Şimdi Ara

Patch 2.1de HC ile baslayacak olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HC ile ilk 70 olmak gibi bir gayem var.. Sonucta herkes ayni anda baslayacak. ve herkes ilk 70 olup achievmenti kapmaya caliscak. SC'da cok oyuncu olacagi icin pek basaracagimizi sanmiyorum ama HC da bir sans olabilir diye dusunuyorum. Ben ilk char olusturup 70 yapip, sonra SC'de baslayip, G.R. de siralama icin kasmak gibi bir dusuncem var... Fikirleriniz nedir bu konuda?? yanlis mi dusunuyorum?

• Daha önceden hc tecrüben varmı bilmiyorum ama, archi için ilk defa hc oynamaya başlayacaksan şimdiden antrenmanlara başla derim:)
  • çıkış tarihi tam olarak tarih belli oldu mu 2.1'in? planlar yapılmışta..
  • Tabiki Soon zamanda cikacak:P

@erbayaksu; HC tecrubem level 48e kadar oldu.. :D Bence Suanki sistemle adrenmana gerek yok.. Zaten baslangic stratejileri ortak. level 40a kadar vit+armor 40dan sonrada gelen itemlere gore giyilcek...:)

Sonuc itibariyle Suanda HCye baslamak mantiksiz geliyor. cunku karakteri boost'latacak biri arkadas hazirda oluyor + daha once paragonun varsa ekstra bonus demek. Hellfire yuzukleri saymiyorum bile... Ama sezonda herkes sifirdan baslayacagi icin. Boost yapacak birsey(arkadas yada item) olmayacak. Herkes sifirdan baslayacagi icin dusen itemlerle ayakta durmaya calisacak. Ve bu durumda esit olacak herkes... Mesela basta herkes Tormentte oynayacak ama ilk 1-2 quest tamamlaninca zorluk dusurecek... 1000-2000 altina bakkaldan item satin alacaz...vs...

zevkli olacak gibi hissediyorum...
  • Sana basarılar :))))
    O tabloya isim yazdırmaya gerek yok :) hc da herkesin ismi cismi belli ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 17 Ağustos 2014; 19:02:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-) ifade cok ukalamsi...
    2-) Benim oyle bir niyetim var ve benimle ayni dusunceyi tasiyan oyun arkadaslari ariyorum. Haa buna karsi cikabilirsin @erbayaksu arkadasin yaptigi gibi. Ve onerilerde bulunabilirsin. Ama senin yaptigin sadece kucuk gorup "yapma" demek. Ondan dolayi dusunceni paylasmana bisey demiyorum ama son derece gereksiz diyorum..
    3-) hc'da herkesin ismi cismi belli derken nedemek istedin? kafa dunyani bilemedigim icin anlamadim.

ve ayrica yukariya cikardigin icin tesekkur ederim

Duzeltme: Sectorshootout ismi mesaja ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedehakan -- 17 Ağustos 2014; 19:27:48 >
  • aslında bende bunu düşündüm tabii achiev için değil.. season HC oynanabilir..
    bu yuzden dün ilk kez HC char açtım. zevkli oldukça :)
  • BoRriZ kullanıcısına yanıt
    PTRde mi? dostum battle tag ver ekleyim... Ben calisan birisiyim.. O yuzden Patch tarihinde izin alacagim. araliksiz 2 gun oynayacagim. 2 gunde level 70 yaparim diye dusunuyorum. Ondan sonra da ara ara girerim. Gr siralamasinda ne olur bilemem:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

PTRde mi? dostum battle tag ver ekleyim... Ben calisan birisiyim.. O yuzden Patch tarihinde izin alacagim. araliksiz 2 gun oynayacagim. 2 gunde level 70 yaparim diye dusunuyorum. Ondan sonra da ara ara girerim. Gr siralamasinda ne olur bilemem:)

hayır PTR de açmadım. şuanki oyunda ilk kez HC char açtım.. season gelince de bilmem belkide HC oynarım kararsızım.
    amacım öyle üst seviye yada first achiev için değil.
    :)
  • Hazır konusu varken sorayım. 2.1 ile hazır olan karakterler silinecek mi ?

Yeni Acc açıp 70 yaptıktan sonra eski karakterdeki şampiyonları aktarabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shu VII

Hazır konusu varken sorayım. 2.1 ile hazır olan karakterler silinecek mi ?

Yeni Acc açıp 70 yaptıktan sonra eski karakterdeki şampiyonları aktarabilirmiyim?

yok hacım normal karakterlerimiz duracak. sadece sezonda açtığımız karakterler sezon sonunda silinecek ve paragon-itemlar aktarılacak. böyle biliyorum ben :)
  • hocam olay su sekilde...

