arkadaşlar patapon almak için stone lazım nereden bulabilirim.lütfen yardım edermisiniz.
[Konuyu hortlatasım geldi farkettim de herkes PSP konusunun ilk sayfasını takip ediyor. Geçmiş sayfalara baktım da cok faydalı ve guzel konular da acılmıs ve canlandırılmaya ihtiyaçları var. Bu vesileyle ust konularda bununla ilgili PSP baslıgı cok cansız topic'ine de gonderme yapmıs olayım. Bu şekilde herkes uzerine dusup gorevini yaparsa (gecmiş konuları da okumaya baslamak gibi) sanırım bir nebze hareketlenme yasayabiliriz.]
Bu arada arkadasın sorusuna da cevap vereyim. Cevap veren olmamıs kendisine; Platinium'un "Patapon baslıgında" sorusunun cevabını bulacaktır. Olmadı yardımsever bir arkadastır, kendisine de direkt sorabilir
Üst konular ve bölümde açılan diğer konular ile ilgili bir düzenleme yapabiliriz. Nasıl yapabileceğimize dair henüz bir fikrim yok ama bölümün daha effektif olarak kullanılmasını sağlamak çok faydalı olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: rds
Üst konular ve bölümde açılan diğer konular ile ilgili bir düzenleme yapabiliriz. Nasıl yapabileceğimize dair henüz bir fikrim yok ama bölümün daha effektif olarak kullanılmasını sağlamak çok faydalı olacaktır.
Ben Patapon Patapon 2 Loro Roco Loro Roco 2 God Of war Need For Speed Carbon Tekken Dark Resurrection Dragon Ball Gibi oyunların abartısız uzmanıyım.Özellikle Tekken de Tüm Dojoların bittiği ve İron fist yani demir yumruk ünvanına sahip olduğum save im vardı.Bir düzenlemeye gidilirse aynı o save gibi birşey yapar oyun hakkında tüm unlocklar combolar ve ünvanlar hakkında bilgi verebilirim.God Of wardada tüm Treasure lar açık saveim var.Çoğu yaratığıda cinematic olarak kesmişimdir.