Şimdi Ara

Patchtan sonra inviled password ve acıklama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YEni patch dan sonra login olmak istedim ama inviled passvord ve ilk defa gördüğüm bir acıklama geldi.. sonra siteye giris yapmak istedim ancak giriş yaaptıgımda gamersfirst in sayfasına yonlendrıyor neden acaba ? bilen var mı ?

• banada aynı hatayı verdi. şimdi dğzeldi ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsxixsx

banada aynı hatayı verdi. şimdi dğzeldi ama
    ilk defa gördüğün açıklamayı biz de görebilir miyiz sana yardım etmek için acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iTouchie -- 27 Mayıs 2011; 12:41:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iTouchie

ilk defa gördüğün açıklamayı biz de görebilir miyiz sana yardım etmek için acaba ?

kanka ss alamadm ama inviled passvord you might update password felan tarzı seyler dıordu hatrladıgım kadaryla.. ve suan siteye giriş yaptıgımda gamers first un sayfasına yonlendryor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktaykaan

quote:

kanka ss alamadm ama inviled passvord you might update password felan tarzı seyler dıordu hatrladıgım kadaryla.. ve suan siteye giriş yaptıgımda gamers first un sayfasına yonlendryor..

Alıntıları Göster
    ayni sorun bendede mevcut.. yaklasik 3-4 senelik bi kasa carim var.. icinde gblerin bulundugu simdi girerken Invaild password please try again falan dedi... siteden sifreyi degistirmek icin giris yapmayi denegidigimde sifre yanlis diyor

edit: hesap gamerfirste uye bile olmayabilir.. nasi halledecegim bunu yardimci olursaniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 27 Mayıs 2011; 12:53:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

ayni sorun bendede mevcut.. yaklasik 3-4 senelik bi kasa carim var.. icinde gblerin bulundugu simdi girerken Invaild password please try again falan dedi... siteden sifreyi degistirmek icin giris yapmayi denegidigimde sifre yanlis diyor

kards ben hc bsey yapmadan tekrar denedim girmeyi bu sefer girdi.. ama hala mail adresmi hatrlamak icin giris yapmaya calıstgımda beni gamers firste atyor.. şifreyi yanls girince yanlıs dıor dogru grince de gamers firste atyor ne yapacam bilemedm.
  • quote:

quote:

kards ben hc bsey yapmadan tekrar denedim girmeyi bu sefer girdi.. ama hala mail adresmi hatrlamak icin giris yapmaya calıstgımda beni gamers firste atyor.. şifreyi yanls girince yanlıs dıor dogru grince de gamers firste atyor ne yapacam bilemedm.

Alıntıları Göster
    Benim arkadaşın da 2-3 yıllık bi üyeliğine böyle oldu,
    parolamı unuttumdan yeni şifre gönderdik düzelttik.

Şifreleriniz eskimiş. Şifrelerin süresi 120 gün artık, sonra değiştirmek zorundasınız-oyuna giremezsiniz.
    Bu şifre süresinin 120 günde dolması 2-3 hafta önce işleme koyuldu, şimdi tamamen girişi kapatmışlar değiştirmeyenlere demek ki.

• quote:

Şifreleriniz eskimiş. Şifrelerin süresi 120 gün artık, sonra değiştirmek zorundasınız-oyuna giremezsiniz.
    Bu şifre süresinin 120 günde dolması 2-3 hafta önce işleme koyuldu, şimdi tamamen girişi kapatmışlar değiştirmeyenlere demek ki.

Alıntıları Göster
    G1 kayıtlı yeni bir charla siteye giriceksiniz. Sonra destek kısmına giriceksiniz. Knight tıklayıp resimde verdiğim adımları izliceksiniz
    Tabi charın gizli sorusunu bilmeniz gerekir

• quote:

Alıntıları Göster
    arkdaşlar şifreyi kopyalayıp girdim olmadı, sonra ekran klavyesi ile girdim olmadı, en son normal yazarak girdim oldu.Bence deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: mk12

arkdaşlar şifreyi kopyalayıp girdim olmadı, sonra ekran klavyesi ile girdim olmadı, en son normal yazarak girdim oldu.Bence deneyin

Alıntıları Göster
    sorunsuz girdi bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

G1 kayıtlı yeni bir charla siteye giriceksiniz. Sonra destek kısmına giriceksiniz. Knight tıklayıp resimde verdiğim adımları izliceksiniz

usta bu dediklerini yapıyorumda 3 gizli sorum var sürekli aynı gizli soruları soruyor diğer soruları nasıl sordurcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris01

quote:

Orijinalden alıntı: Dangerousx

usta bu dediklerini yapıyorumda 3 gizli sorum var sürekli aynı gizli soruları soruyor diğer soruları nasıl sordurcam.

