Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ordaki olayı cözemedim yaw 5dk oynadım aslında sardı ama 2ci bölümde kare kare kare yuvarlak yaptıyor anlaymadaım yani aslında
    ing olsaydı belki anlardım ama okadar iyi de ing yok

Gye_Baek
  • Oh be oyun budur , orjinal fikir diye buna derim ben. Süper ötesi , daha üçgendeki davulu yeni açtım.

MinusHuman
  • quote:

Orjinalden alıntı: Triple H

Oh be oyun budur , orjinal fikir diye buna derim ben. Süper ötesi , daha üçgendeki davulu yeni açtım.

böyle oyunlar çıktıkça daha da bi seviyorum sony i ve psp yi... verdiğim paraya değiyor süper eğlenceli bişey bu valla ben de delirdim

PON PON PATTA PON bu oyuna ve psp ye

CHAKA CHAKA PATA PON !!

sürekli mırıldanıyorum nolcak bu halimiz bakalım hadi hayırlısı

yani anlatılacak o kadar çok şey var ki ; loading ekranının o hipnotize edici etkisi mi, tree of life ın absürdlüğü mü (önce gömülüp sonra diriliyo pataponlar bir gönderme var gibi ) 6 tür/grup patapon varken savaşa sadece 3 tür/grupla girebiliyo olduğunuzdan doğru sateji seçmeniz gerektiği mi sıkılıp ava çıkmanın eğlencesi mi... valla oyunda rüzgarı bile hesap etmek gerekiyor bazen... süper fikirlerle dolu ve hiç bir platformda olmayan bu süper oyunu mutlaka arşivinize katın ve herkese oynatın... bu oyunu oynamayana psp sahibi demeyin,aşşağılayın... neyse ben biraz daha PATA PATA PATA PON

ilker burak

• harika bir oyun, bence loco roco dan daha zevkli. bu arada sony olayı kaptı, bundan sonra böyle oyunlar yapmaya devam eder. size iki sorum olacak: birincisi, patapon da görevleri yaparken, arada sırada dönüp o ilk sıradaki hunting görevini yapmamız mı gerekiyor yiyecek elde etmek için? ikincisi de bu oyun gibi başka bildiğiniz ritim, müzik ağırlıklı bir oyun var mı acaba?

caneruzun
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneruzun

harika bir oyun, bence loco roco dan daha zevkli. bu arada sony olayı kaptı, bundan sonra böyle oyunlar yapmaya devam eder. size iki sorum olacak: birincisi, patapon da görevleri yaparken, arada sırada dönüp o ilk sıradaki hunting görevini yapmamız mı gerekiyor yiyecek elde etmek için? ikincisi de bu oyun gibi başka bildiğiniz ritim, müzik ağırlıklı bir oyun var mı acaba?

oyun zaten locoroco nun oyun motorunu kullanıyor grafikler çok benzer fark ettiyseniz locoroco nun da yeri ayrı şimdi dediğin gibi inşallah sony beyfendi böyle 5-6 tane daha oyun çıkarır da psp aldığımıza değer gerçi bence şimdi bile değdi artık ama fazla oyun göz çıkarmaz...

o dediğin bölümü tekrar oynamak gerekiyor yiyecek için ya da bölümün üstünde işaret belirir et ve kılıç simgeleri o bölümde ne yapabileceğini çaktırıyor sana bu simgeler

ilker burak

• Arkadaşlar ben halan daha o 2. tanıtım bölümünde takıldım kaldım.Yani kare,kare,kare,yuvarlak...Ritimleri tam tamına yapıyorum ama olmuyor bi türlü.Dünden beri deli etti beni bu oyun.Oyundan soğumama sebeb oldu

