Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar PSP için LocoRoco Tarzında Bi Oyun Daha Geldi.

Bu LocoRocodan Daha Fazla Şiddet İçeriyor Gibi Geldi Oklar Kılıçlar Fln.

Bikaç SS :
     PATAPON [ÇIKTI]

PATAPON [ÇIKTI]

Ve Video :

Japonca Sürümünü Buldum İndirip Deniyorum Hemen...

• Güzel görünüyor, LocoRoco kadar kaliteliyse süper !!
  • yine güzel bir oyun geliyor psp ye...
  • güzel oyuna benziyo paylasim icin saol ama locoroco daha güzel bence
  • bayılıyorum böyle oyunlara saol BBR
  • İndirdim , oyun çok eğlenceli , biraz daha şiddet içerdiği doğru fakat Locoroco tarzında inanılmaz güzel birşey. Oynamanızı tavsiye ederim.
  • Bazı nesneler hercules de vardı sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Street Fighter IV (**ÇIKTI**)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya beyler bende indirdim, now loading ekranında takılıyo, memory stick ışığıda yanmıyo
    takılmaması lazım ya 300küsür mb oyun
    sizde uzun sürüyomu bu ilk now loading bölümü??
  • quote:

Orjinalden alıntı: saint jimmy

ya beyler bende indirdim, now loading ekranında takılıyo, memory stick ışığıda yanmıyo

Bendede oyun başlamıo..O'ya bas diyor basıyorum ancak bir gelişme yok..zaten oyun japonca avrupa sürümünü beklemek lazım sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: saint jimmy

ya beyler bende indirdim, now loading ekranında takılıyo, memory stick ışığıda yanmıyo

Bendede oyun başlamıo..O'ya bas diyor basıyorum ancak bir gelişme yok..zaten oyun japonca avrupa sürümünü beklemek lazım sanırım..

oyunun 3.52 m33 versiyonlarda loading ekranında donup kaldığı yani çalışmadığı söyleniyor.
    3.71 m33 versiyonlar için sorun yok
    bu sebepten olabilir mi sizdeki donmalar da?

• Benim versiyon 3.71 M33-4 , çatır çatır çalışıyor.
  • bak sımdı huylandırdın hocam benı aradım bulamadım bı hele yardım etde ındırek... nereden bulduysan downloadı sole ındırek..
    quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

İndirdim , oyun çok eğlenceli , biraz daha şiddet içerdiği doğru fakat Locoroco tarzında inanılmaz güzel birşey. Oynamanızı tavsiye ederim.

arkadasım buldum saoll genede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliavcili -- 22 Aralık 2007; 0:27:56 >
  • walla bende bi süre oynadım ama daha iyi anlıyım die ingilizcesini beklicem. şimdiden azıma takıldı "pata pon pata pata, pata pata pata pon"
  • quote:

oyunun 3.52 m33 versiyonlarda loading ekranında donup kaldığı yani çalışmadığı söyleniyor.
    3.71 m33 versiyonlar için sorun yok
    bu sebepten olabilir mi sizdeki donmalar da?

benımde versıyon 3.71 m33..oyuna giriyor orda takılıyor benımkıde..O tuşuna basın diyor sanırım japonca bişeyler yazıyor basıyorum bi gelişme yok (:
  • Fakat oyunun tarzı çok değişik , mükemmel eğlenceli birşey olmuş. İngilizce çıktığında kesinlikle indirilmesi lazım.
  • işte böyle farklı oyunlar çıkması lazım psp ye özel. Ki insanlar ps2yle karşılaştırmaktan vazgeçsin :D
  • Loco Roco nasıl bir oyun,konusu ney.biraz çocukça göründüğü için indirmemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin5555

Loco Roco nasıl bir oyun,konusu ney.biraz çocukça göründüğü için indirmemiştim.

walla ilk başta eğlenceli gibi gözüküo ama sonradan o kadar bayıyo ki inlatamam. (bu benim için geçerli tabi). muck muck canavarları fln gelio adamın asabını bozuo muck muck die.

ama gene bi dene gör.
  • sağoldenicem bakalım nasılmış
  • fena değil

http://www.youtube.com/watch?v=eyfYZ9PZMoI&feature=related

bu arda bütün psp lerde bu ısık varmı?
    http://www.youtube.com/watch?v=QIc3Q3FJ7TU&feature=related

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 28 Aralık 2007; 10:32:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.