Şimdi Ara

Patch 2.1de HC ile baslayacak olanlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sezon cuma sabahı geliyor diyorlar tam saati bellimi acaba .yoksa cuma saat 00.00 dan sonra nöbet mi tutacağız PC başında
    Ayrıca @dedehakan , @Shu VII ve ben 3 kişi kasıcakmıyız ?
    ve son olarak eğlendirici yoru
  • Türkiye saati ile kaçta geleceğini bilmiyorum fakat cuma gecesi sabahlayacağımı çok iyi biliyorum
  • Sizi de zıvanadan çıkartmış. Diablo bölümü zıvanadan çıkartıcısıdır kendisi
  • Bayadır seyrek oyuna giriyodum, tatil vs derken foruma ancak bakabildim. 2.1'de tabi ki hc devam edeceğim.

Erbay, Ümit, Oğuz gibi forumdan oyundan bildiğim, tanıdığım arkadaşla bu yeni season olayına başlamak isterim. Erbay ile konuştum ama diğer bildiğim arkadaşların önceden verdiği sözler yoksa beraber başlayabiliriz.
    Yarın akşam iş dönüşü ancak 8'den sonra başlayabileceğim. Herkesten önce 70 olmak gibi bir hedefim yok, iş dolayısıyla herkesle aynı anda başlayamama, daha az oynayabilme gibi dezavantajlarım olacak season için. Ama elbet yine kısa sürede 70 olup, bir şeyler başarırım diye düşünüyorum.
    Herkese hayırlı olsun.
  • Bende tekrardan baslamayi dusunuyorum.Season olayi iyi duruyor.

Yarin tam olarak saat kacta basliyacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hc den devam bende, beraber kasalım diyen varsa eklesin, tüm gün boşum rsndx@2938 hangsiyle başlasam kararsızım ama, son patchi takip edemedim, neye nerf, buff geldi bilmiyorum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Akira -- 28 Ağustos 2014; 15:50:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

Bayadır seyrek oyuna giriyodum, tatil vs derken foruma ancak bakabildim. 2.1'de tabi ki hc devam edeceğim.

Erbay, Ümit, Oğuz gibi forumdan oyundan bildiğim, tanıdığım arkadaşla bu yeni season olayına başlamak isterim. Erbay ile konuştum ama diğer bildiğim arkadaşların önceden verdiği sözler yoksa beraber başlayabiliriz.
    Yarın akşam iş dönüşü ancak 8'den sonra başlayabileceğim. Herkesten önce 70 olmak gibi bir hedefim yok, iş dolayısıyla herkesle aynı anda başlayamama, daha az oynayabilme gibi dezavantajlarım olacak season için. Ama elbet yine kısa sürede 70 olup, bir şeyler başarırım diye düşünüyorum.
    Herkese hayırlı olsun.

4 kişi tamamız hacı.sen online olduğunda run baby de ben atlar gelirim yanına:D

Bu sefer 4 türk yapıyoruz bakalım sonumuz hayır olsun.

Ayarsız,kissofdeath,Erbay,geliyorbelli :D:D bu adamın ismini bi ezberleyemedim la:D

• quote:

Orijinalden alıntı: WDCanatan

Bende tekrardan baslamayi dusunuyorum.Season olayi iyi duruyor.

Yarin tam olarak saat kacta basliyacak?

Europe: 9:00 p.m CEST

yazıyor, sanırım bizde 22:00 a denk geliyor...
  • Tam saati belli oldumu. İsteyim aksam en gec 22 de pc basindayim yarinda izin sonuna kadar yardirmaca . Donenin kasigi kirilsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

Tam saati belli oldumu. İsteyim aksam en gec 22 de pc basindayim yarinda izin sonuna kadar yardirmaca . Donenin kasigi kirilsin :)

Yalnız bugün değil, 29 ağustos yazıyor, yani yarın akşam başlayacak, karışıklık olmasın diye uyarmak istedim...
  • Kingkongor yemini bozup dönmüş yine diablo'ya tüm karaterlerini falan silmişti en son
  • 00:00 dan sonrada 29 haci :) 00:00 da basliyacak diye duyumlar var ama kesin bi sey yazilmadi sanirim

• quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Bayadır seyrek oyuna giriyodum, tatil vs derken foruma ancak bakabildim. 2.1'de tabi ki hc devam edeceğim.

Herkese hayırlı olsun.

Ayarsız,kissofdeath,Erbay,geliyorbelli :D:D bu adamın ismini bi ezberleyemedim la:D

Tamam güzeliz grup olarak. Hem bizim MR clan'ın 3 kişi oynuyor olucaz, klandan da laf yememiş oluruz. Ümit'in takımda olması da gayet güzel.
    geliyorbelli iyimiş. Gloriorbelli aslı.
    Akşam 8'den itibaren oyunda olurum, hem karar vereyim artık wiz ya da crus ya da wd.
    Benden Monk ya da Barbar istemeyin yeterli.

Gazamız mubarek olsun!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erbayaksoy

quote:

Herkese hayırlı olsun.

Tamam güzeliz grup olarak. Hem bizim MR clan'ın 3 kişi oynuyor olucaz, klandan da laf yememiş oluruz. Ümit'in takımda olması da gayet güzel.
    geliyorbelli iyimiş. Gloriorbelli aslı.
    Akşam 8'den itibaren oyunda olurum, hem karar vereyim artık wiz ya da crus ya da wd.
    Benden Monk ya da Barbar istemeyin yeterli.

Gazamız mubarek olsun!

demon hunter görevini ben üstlenicem.İlk dalga geçilen ben olmak isterim.Bu arada size team speak adresini vericem yarından itibaren müsait oldukca TS üzerinden konuşarak oynayalım.Birisi ölürse trollemesi daha iyi oluyor:P

• tam başlama saati bellimi..
  • Biz türk HC uzun zamandır oynayan arkadaşlar olarak bu sıralama için uğraşmasak bile ilk geceden 70 olalım diye oynadık sıralama böyle oldu:
     Patch 2.1de HC ile baslayacak olanlar
    Başka sıralamada olan var mı? Erbay var 3-4 dakkika sonra, yine bizim party'den. Başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kiss-of-Death -- 30 Ağustos 2014; 6:07:03 >

• hacam bende senden sonra 992 oldum giremeseydim çildiracaktim :) dunku part icin hepnize teker teker tesekkurler :)

• quote:

Biz türk HC uzun zamandır oynayan arkadaşlar olarak bu sıralama için uğraşmasak bile ilk geceden 70 olalım diye oynadık sıralama böyle oldu:
    Başka sıralamada olan var mı? Erbay var 3-4 dakkika sonra, yine bizim party'den. Başka?

Büyük bi çoğunlugun arasında dakikalar saniyeler var bizden önce 200-250 kişi.. dikkat ettinmi hacı

• quote:

Biz türk HC uzun zamandır oynayan arkadaşlar olarak bu sıralama için uğraşmasak bile ilk geceden 70 olalım diye oynadık sıralama böyle oldu:

Abi gördüm ya sizi tebrik ederim. Bizim oyun başında sıralama niyetimiz yoktu olsa girermişiz ya. 68'in sonuydu ilk 1000 doldu. Yine de geç de olsa uğraştık güzel bir heyecan oldu

• başlayan varsa oyundayım rsndx#2938
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.