Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinizde patapon askerleri ..yani Tatepon
    -------
    Leather Meat + Stone = Normal
    Leather Meat + Hard Iron = Pykola (Red)
    Leather Meat + Tytanium = Gekolos (Green)

Tender Meat + Stone = Pykola (Red)
    Tender Meat + Hard Iron = Gekolos (Green)
    Tender Meat + Tytanium = Mofeel (Purple)

Dream Meat + Stone = Gekolos (Green)
    Dream Meat + Hard Iron = Mofeel (Purple)
    Dream Meat + Tytanium = Tikulee (Blue)

Yaripon
    -------
    Leather Meat + Banal Branch = Normal
    Leather Meat + Cherry Tree = Pykola (Red)
    Leather Meat + Hinoki = Gekolos (Green)

Tender Meat + Banal Branch = Pykola (Red)
    Tender Meat + Cherry Tree = Gekolos (Green) (240)
    Tender Meat + Hinoki = Mofeel (Purple)

Dream Meat + Banal Branch = Gekolos (Green)
    Dream Meat + Cherry Tree = Mofeel (Purple)
    Dream Meat + Hinoki = Tikulee (Blue)

Yumipon
    -------
    Banal Branch + Stone = Normal
    Banal Branch + Hard Iron = Pykola (Red)
    Banal Branch + Tytanium = Gekolos (Green)

Cherry Tree + Stone = Pykola (Red)
    Cherry Tree + Hard Iron = Gekolos (Green)
    Cherry Tree + Tytanium = Mofeel (Purple)

Hinoki + Stone = Gekolos (Green)
    Hinoki + Hard Iron = Mofeel (Purple) (600)
    Hinoki + Tytanium = Tikulee (Blue)

Kibapon
    -------
    Stone + Stone = Normal
    Stone + Hard Iron = Pykola (Red)
    Stone + Tytanium = Gekolos (Green)

bu askerlerin en güçlülerini aldım ben ..bunlardan başka her hangi bir adam çıkıyormu ..şu mesela taş fırlatan şey gibi ..birde elimde şu yengeçlerden aldığım merterials var .." Hard Aloy " veya Awesome Aloy Bunları kullanamıyorum ..Birde şu "aşcıdaki " Pata Drum " onu nerden alıyoruz ..

• ön tayfa ölünce bütün ordu dağılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: muhacir

ön tayfa ölünce bütün ordu dağılıyor

dilon bi önceki sayfada dedim ya daha güçlüleri de var nasıl yapıldığını da açıkladım dönüp orayı okursan bi daha faydası olur

muhacir sorma tatepon ların baya sağlam olması lazım dediğin gibi ya da öne hangi birliği koyuyosan artık...
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

ön tayfa ölünce bütün ordu dağılıyor

dilon bi önceki sayfada dedim ya daha güçlüleri de var nasıl yapıldığını da açıkladım dönüp orayı okursan bi daha faydası olur

muhacir sorma tatepon ların baya sağlam olması lazım dediğin gibi ya da öne hangi birliği koyuyosan artık...

hemen göz atıyorum

• ilker yanlız bu demirci usta hala çıkmadı bende :S nerde bu usta
  • diziliş= Okçu --- mızrakçı --- yaya başka neler çıkacak bu arada?
  • quote:

diziliş= Okçu --- mızrakçı --- yaya başka neler çıkacak bu arada?

muhacir onlar yetmiyo ilerde yaf demirci lazım bana ..pfff ..rüzgarı ters çeviremiyorum lanet olsun :S
  • başka neler var?
  • quote:

başka neler var?

şuan bende bilmiyorum ..atlı var bende bitek şuan çıkan ..rüzgarı buldum bu arada =))
  • İlker bişi daha sormam lazım sana (: Oyunu bitiren biri olduğun için sana sormam gerekiyo kusura bakma (: Bir bölüm var hani bölüme başlarken tepede oraklı bi eleman duruyo, sora ortada kafeste bi eleman var onu kurtarmak için engebeleri yıkıp yaklaşıyoruz, karşı taraftan da o oraklı tip engebeleri yıkıp geliyo. Her neyse kafesteki adamı kurtarıyoruz ama bu oraklı eleman ölmüyor yaw, tateponlarım gayet güçlü 2 tanesi boynuzlu olanlardan arkadaki okçu ve mızrakçılarımda gayet iyi rare spearlar rare oklar falan var full fever modda giriyorum ama maşallah indiriyor hepsini? Başka bi olaymı var bu bölümde?
  • tuhaf hiç tarzım olmamasına rağmen oyun hoşuma gitti indirelim bakalım nasılmış...
  • sırayla gidelim

dilon

demirci şurda çıkıyor diyemem çünkü unuttum ama ilerledikçe çıkacaktır devam et bakalım...

