Şimdi Ara

Patch 2.1de HC ile baslayacak olanlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
2.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HC'daki bahsettiğiniz deneyim seviyenize bakarak, ilk ikisi öldükten sonra üçüncü karakteri kasarken vazgeçeceğinizi düşünüyorum.
  • Benle oynamak isteyen yokmu bende ilk gün kamp yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashibazouk -- 21 Ağustos 2014; 17:03:48 >
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Anlamadigim nokta, Oyun delisi filan degilim. Burada baslik acmamin sebebide, HC oynayacak bir iki arkadas bulup takilmak. Yani baslik actim.
    Sectorshootout cikiyor "Herkesin ismi cismi belli HC'de" diyor. Sen olursun 2 defa ucuncude vazgecersin diyorsun. Gercekten tuhafsiniz arkadaslar. Olursem oleyim nolcak? Anlamadigim nokta tamam karsi goruste olabilirsinizde bazen harbi asiriya kaciyor yorumlariniz. Oyun benim, keyif benim, olursemde ben olmus oluyorum. Anladigim bu kadar size girip cikan ne? Valla nerden boyle bir baslik actim dedirttiniz! Belli ki size girip cikan biseyler oluyor HC oynayinca... Anlamsiz bosbos mesajlar atiyorsunuz... Banada cevap vermek zorunda biraktiriyorsunuz.

@Khoradasein, hocam, hc baslayacam hc oynayacam. Bitti. Olursemde kinayi yaktiginizda bir yerinize gelirim ziyaretinize ;)
  • Battle tag ne hocam?
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Battletag imzamdaki link, tıklarsanız direkt açılıyor sayfa.
    Kınalık bir durum yok, hevesiniz kursağınızda kalmasın manasında yazmıştım, HC olayı öyle 1 hafta 10 günlük uğraştan fazlasını gerektiriyor. Az
    karkaterimiz telef olmadı, ülkemizin net altyapısı da ortada; çoğu bağlantı sorunlarından gitti ki forumda örnekleri çok, HC başlığını okuyabilirsiniz.
    Umarım sizin char. kolay kolay ölmez de sıralamada üstlerde olursunuz...
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Boşver yorumları arkadaşım. Bende sezon başlayınca 2 gün aralıksız hc oynamayı düşünüyorum. Eğer beraber oynarsak daha iyi olur. Battletagım imzamda yazıyor. Eğer beraber oynamak istersen beni ekleyebilirsin firend liste beraber başlarız sezon gelince.
  • Baslık acmıssın oynayacaklarla eyvallahta.. Baslıgının içinde tecrübesiz oldugunu ve buna ragmende derece yapmak istediğini belirtirsen bana komik gelir kardeşim.
    Ayrıca hc oynaman , ölmen vs.. Önceki yazdıgım mesajdada belirttim beni ilgilendirmiyor. B.tagın ne bilmiyorum dedehakan varsayalım yukarıdan asagıya dedehakan yazsın yine bişey ifade etmeyecek :)
    Herkesin ismi cismi belli bu arada :) hc ekip işi sürekli pub oynayarak avrupa serverindeki oyuncular birbirini tanıyor ve arkadas listesine ekliyor . Clan muhabbeti yokken o ortam zaten hc da yakalanmıştı. Hc çevresi çapı belli .O YÜZDEN HERKESİN İSMİ CİSMİ BELLİ..
    Senin 2 günlük zevkin için destekmi bekliyorsun? Bende işimde gücümde biriyim , patch iş saatimde gelir bu olaya katılamam ismimde orada olmaz sıkıntı yok yani bilmem anlatabildimmi yazdıklarımdan.
    Hc oynayan birisi böyle bir konu acsa sonuna kadar destek olurum. Bizden birisinin isminin orada olmasını isterim. Ne bi emeğin var ne bi tecrüben "ben hc oynamıyorum tecrübemde yok ama tavanda ismim yazılsın " diyorsun.
    Sana tekrar söylüyorum , başarılar diliyorum sana umarım yüksek sıralarda ismin yazar.
    Bu arada ben sana kötü niyetli bir cevap vermemiştim sadece komiğime gitti. Sendende bunu anlamanı isterdim gercekten
    Erbay ve (demonhunter) oğuz sana acıyı tatlı giydirerek söylemiş bende direk söyledim. Sanki küfür etmiş gibi cevap veriyorsun.
    Senin cevabına karsılık verdiğim cevap içine dert oldu heralde daha adım geçiyor. Ama sen hala terbiyesizliği elden bırakmadan resmen küfür ediyorsun bütün mesajlarında. Sıkıstıgın zaman sampuan köpürtme espirisini yazman herkese .Yok girip cıkmalar. Bana giren cıkan yok anlama kıtlığı yada yazılanı iyi okumuyosun. Ama anladığım kadarıyla sana girip girip cıkmış .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kufur mu ediyorum? birader nerenle okuyorsun? Yazdiklarimi okudugun yerinle degil algiladigin yerinle anlasan iyi olur... Bu konunun icerigi sadece acik ve net Arkadas ariyorum. Oynamak icin. Atladin sazan gibi cisim misim.. Senin cok belli ya cisimin tabela da as boynuna oyle gez.. (ilginc ve komiksin)

