Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.032
Cevap
130
Favori
373.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendime yakin hissettigim 6 tane karaktetden hicbiri olmazmi ya😅😅 saka gibiyim yeminle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar spirit sayısı nasıl arttılır bilgisi olan var mı? Witch oynuyorum spirit sayısı düşük diye skillerde sıkıntı yaşıyorum.

• Rodin kullanıcısına yanıt

Takı veya set bazlı özellik olarak gelir en kolayı. Misal benim bir üst setim 43 spirit veriyor veya 1 takıdan 32 geliyor.

Tavsiyem düz beyaz takılara özellik ekleyerek spirit veren çıkartma ihtimalin var yada item düşmesini bekleyeceksin.

• tjrr kullanıcısına yanıt

bossa girmeden önceki checkpointteyim. bossa yardım edecek bir oyuncuyu7partiyi nasıl bulurum?

• yazar11 kullanıcısına yanıt
    Bu saçmalık hepimizde aynı maalesef

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Chat kısmına yazın hocam, yardım eden illa ki çıkıyor. Sonra siz ya da o, parti kurup aynı bölgede buluşuyorsunuz.

• Parti arayan yardımlaşmak isteyen oyun içinden Chat'e /global 6161 yazarak Türkçe kanala geçebilir.

Chat'te ı,ü,ş,ç gibi Türkçe karakterler desteklenmiyor. Mesajlarınızı Türkçe karakterler kullanmadan yazarsanız sorun yaşamazsınız yoksa mesajlarınız gitmez..

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs77 -- 20 Aralık 2024; 23:30:20 >
  • Bize her chat Trabzon, gibi olmuş PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Bunu bilmiyordum. İlk fırsatta bunun 1907'li olanını yapmalı. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Ben takıldığım boss'lar için genel sohbete İngilizce yazıp yardım almıştım/alıyorum.

-

Mawdun Mine, deyim yerindeyse ağzıma etti. Bırak boss'u; mob'lar neredeyse tek atıyor.

• Oyun çok saçma mı zor benim karakterde mi sıkıntı var çözemiyorum. Dün ilk defa boss da yardım istedim, boss harici yaratıklar bile çok zor ölüyor harita içinde defalarca ölüyorum.

• Üzerinizde ki itemler ve pasif ağacı veya kullandığınız skiller yanlış olduğunda zorluk yaşıyorsunuz. Evet oyun zor ama eğer levelling de dahi düzgün statslar ile ilerlenirse tatlı bir zorluğu oluyor sadece.

Kullandığınız class için muhakkak önerilen levelling buildlerini yapmaya çalışın item düşmüyorsa market üzerinden alın 1 exaya levelling için şahane itemler olabiliyor. Melee oynuyorsanız bir tık daha zor olabiliyor levelling aşaması.

• NeCRiS kullanıcısına yanıt

Sizde bir sorun yok, oyun başlarda bir Arpg'nin olması gerektiğinden zor yapılmış ve ileride daha da zorlaşıyor. Gear ve skill sinerjilerini, oyunun önemli bir parçası olan trade özelliklerini kavrayana kadar çok zorluyor. PoE daha önce oynamadıysanız çok zor gelebilir çünkü ilk oyundan da daha zor yapmışlar. Endgame'de maplerde artık tek portal hakkınız var, ölürseniz o haritayı kaybediyorsunuz, ilk oyunda 6 portal vardı 6 kere ölme hakkı oluyordu.

Campaign sonrası, ölümlerde bir de ceza alıyorsunuz, topladığınız deneyim puanlarının bir kısmı siliniyor, her seferinde aynı yerde yerinizde sayabiliyorsunuz, oyuna başlayanların anca %1'i 100 level'ı görecektir herhalde.

İnternetin %1 kuralı denen mevhum bu oyunda bariz şekilde görülebilir, aslında community yapıları baz alınarak üretilen bir fikirdir ama artık online etkileşimli tüm oyunlara da uygulanabilir herhalde; oyuncuların sadece %1'i theory crafting yapabilir, build inşa edebilir, forumlarda oyun hakkında içerik üretebilir ve endgame'i hakkını vererek oynayabilir... Geri kalan kısım ben de dahil olmak üzere bunları taklit etmeye çalışır, veya tıkandığımız yerde bu adamlar nasıl yapabiliyor diye bakarız. :)

Peki GGG neden bu kadar zor yapıyor, daha geniş oyuncu kitlelerine ulaşmak istemiyor mu, sorularının net bir cevabı yok. En azından oyuna zorluk seviyeleri eklenebilir, yeni oyuncuların oyunu öğrenme aşamalarını daha eziyetsiz sağlayabilirler ama yapmıyorlar. :)

Erken erişimde oyunu en zor haliyle denemek ve denetmek istiyor olabilirler fakat bu ters tepmiş görünüyor, başlayıp da devam edebilen sayısı gittikçe azalıyor.

• ScRyedd kullanıcısına yanıt

market dediğiniz hangi npc hocam? site üzerindenki traden mi bahsediyorsunuz?

• Monk ile başladım, bazı rehber türünde videolara baktım neyi nasıl yapmak gerekiyor gibisinden acayip detay barındırıyor gibi oyun. Yeni başlayanlara eski arkadaşlar daha sık önerilerde bulunmalı

• Telegram kanalı falan var mı oyun için?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt

Site üzerinden bahsediyorum ama NPC'lerde level aldıkça yenileniyor itemler bazen güzel itemler denk gelebiliyor orasıda değerlendirilebilir.

• Videolar izledikçe alasım geliyor ama çok karışık ve gözümde büyüyor birde ingilizcem yetmez gibi

• İlk oyunu bitirmememe rağmen hatrı sayılır bir süre oynadım. Onun zorlayıcı kısımları vardı ama bu bambaşka bir seviye olmuş. Mob keserken sürekli ölmek çok ilginç. Sonuçta oyun oynuyoruz bu kadar zor olması gerekir mi bilemiyorum. Oyun çok güzel ama bu zorluktan dolayı 1. oyunu daha sık oynuyorum valla. :)

• uA060 kullanıcısına yanıt

Poe 1 hep oynamak istediğim ama karmaşıklığından dolayı korktuğum bir oyun olduğundan hiç başlamadım.

bu oyun ona göre daha sadeleştirişmiş hali galiba.

sonuç olarak poe 2 aldım ve oynuyorum. İngilizcem o kadar iyi değil ama ilerliyorum yine de. Zaten türkçe rehber içerik olarakta yeterli seviyede internet. Aradığınız cevapları kısa sürede buluyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • first9 kullanıcısına yanıt
    O zaman alayım ya denerim en kötü merak ediyordum zaten

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.