Suanda olan karakterlerimiz aynen duracak. Patch 2.1 geldigi zaman ekstradan yeni bir mod gelecek oyuna. Adida Ladder. Normalde 10 tane karakter olusturuyoruz ya. Bu Ladder modunda baslamak icin 1 tane karakter olusturcaz. O karakter secme ekraninda Seasonal diye bir yer var.(Hardcore olup olmadigini sectigimiz yerin altinda). Bunu secersek karakterimiz sezona baslamis oluyor. Bu karakter diger karakterler farkli modda oldugu icin; Sifir level, sifir altin, sifir item. Yani bastan basliyor gibi olacagiz... Sezon olmayan karakter ve sandiginiz, sezon karakterleriyle ortakligi yok. Tamamen farkli olcak(Ayni hardcore ve Softcore gibi 2 farkli mod/)...

Paragonda sifirdan basliyor....

Ayrica sezona baslarken Hardcore ve seasonal seceneklerini secerek hem sezonda hemde hc modda baslamis olur. Bunu olusturdunuz daha sonra softcare kisminda seasonal karakter olusturdugunuzda yine seasonal kismi ortak olsada HC ve Sc farkli oldugu icin paragon, sandik, para, item..vs farkli oluyor. Ortak olmuyor....

Seasonal bitince ne oluyor onu bilmiyorum bak:D umarim bir bardak su icmiyoruzdur:D

• quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

hocam olay su sekilde...

Suanda olan karakterlerimiz aynen duracak. Patch 2.1 geldigi zaman ekstradan yeni bir mod gelecek oyuna. Adida Ladder. Normalde 10 tane karakter olusturuyoruz ya. Bu Ladder modunda baslamak icin 1 tane karakter olusturcaz. O karakter secme ekraninda Seasonal diye bir yer var.(Hardcore olup olmadigini sectigimiz yerin altinda). Bunu secersek karakterimiz sezona baslamis oluyor. Bu karakter diger karakterler farkli modda oldugu icin; Sifir level, sifir altin, sifir item. Yani bastan basliyor gibi olacagiz... Sezon olmayan karakter ve sandiginiz, sezon karakterleriyle ortakligi yok. Tamamen farkli olcak(Ayni hardcore ve Softcore gibi 2 farkli mod/)...

Paragonda sifirdan basliyor....

Ayrica sezona baslarken Hardcore ve seasonal seceneklerini secerek hem sezonda hemde hc modda baslamis olur. Bunu olusturdunuz daha sonra softcare kisminda seasonal karakter olusturdugunuzda yine seasonal kismi ortak olsada HC ve Sc farkli oldugu icin paragon, sandik, para, item..vs farkli oluyor. Ortak olmuyor....

Seasonal bitince ne oluyor onu bilmiyorum bak:D umarim bir bardak su icmiyoruzdur:D

Anladım hocam o zaman 2.1. güncellemesini bekleyeceğiz

HC WD ile Ladder kasarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende ROS dan sonra HC de hiç ölmedim. bi Barbar vardı onla devam ettim. Eskiye göre moblar , Elite affix leri daha dengeli , ne bilim patlayan bi MOB veya çiçek Health in yarısını götürmüyor , oynanıyor.

HC de karakter ölse bile paran, sandıktakiler, gemler , paragon duruyor .

Ama Ladder ı HC oynamak karesinin karesi. SIfırdan başla çöplerle oyna, falan, Burda gene sağlam party yapanlar gidebilir, aralarında trade yapar, birbirini kollar. Ekip işi.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Sezon başladığı zaman 2 gün çok sıkı şekilde HC oynamayı düşünüyorum. Biraz tecrübem var HC de. sende 2 gün kamp yapma fikrini değiştirmediysen beraber takıla
  • Ne yaparsan yap hep birileri senden daha iyi yapıcak o yüzden vazgeç :D
  • Diablo II de sezon bitince karakterler non sezona aktarılıyordu. Buradada böyle olacağını düşünüyorum.
  • Solo olarak dereceye girmeniz bile imkansız. Twitch.tv ye bir bakın derim diablo oyuncularına.
  • Valla ilk 70 olana achievement var mı bilmiyorum ama ilk paragon 100'e ulaşana var. Hatta chat'ten yayınlanıyor ilk ulaşanın ismi.
  • ilk 70 olan X adet oyuncunun ismi yaziliyor.

paragon100 1 hafta filan surer heralde. Malesef 1 hafta kasacak zamanim yok. isten izin alip haftasonuyla birlestirip 3-4 gun kasacam iste:D

Nickimin oralarda bir yerlerde olmasi hedef... bakalim tutacak mi patlayacak mi kismet.. :D Ama eglenceli olacagini dusunuyorum.. Cunku 1 aydir oynamiyorum. Ozledim resmen..:D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.