Şimdi Ara

Path of Exile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çıkış: 2011
    http://www.pathofexile.com/

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Yeni Zellanda merkezli 2006 yılında kurulan Grinding Gear Games tarafından Free to Play Online Action Role Playing oyunu Path of Exile duyuruldu. 3 kişiden oluşan bir ekip ile hazırlanan oyunun yapımcıları Diablo 2 fanı olduklarını, oyunlarının diğer Diablo klonlarından olmayacağını idda ettiler.

Genel Özellikleri:
    * 6 farklı karakter sınıfı
    * Düzinelerce farklı canavar
    * Kompleks item sistemi
    * Bedava indirilebilir ve sürekli serverlarında oynanabilir
    * Dinamik skill sistemi
    * Rekabetçi online PvP sistemi
    * Karışık açık ve kapalı mekanlar

Çıkış tarihi olarak 2011'in başları gözüküyor.

Oyunun sitesi: (Ekran görüntüleri ve oynanış videosu mevcut)

Tüm forumlar » [Oyun] » Pc Oyunları » RPG/FRP » Path of Exile Duyuruldu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6CB3B4454 -- 3 Eylül 2010; 9:33:07 >

• Bölüm elden gidiyor bir dur denmeli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sniper Rifle

Bölüm elden gidiyor bir dur denmeli...

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

?

Katılıyorum, Sniper Rifle gibi üyeler banlanmalı.
    Nedir yani amuda kalkıp mı açacaktım konuyu ? Sitesinde zaten her türlü resim, video var. Bu bölümde de oyunun konusu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormcaller

quote:

quote:

?

Nedir yani amuda kalkıp mı açacaktım konuyu ? Sitesinde zaten her türlü resim, video var. Bu bölümde de oyunun konusu yok.

Hadi onu geçtim bunu demesi gereken en son kişilerden birisi o.
    Şöyle mantık dolu bir konusu vardı zamanında;http://forum.donanimhaber.com/m_41882643/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41882643

• quote:

quote:

quote:

quote:

?

Hadi onu geçtim bunu demesi gereken en son kişilerden birisi o.
    Şöyle mantık dolu bir konusu vardı zamanında;http://forum.donanimhaber.com/m_41882643/mpage_1/f_/key_//tm.htm#41882643

iyi yakalamışşın güzel oldu bu :)

• yanlış kişiden doğru yorum gelmiş bence. amuda kalkman gerekmez belki ama sadece link verip konu açmak ne kadar mantıklı onu da bir sorgulamak lazım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

yanlış kişiden doğru yorum gelmiş bence. amuda kalkman gerekmez belki ama sadece link verip konu açmak ne kadar mantıklı onu da bir sorgulamak lazım?

Donanımhabere girmekte kullandığın şeyi, "internet"i kullanarak linke tıklar, oyunun özelliklerine, benim yazabileceğimden fazlasına bakabilirsin.
  • quote:

quote:

yanlış kişiden doğru yorum gelmiş bence. amuda kalkman gerekmez belki ama sadece link verip konu açmak ne kadar mantıklı onu da bir sorgulamak lazım?

Donanımhabere girmekte kullandığın şeyi, "internet"i kullanarak linke tıklar, oyunun özelliklerine, benim yazabileceğimden fazlasına bakabilirsin.

onu zaten mmosite.com mmorpg.com vesaire gibi sitelerden de yapmıyor muyuz? buradaki amaç ingilizceyi az bilen veya oyunu bilmeyen insanların öğrenmesi için tanıtım yapmak değil mi? tüm konularda sadece link verildiğini düşünsene?

Allods online

www.allods.gpotato.com

Grandfantasia

grandfantasia.aeriegames.com
    çıkış tarihi:2010

bla bla online

bla.bla.com

mantıklı geldi mi sana?

• quote:

quote:

quote:

onu zaten mmosite.com mmorpg.com vesaire gibi sitelerden de yapmıyor muyuz? buradaki amaç ingilizceyi az bilen veya oyunu bilmeyen insanların öğrenmesi için tanıtım yapmak değil mi? tüm konularda sadece link verildiğini düşünsene?

Allods online

www.allods.gpotato.com

Grandfantasia

bla bla online

bla.bla.com

mantıklı geldi mi sana?

