< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (252. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Diablo oyuncusu olarak POE1 bana çok karışık gelmişti. Eğlenceliydi ama bir sürü taş, itemlar bana garip gelmişti.
Şimdi 15 dolar civarına satıldığını görüyorum.
Acaba alsam mı...
-
Ben de aynı durumdan muzdariptim. 100 çeşit taş kağıt 1000 tane stat ağacı cart curt sarmamıştı. Poe2 biraz daha düzenli gibi geldi o yüzden aldım 15 dolar pek bi para değil 2 kişilik 1 öğün yemeğe o para yetmez
-
Almayı düşünen varsa geciktirmeyip alsın Steam üzerinden. Diğer birçok ülkenin Steaminde fiyatları arttırmışlar yakında bizde de artar gibi bir görüntüsü var. Buna ek olarak az biraz daha pahalı ama yine dolar bazında ucuz olarak Epic var. Ancak şuan için Steam daha ucuz tabiki.
https://steamdb.info/sub/1185527
https://steamdb.info/sub/1185530
-
100 dolarlık paket 46 dolarken Steam'den aldım, normalde Steam üzerinden oynamıyorum ama aldıktan birkaç saat sonra sitelerindeki hesabımda aktif oldu. Yapımcının röportajda dediği gibi, özverili ve iyi oyun yaparsanız oyuncular size destek olur...
Daha takdir edilesi kısımsa, daha önce çıkarabilirdik ama bazı eksiklikler ve sorunlar çıkacağı endişesiyle milyonlarca dolar zarar etme pahasına lansmanı erteledik diyor, o zamanki hype'la çok daha fazla supporter pack satabilirlerdi ama adamların derdi "müşterinin güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim şeklinde".
46 dolar şimdiden helal olsun.
-
Madem türkçe dil çok isteyen var, steam forumlarında vs de görüyorum, alın abi 15$ gerçekten bedava şu oyun için zaten yanında gelen 300 coins daha değerli 15$ dan ve her türlü coinse ihtiyacınız var. İsterseniz üst paketleri alın hepsi %50 yarı fiyatına satılıyor. Hatta duyduğuma göre regional pricing yavaş yavaş bazı ülkelerden kaldırılmaya başlamış normal fiyatına dönmüş steamde, bizde hala indirimli fiyat iken alın, destekleyin hem de işinize yarayan paketler zaten. Gerçekten değer bu adamlara, diablo devleri tamamen scammer.
Bakın ben blizzard oyunlarına bayılan birisiyim, hala daha wow oynarım yani her pakedini aldım. Şuan 2-3 gün önce classic launch için sub da aldım, para veriyorum blizzarda yani ama Diablo4'ün arkasındaki yönetim gerçekten scammer. Adamlar diablo4'ü tanıtırken sadece ilk bölgeyi göstermişti, ve birkaç mekanik göstermişti hatta aynı bölgeye betada yaptılar biliyorsunuz. Başka bir şey gösterilmedi adam gibi, herkes ilk bölgeye kanıp aldı ne oldu sonra bu ne sıkıcı oyun denildi. Sezon4'e kadar yüzüne bakılmadı adam gibi, sonra sonra işte biraz tuttu. Daha oyun 1 tık oynanabilir konuma geldi hemen DLC çıkardılar, DLC dedikleri de 1 tane yeni zone, 1 tane yeni sınıf bir de rün sistemi o kadar, başka hiçbir şey yok. Bu kadarcık şeyi 50-60$ a sattılar DLC diye, daha şimdiden indirime falan giriyor o kadar alan yok full fiyattan. Poe2 bu kadar şeyi bu kadar yeniliği bedava yapıyor, canlı yayında adamlar oyunu A dan Z ye gösterdi tamamiyle şeffaflık mevcut, bilmediğin bir şeye para vermiyorsun. Daha eklenecek bi ton yeni sınıf var hepsi bedava, bi ton yeni sezon mekaniği gelecek bedava. 15$ ı 300 coins olarak düşündüğünüzde ucuzken üzerine bi de erken oynama fırsatı elde ediyorsunuz. Diablo'ya gideceğine bu adamlara gitmeli. Eminim Diablo şimdiden yeni DLC yapımına başlamıştır, yaz ayında 2.DLC gelir yine 50-60$ dan, muhtemelen paladin yapıyorlardır şuan en çok istenen sınıf oldugu için. Adamlar 1 sınıfa 50-60 dolar para istiyor