muhacir

tatepon(kılıç-kalkan tayfası),yumipon(okçular),yaripon(mızrakçılar),kibapon(atlılar),dekapon(dev ler),megapon(gramofoncular!? )

birlikler bunlar en iyi kombinasyon yetersiz denilmiş olsa da yaripon,tatepon,yumipon üçlüsü...

greldor

ordunu güçlendir... yani ben ondan hızlı o kafesteki elemana ulaşana kadar güçlendirip öyle dalmıştım sonra da dediğin gibi sürekli fever da tutarak yeniyosun adamı ölümsüz değil yani

herkese iyi oyunlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: GreldoR

İlker bişi daha sormam lazım sana (: Oyunu bitiren biri olduğun için sana sormam gerekiyo kusura bakma (: Bir bölüm var hani bölüme başlarken tepede oraklı bi eleman duruyo, sora ortada kafeste bi eleman var onu kurtarmak için engebeleri yıkıp yaklaşıyoruz, karşı taraftan da o oraklı tip engebeleri yıkıp geliyo. Her neyse kafesteki adamı kurtarıyoruz ama bu oraklı eleman ölmüyor yaw, tateponlarım gayet güçlü 2 tanesi boynuzlu olanlardan arkadaki okçu ve mızrakçılarımda gayet iyi rare spearlar rare oklar falan var full fever modda giriyorum ama maşallah indiriyor hepsini? Başka bi olaymı var bu bölümde?

bu arada şimdi geldi aklıma defans yap arada bi kaç kez bi de öyle dene bakalım ama dediğim gibi baktın yenemedin gidip iki tane boss kesicen avlanıcan sonra göreve gidicen... başka bi espri yok oyunda zaten yapman gerekeni oyun söylüyor şurda rüzgarı ters çeviricen diye

• quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: GreldoR

İlker bişi daha sormam lazım sana (: Oyunu bitiren biri olduğun için sana sormam gerekiyo kusura bakma (: Bir bölüm var hani bölüme başlarken tepede oraklı bi eleman duruyo, sora ortada kafeste bi eleman var onu kurtarmak için engebeleri yıkıp yaklaşıyoruz, karşı taraftan da o oraklı tip engebeleri yıkıp geliyo. Her neyse kafesteki adamı kurtarıyoruz ama bu oraklı eleman ölmüyor yaw, tateponlarım gayet güçlü 2 tanesi boynuzlu olanlardan arkadaki okçu ve mızrakçılarımda gayet iyi rare spearlar rare oklar falan var full fever modda giriyorum ama maşallah indiriyor hepsini? Başka bi olaymı var bu bölümde?

bu arada şimdi geldi aklıma defans yap arada bi kaç kez bi de öyle dene bakalım ama dediğim gibi baktın yenemedin gidip iki tane boss kesicen avlanıcan sonra göreve gidicen... başka bi espri yok oyunda zaten yapman gerekeni oyun söylüyor şurda rüzgarı ters çeviricen diye

robotu geçtim...dekapon verdi ..kesmek lazım çok çok kesmek lazım

• Megaponlar da bayaa iyi ama dayanıksızlar. Walla oyunu bırakamıyorum elimden, GoW yarıda kaldı.
    Bu arada bu oyun gamespot ta 9.0 puanla 1 numara :) Hakediyor mu : Ewet
  • quote:

Orjinalden alıntı: yusufh

Megaponlar da bayaa iyi ama dayanıksızlar. Walla oyunu bırakamıyorum elimden, GoW yarıda kaldı.

oyun ciddi anlamda iyi zaten 1 numarayı hakediyor ..ama GoW es geçmemek lazım ..Gerçi ikiside farklı oyunlar ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiLoN

quote:

Orjinalden alıntı: yusufh

Megaponlar da bayaa iyi ama dayanıksızlar. Walla oyunu bırakamıyorum elimden, GoW yarıda kaldı.

oyun ciddi anlamda iyi zaten 1 numarayı hakediyor ..ama GoW es geçmemek lazım ..Gerçi ikiside farklı oyunlar ..

Yoq ben türünün en iyisi anlamında söyledim, yoksa GoW gibi grafikli oyun yok yani. Walla elimden düşürmüyorum psp yi. İnan filmleri bile psp de izliyorum :) O derece, şimdi işteyim akşama plan yapıyorum; şimdi önce bayaa et avına çıkarım, biriken paralarla da yeni asker yaparım, eskilerini de emekli yaparım. Maaşa bağlarım, sigortalarını yatırırım

• Aynı planları ben yapıyodum şimdi :P eve gitsemde ava çıkıp yumiponlarımı geliştirsem diye düşünüyodum ((:
  • obiliskten başka bölüm var mı yoksa obiliski bitirince oyun bitiyor mu??
  • O ağacı geçince birşey olacak mı yoksa sadece malzememi döküyor

son ritimleri tutturamadımda
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.