2- Sadece 3 grup ve 6 kişiden oluşan bir ordumuzmu var hep? çoğaltma şansımız yokturmu?

3- Boss lar hiç bitmiyormu kestikçe LVL larımı artıyor?

Sorularım bunlar teşekkür ederim (:

1-evet sadece savaş esnasında bir de demirci usta var ona hard iron değil de "Mytheerial" verir ve hatasız olursan rare weapon veriyo ben daha çok bosslardan topladığım kılıç kalkan vs. ile daldım ama demircinin verdiği sadece dekapon a yönelik şeyler...

2-sadece 3 grup seçebiliyosun evet yumipon,yaripon ve tateponlarda 6 şar ,dekapon,megapon,kibaponlarda 3 er kişiden oluşan toplamda 3 çeşit üniteden oluşan orduyla dalıyosun en fazla ideali "yaripon-yumipon-tatepon" la çıkmak

3-boss lar aynen dediğin gibi yendikçe lvl atlıyolar baştaki dinozorlar lvl 13 oldular sıkıldım hala gidiyo...

bu arada yapabileceğiniz pataponlar yukarıdakilerle sınırlı değil ultra rareponlar var bunlar mogyoon ve barsala pataponlar... bunları pataponları yaparken mater da kullandığınız iki şey de rare item ise barsala (mystery meat+super cedar mesela) , eğer sadece birinden biri rare item ise mogyoon (örneğin mystery meat+cherry tree ya da dream meat+super cedar gibi) bu kombinasyonları kullanarak ultra rareponlar yaratarak daha güçlü ordular kurabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker burak -- 9 Mart 2008; 21:28:08 >

• Teşekkür ederim cevaplar için, demirci usta ilerki bölümlerde çıkacak heralde. Oyun baya uzunmuş yaw...
  • quote:

Teşekkür ederim cevaplar için, demirci usta ilerki bölümlerde çıkacak heralde. Oyun baya uzunmuş yaw...

bişe değil valla oyuna göre sondan baya bi önce çıkıyor demirci nerde çıktığını bile unutmuşum o derece...
  • oyun ciddi anlamda zorlaştı biticek diye korkuyorum bende ama daha çok var bitmesine benim
  • Süper oyun, God of War bekliyo kenarda paşa paşa, o derece :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkank

Süper oyun, God of War bekliyo kenarda paşa paşa, o derece :)

god bitirdim ben =) god modunda oynuyorum ..o ayrı bir zevk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

quote:

Orjinalden alıntı: yusufh

kardeş o dediğin kuleden kırmızı mızrak yağdırıyorlar orası mı??? Eğer orası ise ben de en az 5-6 kez denedim olmuyor

evet bide biz kaya atmaya başlıyoruz acaip bi kule kaya da atıyor kılıçlılarda bişey yapamıyor mızrak var kulenin önünde

Yoq ben o bölümü geçtim :) Orada olay kaya ile o yapıyı yok etmek, kılıçla mızrakla olacak iş değil. Sen korumayı iyi yap geçersin o bölümü. chaka chaka pata pon

• quote:

Orjinalden alıntı: DiLoN

quote:

Orjinalden alıntı: ozkank

Süper oyun, God of War bekliyo kenarda paşa paşa, o derece :)

god bitirdim ben =) god modunda oynuyorum ..o ayrı bir zevk

Ben de Pataon modunda god oynuyorum 2 yumrukta eziyolar :)
  • pon pon chaka chaka diye yeni bişey aldım ama ne işe yarıyor çözemedim
  • bu rüzgarı ters çevirme büyüsü nerde acaba bulamıyorum..!!!!
    bilen bilmeyenlere(bana)söylermi acaba..???
  • quote:

quote:

Teşekkür ederim cevaplar için, demirci usta ilerki bölümlerde çıkacak heralde. Oyun baya uzunmuş yaw...

bişe değil valla oyuna göre sondan baya bi önce çıkıyor demirci nerde çıktığını bile unutmuşum o derece...

İlker bişi daha sorcam bu tateponların veya diğerlerinin özelliklerinde Speed in düşük olmasımı daha iyi yüksek olması mı? bana şey gibi geldi mesela Speed:0.90 diyor diğerinde 2.0, yani 0.90 sn de vuruyormu demek oluyor bu? yoksa yüksek olan dahamı iyi?

• ya prensesi nasıl kurtarıyoruz ben bi turlu beceremedim hep olduruyorum kadını =)
  • quote:

quote:

quote:

İlker bişi daha sorcam bu tateponların veya diğerlerinin özelliklerinde Speed in düşük olmasımı daha iyi yüksek olması mı? bana şey gibi geldi mesela Speed:0.90 diyor diğerinde 2.0, yani 0.90 sn de vuruyormu demek oluyor bu? yoksa yüksek olan dahamı iyi?

tabiki hızı düşük olan iyi dediğin gibi 0.9 sn de bir vuruyo demek...

prensesi kurtardığın bölümde yağmur indiricen önce

pon pon chaka chaka dan sonra saldırırsanız yani pon pon chaka chaka ardından pon pon pata pon yaparsanız daha şiddetli saldırırsınız tek seferlik olmak üzere...

valla rüzgarı ters çevirme büyüsü ilerledikçe gelen bişey yani bi boss u yenince geliyodu sanırım ama hatırlayamadım şimdi

• quote:

Orjinalden alıntı: adest

ya prensesi nasıl kurtarıyoruz ben bi turlu beceremedim hep olduruyorum kadını =)

Walla ben o bölümü şöyle geçtim: Askerlerimin elindeki silahları kırmızı olmayanlardan seçtim. Kırmızılar düştüğü yeri yakma özelliği de warya ondan
  • dor of the promise geçedim bir türlü hasta ettiler beni feci bir bölüm adamlarım çok iyi ama olmuyor bir türlü ..taş fırlatıyor ..onu korkuyorum ..ama herifler devamlı geliyor ..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.