Şimdi Ara

Patch 2.1de HC ile baslayacak olanlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bıraktıgımızda 67 lvl din , suna bak neredeyse giremeyecekmişsin. Neyse transnorgları kaptın hadi yine iyisin :)

• telefondan alinti yapamadim simdi bize transmorg mu gelicek sezon bitimi hic haberi yok : )

• 70 oldugunda gelmiş olması lazım . 70 olunca gosteriyodu. Transmorgu incele istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

70 oldugunda gelmiş olması lazım . 70 olunca gosteriyodu. Transmorgu incele istersen.

Evet gördüm hocam eyw fena degilmis transmorg

• Oğlum ne kadar şanslıyım lan üstüme set item yağdı resmen yağdı. Gizli bir buff var galiba yarın da kalkmasa bari Marauder 6 set yapsam
  • ne güzel kasiyorduk işten her döndüğümde 63 te öldük iyi mi? master da kasayım dedim, zorladığı halde devam edince öldük, gitti güzelim wizard. dh kasayım dedim ama abi tekrardan kasmak ölümmüş ya iş yüzünden yeterince vakit de olmuyor. Tam çıkacak zamanı buldu sezon. Acaba gear yapan biri boostlayabilir mi? 50- 60'a kadar en azından, ccor falan ile... yarın tüm gün boşum beklerim :/ rsndx#2938
    edit: 2 italyan sağolsun halletim 2 saatte, vaulta ilk kez girdim normalde 3 m falan attı, bir de iyi altın kastıran gemden düştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Akira -- 3 Eylül 2014; 22:07:57 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.