GT_55
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar ben halan daha o 2. tanıtım bölümünde takıldım kaldım.Yani kare,kare,kare,yuvarlak...Ritimleri tam tamına yapıyorum ama olmuyor bi türlü.Dünden beri deli etti beni bu oyun.Oyundan soğumama sebeb oldu

oyunu iyi kavramak gerekiyor ritimi sen tuşlarla verdikten sonra pataponlar söylüyorlar onlar bitirir bitirmez sen yenisine başlayacaksın yoksa olmaz ritimi kaçırmamak oyunun asıl amacı zaten ekranın etrafı senin tutman gereken ritimi görsel olarak da gösteriyor ama kulakla takip etmek işi kolaylaştırıyor (benim için öyle ) ritimi hissedebilmek çok önemli bu oyunda

ilker burak

• Oyunun boyutu ne kadar öğrenebilir miyim ?

Can Ertürk
  • .cso olarak 223mb

tsk
  • quote:

Orjinalden alıntı: illker84

quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Arkadaşlar ben halan daha o 2. tanıtım bölümünde takıldım kaldım.Yani kare,kare,kare,yuvarlak...Ritimleri tam tamına yapıyorum ama olmuyor bi türlü.Dünden beri deli etti beni bu oyun.Oyundan soğumama sebeb oldu

oyunu iyi kavramak gerekiyor ritimi sen tuşlarla verdikten sonra pataponlar söylüyorlar onlar bitirir bitirmez sen yenisine başlayacaksın yoksa olmaz ritimi kaçırmamak oyunun asıl amacı zaten ekranın etrafı senin tutman gereken ritimi görsel olarak da gösteriyor ama kulakla takip etmek işi kolaylaştırıyor (benim için öyle ) ritimi hissedebilmek çok önemli bu oyunda

Teşekkürler..

GT_55

• quote:

Orjinalden alıntı: tsk

.cso olarak 223mb

Sağolasın.

Can Ertürk
  • Baya zevkli bi oyun, benimde kulaklarımda yankılanıyor sesler. :P
    pon pon pata pon saldırrr :)

yusufh
  • yağmur duası falan var çok zevkli bi oyun

BTG314
  • ben ilk başlarda takıldım ya tam kavramayadım. baltalı elemanlar gelio benim elemanların elinde spear olduu için vuramıyorum onları?

Leingrad
  • Bu oyun Türüne Ritim deniyor.Müzik eşliğinde gösterilen tuşlara basılarak oynanıyor.Tabi patapon bunun ilerlemeli bir versiyonu.

Barış1
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:BBR:.

ben ilk başlarda takıldım ya tam kavramayadım. baltalı elemanlar gelio benim elemanların elinde spear olduu için vuramıyorum onları?

mater den eleman sentezledin mi?? tatepon yap onlarda baltalı ben geliştirdim baya orduyu bi sıkıntı yok şimdilik çölü geçtik yağmur duasıyla çok eğlenceli bir oyun bi kere kapınca gerisi geliyor...

ilker burak
  • Arkadaşlar yağmur dansını nasıl yapıcaz bende X (DON) aktif degil onu nerden bulucaz.
  • ilk haunting görevindeki totemden üçgen yuvarlakla Don Drum u alıcaksın odan sonra yeni bir stage aktif olucak haritada ordan rain miracle ı alıyorsun

burdan daha kolay öğrenebilirsinhttp://youtube.com/watch?v=t1j0npt3Ud8
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can Ertürk

Yav arkadaşlar bu oyun benim elime ulaştı Versiyon 3-71 M-33 ,fakat oyunun başında bir loading giriyor ve bir daha oyunu açmıyor neden olduğunu anlayamadım 2-3 yerden indirdim ama sizce Link mi kırık yoksa Psp'de başka bir versiyon mu açıyordur anlamadım gitti...

yuh diyorum başka da bişey demiyorum yani aynı sayfada az yukarıda cevabı olan soruyu tekrar sorduğun için de ayrıca tebrik ediyorum seni
  • Yaw don(x) ritmini tutturamadım. x+xx+xx bi türlü beceremedim :P Neyse akşam ona çalışırım artık :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.