Yav bu oyunda geri adım gibi birşey yok mu? 3-4 baltalı geliyor hemen ölmeye başlıyorum, daha bunlar böyle ise oyunun ilerisinde fıttırırım herhalde.Açıkçası bana Locoroco daha zevkli geldi.Neyse GoW imdadımıza yetişir.
pon pata pon pata geri kaçmayı sağlar
locoroco daha zevkli bence de ilklerin yeri her zaman başkadır
Loco roco da çok zevkliydi ama bunun tarzı bambaşka. :) Hele o fever a geçtiği zamanki savaş şarkıları çok gaz
quote:
Orjinalden alıntı: illker84
quote:
Orjinalden alıntı: Can Ertürk
Yav bu oyunda geri adım gibi birşey yok mu? 3-4 baltalı geliyor hemen ölmeye başlıyorum, daha bunlar böyle ise oyunun ilerisinde fıttırırım herhalde.Açıkçası bana Locoroco daha zevkli geldi.Neyse GoW imdadımıza yetişir.
pon pata pon pata geri kaçmayı sağlar
locoroco daha zevkli bence de ilklerin yeri her zaman başkadır
Sağolasın İlker.
Bana LoCo RoCo Kadar Zevk Vermedi Ama Buda Güzel
hocam ben de cölde kaldım.sürekli yerden lavlar fıskırıyor.napmam gerekiyo ki?
Yagmur buyusu yapmalısın, ben de ordayım. Once fever moda gelmen gerekıyor(bunun ıcın 10lu combo yapmalısın en kotu ıhtımalle) ardından da x-xx-xx yapman gerekıyor.
Ihtıyacın olan davulu ve yagmur mucızesını aldıgını varsayıyorum-kı almıssan sana bolumun basında bı deneme yaptırmıs olması lazım zaten. Eger yaptırmadıysa bı oncekı bolumu tekrar oyna.
yahu şu zigotonları geçemedim hala yengeçlerin oldugu bölümüde oynadım defalarca orduyu geliştirdim ama olmuyor sürekli geliyorlar
Yaw bende bi bölümde takıldım, böle bi kuleden zıpkınlar yağdırıyolar. Ne sağlam yapıysa yıkamadım bi türlü :)
Bu oyun super yahu. Pata Pata Pon Pon Pata Pata Pon. Super ya.
Ama Loco Roco daha güzeldi ama bu oyunda fena değil.
yahu hala geçemedim şu zigotonları hani kule falan var deli oldum ya akşam kaç saat oynadım herşeyi yaptım olmuyor yardım*
kardeş o dediğin kuleden kırmızı mızrak yağdırıyorlar orası mı??? Eğer orası ise ben de en az 5-6 kez denedim olmuyor
ben bu oyunu çektim 3 farklı cso ama hep açılışta loading te takıldı bu tip sorunlar karşılaşan oldu mu acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: yusufh
kardeş o dediğin kuleden kırmızı mızrak yağdırıyorlar orası mı??? Eğer orası ise ben de en az 5-6 kez denedim olmuyor
evet bide biz kaya atmaya başlıyoruz acaip bi kule kaya da atıyor kılıçlılarda bişey yapamıyor mızrak var kulenin önünde
rapidsizse linki bana pm atabilirmi biri?thx
Bu tip oyunları gördükçe imreniyorum. Yaşımız el verse utanmayacak alacağım hemen bir PSP.
Arkadaşlar öncelikle merhaba ..foruma yeni geldim ..önceden gelicekdim ama şartlar ..neyse =))
Patapon hakkında birşey soracağım ..Şimdi bu patapon veya yaribon alırken..benim adamlarım güçsüz kalıyor ..Adamlarımı ortadan kaldırmak istiyorum.Nasıl kaldırıyoruz..Ölmelerimi şart ..Gerçi ozaman tekrar canlanıyorlar..Okçuları güçlendirmek istiyorum..Hakkım 5 olduğu olduğu için alamıyorum.Ortadan nasıl kaldırıyoruz onları ?
quote:
Orjinalden alıntı: DiLoN
Arkadaşlar öncelikle merhaba ..foruma yeni geldim ..önceden gelicekdim ama şartlar ..neyse =))
Patapon hakkında birşey soracağım ..Şimdi bu patapon veya yaribon alırken..benim adamlarım güçsüz kalıyor ..Adamlarımı ortadan kaldırmak istiyorum.Nasıl kaldırıyoruz..Ölmelerimi şart ..Gerçi ozaman tekrar canlanıyorlar..Okçuları güçlendirmek istiyorum..Hakkım 5 olduğu olduğu için alamıyorum.Ortadan nasıl kaldırıyoruz onları ?
savaşa çıkmadan önce orduyu düzenlerken
önce gruba gelip üçgene bas sonra kaldıracaın adama gelip select e bas iki kere yes de ardından o adam sizlere ömür
quote:
Orjinalden alıntı: Snaqe
quote:
Orjinalden alıntı: DiLoN
savaşa çıkmadan önce orduyu düzenlerken
önce gruba gelip üçgene bas sonra kaldıracaın adama gelip select e bas iki kere yes de ardından o adam sizlere ömür
eywallah dostum ..harikasın deniyim hemen ..Adamlar vasat zaten =))
oyun bitmek üzere sanırım final bilmem ne bişey diye bi bölüme geldim bitecek diye oynamaya kıyamadım belki son değildir ama oyuna o kadar kıyamıyorum ki bitecek diye final kelimesini gördüğüm an save edip kapattım psp yi... bi de bu oyunda keşke orduları kapıştırma olsaydı ne güzel olurdu wireless dan (yok artık lebron james dediğinizi duyar gibiyim... sadece aklıma geldi yazarken... olmaması iyi olmuş )
bazı bölümlerde takılanlar ava çıkıp ordularını güzlendirsinler boss ları bi kaç kere tekrardan temizlesinler özel şeyler veriyolar onları takip edip orduyu olabildiğince güçlendirmek özel kılıçlar kalkanlar vs... ve güçlü pataponlar kilit nokta...