Komik olan bisey daha var. LAN OYUNDA ARKADAS ARIYORUM. Anlaman kit heralde. Hala cisim muhabbeti yapiyor...Sen git cisimli arkadaslarinla oyna mutlu mesud...

Yazdigim mesajlari iyi oku. ilk mesajda da belirttim. HC oynayacagim varsa baslayacak olan beraber oynalim. Atlayip sazan gibi agzina geleni soyledin. Birde bunu marifetmis gibi soyluyorsun. Ustune Birde simdi gelmis hala bidi bidi ediyorsun.

Erbay ve Oguz aciyi tatli giydirerek soyleyecek cunku beni tanimiyorlar. Tanimadigin insanlara durduk yere aci soylemek marifet degil, DENSIZLIK. Bunu sana ben mi ogretecem? Cunku senin yaptigin dupeduz densizlik. Sanane guzel kardesim. Isimden cisimden neden bahsediyorsun? Varsa isim cisim gule gule cisimlerle oyna... BANANE... Aferin mi bekliyorsun. Anlamadim. O kadar kisilik bakimindan yetersiz oldugunu da hic sanmiyorum. :S

Giren cikandan bahsetmissinde, sampuan lafim oturmus icine sanirim. Tamam guzel kardesim. Hadi hepsini geri aldim. Simdi Nolur bu basliga yazma! Hem senin bu basligi yazmaya ihtiyacin da yok. Benim de okuyup sinirlerimin gerilmesini de gerek yok...

• BYE KOCUM
  • Neden benle kimse oynamak istemio anne :( Benim neyim eksik softcore ise Softkor. Hardcore ise hardkor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bashibazouk

Neden benle kimse oynamak istemio anne :( Benim neyim eksik softcore ise Softkor. Hardcore ise hardkor.

hocam 2.1 gelmesini bekliyorum. Gelsin Hafta sonu full diablo
  • 26'sında patch geliyor diye söylentiler var ama umarım doğrudur
  • Bu hafta sonu 50% altin bonusu vermisler. Ve haftaya maintaince olduktan sonra patch gelcek sanki.. Son cikan haberden sonra oyle bi izlenim olustu...

• ben belki oynarım hc. guin2836
  • ümit aslında komik bir yerden vurmaya çalışmışta biraz aşağılama gibi görünmüş yazdıkları. özellikle ismi cismi belli derken :) ama güzel anlatmış bence daha sonrasında. türkçe zor dil arkadaş.. :Pp bu arada hardcore oyuncusuna her zaman saygım vardır. saygılar.
  • patchi bekleyenlerdenim bende. Gelse de tekrar başlasak. 1 ay ömür biçiyorum bu sefer.
  • Ne kadar gerilmiş ortam , isimde cisimde boş bana kalırsa sonuç olarak ismi cismi olanda oyun oynuyor olmayanda ee sonuç elle tutulur bir şey var mı yok? Ozaman ismi olmuş cismi olmuş tırı vırı amaç oynayıp zevkini alabilmek. İsmi cismi varmış kime ne hc da 10lvl olamadan olmuş kime ne. Oyunda herkes istediği gibi oynar istediğini hedefler bu kadar basit. Uzatmanın yada sırf laf söylemek için bir şeyler söylemeyi komik buluyorum. Oyunların amacı eğlenceli vakit geçirmektir bana göre, o yüzden herkese iyi eğlenceler.

• Bugün saat 15:00 de sunucular bakıma alınacak diye biliyorum, yeni patch'in gelme olasalığı % kaç?
  • %100 geliyor. açıklama yapıldı ama sezonlar bir kaç gün gecikebilir diye bir söylenti var ama bakalım.
  • Yarın tr saatiyle 12de geliyor diye duydum doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.