Evet, gayet mantıklı.
    Konuların amacı oyun çıktıktan sonra bilgi paylaşımları, rehberler, -oyun çıkmadan önce milleti haberdar etmek- vs.
    Donanımhaberin şöyle bir olayı da var, toplist gibi, kaliteli/popüler oyun ilk sayfada duruyor.
    Bir ara yazarım Türkçe bilgiyi her neyse.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Allods online

www.allods.gpotato.com

Grandfantasia

bla bla online

bla.bla.com

mantıklı geldi mi sana?

Evet, gayet mantıklı.
    Konuların amacı oyun çıktıktan sonra bilgi paylaşımları, rehberler, -oyun çıkmadan önce milleti haberdar etmek- vs.
    Donanımhaberin şöyle bir olayı da var, toplist gibi, kaliteli/popüler oyun ilk sayfada duruyor.
    Bir ara yazarım Türkçe bilgiyi her neyse.

oyun çıkmadan bilgi paylaşımı olmuyor mu? halen mantıksız bana göre ama konuyu uzatıp tartışma yaratma niyetinde değilim, sabahın beş buçuğunda oyun izometrik kamera açısıyla oynanıyor sanırım, diablo tadında.

• hafiften nox a birazda diablo ya benziyen tatlı bi oyun video ya göre butarz oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun

bile yazsan bu yorumları almazdın

bu önüne yemek atılması gibi bişey .
    haddime düşmez ama birinin önüne yemek atmak terbiyesizliktir bna göre !
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt522

hafiften nox a birazda diablo ya benziyen tatlı bi oyun video ya göre butarz oyunları sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun

bile yazsan bu yorumları almazdın

bu önüne yemek atılması gibi bişey .
    haddime düşmez ama birinin önüne yemek atmak terbiyesizliktir bna göre !

Önüne yemek atılması ?
    Alaka ?
    Oyunun sitesini verdim, sen gidipte bakamıcak kadar üşengeçsen zaten bir şey demiyorum.
  • Anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım, bir şey paylaşırken herkezi düşünmen lazım. Her üye ingilizce biliyor diye düşünüyorsun sanırım. Ayrıca konuya oyun hakkında ki düşüncelerini, oyunun resmini ve bir video eklemek 5 dakikanı almazdı. Eğer bunları yapamıyorsan konu açmamalısın, milletten durduk yere laf yersin. Atılan mesajlara cevap verdiğine göre vaktin var ve vaktin olmasına rağmen üşenip konuyu süslememişsin. Ayrıca oyunun konusu forum da varmış ama online oyun bölümüne açılmamış, aşşağıda ki yaptığım alıntı da bu forumun bir üyesine ait. Sanırım aranızda ki farkı söylememe gerek yok!

quote:

Yeni Zellanda merkezli 2006 yılında kurulan Grinding Gear Games tarafından Free to Play Online Action Role Playing oyunu Path of Exile duyuruldu. 3 kişiden oluşan bir ekip ile hazırlanan oyunun yapımcıları Diablo 2 fanı olduklarını, oyunlarının diğer Diablo klonlarından olmayacağını idda ettiler.

Genel Özellikleri:
    * Kompleks item sistemi
    * Dinamik skill sistemi

• quote:

Orijinalden alıntı: teneke01

Anlamakta zorluk çekiyorsun sanırım, bir şey paylaşırken herkezi düşünmen lazım. Her üye ingilizce biliyor diye düşünüyorsun sanırım. Ayrıca konuya oyun hakkında ki düşüncelerini, oyunun resmini ve bir video eklemek 5 dakikanı almazdı. Eğer bunları yapamıyorsan konu açmamalısın, milletten durduk yere laf yersin. Atılan mesajlara cevap verdiğine göre vaktin var ve vaktin olmasına rağmen üşenip konuyu süslememişsin. Ayrıca oyunun konusu forum da varmış ama online oyun bölümüne açılmamış, aşşağıda ki yaptığım alıntı da bu forumun bir üyesine ait. Sanırım aranızda ki farkı söylememe gerek yok!

quote:

Genel Özellikleri:
    * Kompleks item sistemi
    * Dinamik skill sistemi

c/p
    done.

• Nezaket arkadaşım nezaket
  • Sniper'dan ses yok
  • Diablo gibi, ancak pek tutmayacak sanırım.
  • F2P mi?
  • Neler olmuş burda ya benim konu ordan buraya taşınmış fln Neyse ilgilenen arkadaşlar ilgilensin bende
    5 Yeni SS Yayımlandı onları paylaşayım...

http://worthplaying.com/article/2010/12/21/news/78972/

Çıkış tarihi halen 2011'in olarak gözüküyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.