Alıntıları Göster
    bende de boyle bir hesap kayıtlı değil ya da bilgileri yanlış girdiniz diyor halbuki şu an charı oyunda... mail adresimi hatrlamam lazım benim pff..

• quote:

bende de boyle bir hesap kayıtlı değil ya da bilgileri yanlış girdiniz diyor halbuki şu an charı oyunda... mail adresimi hatrlamam lazım benim pff..

keske benim carda oyunda olsada ustundeki 30gbyi alsam... oylesine kullandigim bi hesapti. su anda ne gamerfirste giris yapabiliyorum nede baska bi gamerfirst hesabina cari ekleyebiliyorum

Böyle bir hesap kayıtlı değil veya yanlış bilgi girdiniz.

boyle birsey diyor
  • quote:

quote:

keske benim carda oyunda olsada ustundeki 30gbyi alsam... oylesine kullandigim bi hesapti. su anda ne gamerfirste giris yapabiliyorum nede baska bi gamerfirst hesabina cari ekleyebiliyorum

Böyle bir hesap kayıtlı değil veya yanlış bilgi girdiniz.

boyle birsey diyor

Alıntıları Göster
    ya beyler gamerfirst de aldım üyelik fakat kendi ko üyeliğimi ekliyemiyorum ne yapmam gerek kullancı adı veya şifre yanlıs diyor ne yapmam gerek ?

• quote:

Aynı sorun bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-66C1F2AA0

quote:

Aynı sorun bende de var.

Alıntıları Göster
    aynı bela bende de var şifreyi kasten yanlış girdiğimde de aynı hatayı veriyor yani sorun hesap adında. mecbur şifre değişecek : (

düzeltme: eğer gamersfirst hesabınız varsa veya eski hesabı gamerfirst e yönlendirdiyseniz girin siteye şifre değiştirin. yaptım oldu. hatta artısını söyleyiyim. eski hesabın gizli cevabı unuttuğum için şifre değiştiremiyordum. artık değiştirebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanaway -- 27 Mayıs 2011; 22:58:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turanaway

aynı bela bende de var şifreyi kasten yanlış girdiğimde de aynı hatayı veriyor yani sorun hesap adında. mecbur şifre değişecek : (

düzeltme: eğer gamersfirst hesabınız varsa veya eski hesabı gamerfirst e yönlendirdiyseniz girin siteye şifre değiştirin. yaptım oldu. hatta artısını söyleyiyim. eski hesabın gizli cevabı unuttuğum için şifre değiştiremiyordum. artık değiştirebiliyorum.

Alıntıları Göster
    oyun ici her turlu sikayetler icin
    hazir ticketler ve izlenecek yol hakkinda resmi sitenin forum sayfasinda...
    sifre degismek icin ticket ornegide mevcut

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=51809

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :BLooD: -- 27 Mayıs 2011; 23:04:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: :BLooD:

oyun ici her turlu sikayetler icin
    hazir ticketler ve izlenecek yol hakkinda resmi sitenin forum sayfasinda...
    sifre degismek icin ticket ornegide mevcut

http://forums.gamersfirst.com/index.php?showtopic=51809

Alıntıları Göster
    o dediği hata şifredeki büyük küçük harf farkındandır artık harflerde büyüklük küçüklük var

• quote:

Orijinalden alıntı: firari43

o dediği hata şifredeki büyük küçük harf farkındandır artık harflerde büyüklük küçüklük var

arkadas hakli.. buraya yazmayi unuttum.. harfleri buyuklu kucukluyse oyuna girerkende ayni sekilde girmeniz gerekiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: firari43

arkadas hakli.. buraya yazmayi unuttum.. harfleri buyuklu kucukluyse oyuna girerkende ayni sekilde girmeniz gerekiyor

Alıntıları Göster
    yanlış şifre girince de aynı şeyi yazıyor. değişecek şifre bu kadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanaway -- 28 Mayıs 2011; 0:15:43 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.