Eğer PoE 1 oynuyorsanız veya oynayıpta zamanında stash tab almışsanız aldığınız tüm depolar PoE 2de de olacak. (Tabi içeriği henüz olmayanlar eklenmeyecek şuan için.) Eğer hiç depo yok ise tavsiyem alabildiğiniz yüksek paket alın ve depolar indirime girdiğinde depo alırsınız. Ayrıca yukarıya ek olarak Epic Games üzerinde de PoE de uzun zamandır yerel fiyatlandırma mevcut. 10$=250TL şeklinde puan veya supporter packleri alabilirsiniz. Bilmeyenler içinde ufak bir not 1 ve 2deki MTX/Depo/Puanlar ortak. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (254. sayfa)
-
-
EGS'nin yerel fiyatlandırması da artık ahım şahım değil bence hocam, en azından yeni oyunlar için. Biraz fazla verip steamde toplamayı tercih ederim, ayrıca EGS de şuan en ucuz paket 750tl, steamde 15$ = 520tl küsür. Bu oyun steamde zamlanır beyler, alacak varsa durmasın
-
Konsol için 1030TL girilmiş Xbox. PS için fiyat göremedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bensiz bir poe düşünülemezdi hemen yerimizi alalım. İlk oyunu 5000 saat oynadım bakalım buna nasip kısmet.
Asıl merak ettiğim guidime aldığım guild stashlerde gelecek mi ? Dün yayını izledim ama bununla ilgili bişey duyamadım. Ben yine guildimi kurucam para hırsı olmayan sohbet muhabbet etmek isteyenleri beklerim. 6 Aralıkta görüşmek üzere.
-
Steamden King of the Faridun Supporter Pack'ini satın aldım. Ama early access bileti veya 1000 gold gelmedi henüz.
-
Steam fiyatı hatalı olabilir arkadaşlar. Tam emin değilim, normalde 15 değil 35 dolar sanırım.
Mail adresinize bir bakın ayrıca bir kod gönderiyorlar
Normalde 30 dolar en ucuz paket de ortada hata yok, steamin önerdiği fiyat 15 dolar mena için, öyle koymuşlar direkt. Her ülke için aynı şeyi yapmamışlar ama, daha ucuza verdikleri de var mesela sudi arabistana 10 dolardan mı ne koymuşlar, önerilen fiyat da o steamde. Tek sorun, insanlar abuse ederse vpnle bilmem neyle, cok fazla satış yaşanırsa buralardan, o zaman fiyata zam yapabilirler yoksa hata yok yani.
-
Steamden gelen satın alım maili var sadece hocam. GGGden mail gelmedi. Oyunun forumunda herkes bu konudan şikayetçi. Tek ben değilim yani.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım steam alımını görmüyor şuan, düzeltirler 1-2 güne. Sadece websitesinden alınanları görüyor direkt sistem.
-
PoE için nerden aldığınızın bir önemi yok hocam. Nerden alırsanız alın hepsi PoE hesabınızda zaten. Şuanki steamde bulunan paketler haricinde paket/puan almak istenirse diye belirttim Epici yoksa dediğiniz gibi şuan için Steamde Epicten daha ucuz 3 pakette.
-
he anladım onu bilmiyordum güzelmiş o zaman. Puan almam gerekirse epicten indirip ordan alırım valla daha uyguna geliyordur oyun içi alımlarda
-
@Kage. Aynen öyle hocam son zamanlarda 1-2 kere bende Epic üzerinden aldım. Tek yapmanız gereken Epic sitesindende alsanız oyunu Epic üzerinden indirip bağlı olan hesabınız ile giriş yapmanız gerekiyor. Yoksa aldığınız puan/paketler yüklenmiyor hesaba.
Ayrıca üstteki mesajınızı yeni gördüm hocam. Steamden alınanlar şuan için anında gelmiyor birkaç saati bulabiliyor gelmesi. Ancak bir sorun yok geliyor hertürlü.
@cangk Satın alımdan birkaç saat sonrasında geliyor hocam. Dün geceden beri reddit üzerindende aynı sorunları yaşayanlar var ve birkaç saat sonrasında geldiğini belirtmiş birçoğu.
@oKsyqeN Muhtemelen Guild ve Guild depolarıda gelecektir hocam. Dediğiniz gibi hiçbir yerde bende muhabbetini görmedim ve aklımada gelmemişti. Bizde 2 arkadaş olarak guild deposu paylaşımlı şekilde ortak olarak oynuyoruz. Ve hemen hemen tüm özel depolar ve birkaç normal depo şekilde guildde var.
Ayrıca genel bir soru sormak istiyorum satın alan arkadaşlara. En düşük paketi veya 2.paketi satın aldıysanız eğer Steam üzerinden, yine Steam üzerinden üst pakete yükseltme seçeneği çıkıyor mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karpuz* -- 22 Kasım 2024; 18:34:6 >
-
Poe 2 yayini sonrasi Diablo'nun yoneticisi Rod, twit atmis aglamis bol bol goren oldu mu yazdigini, kiskanclik akiyor. Kendisi diablo like ne demek bilmiyor, yaptiklari oyuna bak, gelmis diyor ki keske arpgler Diablo'nun yolunu izlese haahahahah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım, bilemedim normalden uygun görünce hata var sandım.
Diablo üzerine ciddi baskı kuruyor oyun. Oyun geldikten sonra aralıklarla iki oyun arasında kavimler göçü olacak.
Benim hala gelmedi. Saat 11:30 da almıştım. GGG desteğe mail atmıştım, teknik sıkıntılar yüzünden 24 saati bulabileceğini, 24 saat sonrası hala gelmemişse tekrar kendilerine mail atmamı istemişler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"King of the Faridun Supporter Pack" paketini aldım 07:00'de steam üzerinden. Path of Exile my-account kısmına yansımadı ne kod ne de 1k points
-
Steam satın alımlarında yavaşlık mevcutmuş sistemde, bugünün(bize göre yarın sabah) sonuna kadar gelmezse iletişime geçin diyorlar, öyle yaparız. Bu ama her steam alımında olmamış kimisi 2-3 saatte kimisi 30dk da onaylandı diyor. Bana biraz ülke ile alakalı geldi, ödeme sistemimizle ilgili yani. Yarın sabaha gelmemiş olursa iletişime geçeriz manuel hallederler sanırım.
-
Muhtemelen Steam satın alımlarına ucuz olduğunu görenler çok yüklendi. Sadece bizim ülkemizden değil diğer bazı ülkelerde de ucuz hatta bazılarında bizden çok daha ucuz. Ve benim tahminime göre ya sistemleri çok yavaşladı ondan işlemler uzuyor. Yada sistem otomatik değil kontrol edip onaylıyorlar o yüzden uzuyor. Ama her türlü hesabınıza gelir satın alımlarınız. GGG desteği kadar daha iyi bir destek ben şuana kadar görmedim duymadım.
-
Anladım. Sağolun bilgilendirme için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X