-
Ben Poe 1 icin stash tab almistim 2015te ticaret yapabilmek icin. O aktarilacakmis zaten. 300 coinle de diger gerekli seylerin hepsini alabilirim gibi duruyor. 15 dolarlik paketin ustundekilerin tamami salt kozmetik mi bu durumda? Biliyorum coin de veriyorlar ama dedigim gibi gerekli durmuyor o kadar da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet dediğiniz gibi gerisi kozmetik, ama röportajda Poe 1'in ticaret sisteminin geliştirileceğine, oyuna entegre edilebileceğine ve AH benzeri olacağına dair bir şeyler söylediler, coinlerinizi transmog için harcamayın. ;)
-
+1 kesinlikle kozmetige harcamayin eger yeniyseniz. Stash tabler indirime giriyor 3 haftada bir, indirime denk geldiginizde stash tablere abanin. Currency, map, essence, bir tane de en azindan premium tab sart. AH icin direkt premium tabe koyup listeleyebiliyorduk degil mi dogru mu hatirliyorum?
Ben hiç anlamıyorum bu oyunu. İlkini biraz oynadım. Çok karışık geldi.
Ama destek olmak adına 46 dolarlık paketi aldım. Helali hoş olsun. Böyle oyun yapan adamları desteklemek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet premium tabler'i direkt AH'e açabiliyoruz. PoE ticaret sistemi şu anki haliyle bile çok başarılı zaten.
-
solo oynamak için müsait mi bu oyun ?
-
Steam'da bazı ülkelerinde fiyatlar bölgesel fiyatlandırmadan çıkılıp zamlanmış. Büyük ihtimal bizde de zamlanır henüz almayan ve almayı düşünen varsa aklında bulunsun.
Genel olarak solo oynanan bir oyun, diablo4 gibi mmo olmaya calismamislar, eski diablo sistemi gibi haritalar kisiye ozel ama arkadaslarinizla da oynayabiliyorsunuz. Genelde herkes solo oynuyor.
çok teşekkürler, sevindirici oldu bu :)
-
Hideout ve diğer kozmetikler için o kadar fiyat farkına değmez gibi geldi. Sanırım en düşük paketi alacağım. Umarım fiyatı artmaz çıkışa kadar.
Düz olanı aldım geçtim. Şıkır şıkır bayram şekeri gibi ortamları sevmiyorum ben ilk oyunda da cılkını çıkarmışlardı. Stash tableri alır geçerim 300 coinle de. Şu saatten sonra eskisi gibi 1000 saat oynayabilecek durumum da yok zaten. On sene önce güncel bir pc ve alım gücüm olsaydı keşke ona harcama yapardım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 24 Kasım 2024; 12:50:10 > -
crossave, crossplay oluyor mu bunda arkadaşlar ?
pcdeki hesabımla eve geçip playstation ya da xbox'dan devam edilebiliyor mu ?
edit: varmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 24 Kasım 2024; 14:3:35 > -
Ben bir şey sormak istiyorum. Bu oyunu oynarken başka insanlar da gözüküyor.
Şimdi mesela, bir canavarı öldürdük, ondan bir şeyler düştü. Bu düşenler herkese ayrı mı oluyor yoksa kim kaparsa onun mu oluyor?
haritalar kişiye ait, birisini davet etmeden kimseyle harita paylaşmıyorsun, diğer oyuncular sadece bölge ana şehrinde görülüyor. Farklı birisini davet edersen haritalarına, droplarınız ayrı oluyor.
-
Ortak loot olarak da ayarlanabiliyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X