Şimdi Ara

PATAPON [ÇIKTI] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
0
Favori
15.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: samsunlusemih

bu arda bütün psp lerde bu ısık varmı?
    http://www.youtube.com/watch?v=QIc3Q3FJ7TU&feature=related

hyr yok sanırım bu adam sonradan takmış
  • bu oyunun ingilizcesi cıkmadımı yaw japonca oynuorum ilerledim ama ingilizce dha zevkli olr
  • quote:

Orjinalden alıntı: anilaybek

bu oyunun ingilizcesi cıkmadımı yaw japonca oynuorum ilerledim ama ingilizce dha zevkli olr

çıkmıo walla hergün bakmaktan canım çıktı.

işşlh çabuk çıkar hevesim kursaamda kaldı
  • Oyun şubat ayında avrupada ülkelerinde satışa sunulacak. Fiyatı 66$ civarında olucak.
  • şubatta god of war la kardeş kardeş geçinirler artık benim psp de tabi çıkarlarsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ziw®o

Oyun şubat ayında avrupada ülkelerinde satışa sunulacak. Fiyatı 66$ civarında olucak.

66$'a PSP oyunu mu olur ya. Bu Sony ne yapacağını şaşırdı yine.
  • final fantasy crisis core un ingilizceside martta çıkıomuş god of warla beraber
  • arkadaşlar oyunun ingilizce versiyonu çıktı her psp sahibi bu oyunu mutlaka edinmeli oynamalı... herkesi oyuna hücum etmeye çağırıyorum

PON PON PATA PON

herkese iyi oyunlar...

PATAPON [ÇIKTI]

PATAPON [ÇIKTI]

PATAPON [ÇIKTI]

ilker burak

• Şuan yolda birazdan girişmeyi düşünüyorum

Bu arada 3.80fw üstü fat sahipleri "now loading" ekranında takılma yaşarsanız recovery menüden umd mode'u Sony yapın düzeliyor

tsk
  • Çöp gibi oyun.Mantığını çözemedim halan daha

GT_55
  • bu habere ne kadar sevindigimi anlatamam japoncasından bile bayaa zevk aldım bunu bitirene kadar bırakamam naber için tesekkürler

AnFoU
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

Çöp gibi oyun.Mantığını çözemedim halan daha

oyundan anlamayan bir arkadaş daha kusura bakma bunu söylediğim için ama patapon gibi bir oyuna "çöp" dersen lafı da yersin birilerinden bu ben oldum vatana millete hayırlı olsun

patapon alın oynayın arkadaşlar pişman olmazsınız ayrıca oyunun başında nasıl oynayacağınızı anlatıyor anlamamanız imkansız...

ilker burak

• OYun çok tatlı gerçekten. Japonca sürümünü oynuyordum şimdi ingilizceye geçtim tabii hemen.

Ayrıca downstream panic de çıkmış arkadaşlar tavsiye ederim çok tatlı bir oyun o da.

Ayrıca flow geliyor o da süper olacak.

Neyse yeter..

Dante
  • güzel oyun gerçekten farklı bir oynanış tarzı var, ama çük zevkli ileledikçe oyunu daha iyi anlıyorsunuz

hidden
  • Offff hemen saldırınnnnnnnnnn
    Mükemmel oyun yaw demosuna doyamamıştım dün gece demoyu bitirdim bugün de full oyun çıkmış
    God of War'la beraber favori PSP oyunlarım bunlar

Kangaxx
  • Bu arada aklınızda bulunsun arkadaşlar eğer "Now Loading" ekranında takılıyorsa, geçmiyorsa Recovery Menu'den SonyNP9660 -No UMD- Driver'ını seçin öyle deneyin

Dante
  • Hop , yumuldum hemen.

MinusHuman
  • Japoncasında kafayı yemiştim Bayağı sardı anlayınca

senderson
  • PATA PON PON PON PATA PON' un IGN incelemesi
    http://psp.ign.com/articles/852/852601p1.html

evo_4
  • Oyunu oynadıktan sonra saatlerce beynimde "pattaa pattaa patttaa pooon" sesleri yankılanıyor. Mırıldanıyorum pata pata pata pon diye, rezil olacaz elaleme

Çok hoş bir oyun gerçekten.

Dante
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.