Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (322. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.490
Cevap
109
Favori
321.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
42. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

PoE sitesinde hesabınızla giriş yapın, yukarıda hesap isminize tıklayın örnek olarak Selmeh#1234 gibi olan , sağ tarafta Manage Account var ona gelin, orda Sony görürsünüz, eğer bağlı değilse ps hesabınızla eşleştirin bi, sonra bi bakalım düşecek mi diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Ps5 kullanıyorsanız paketi ps storedan aldığınızı varsayıyorum? Düşmesi gerek coinler, steam ile alakası yok sizin işin arkadaş niye steam hesabınızı bağlamanızı önermiş anlamadım. Oyunu oynayabildiğinize göre erken erişim gelmiş fakat coinler gelmedi öyle mi?

@Kage.

Başta hangi platform üzerinden PoE hesabına erişim sağladığını bilmediğim (ve belirtilmediğinden) için öyle yazmıştım. Gayet açıkça görülüyor aslında neden öyle bir mesaj yazdığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 17 Aralık 2024; 14:57:35 >
  • furandor kullanıcısına yanıt

PC'de mi oynuyorsunuz hocam?

• Kage. kullanıcısına yanıt
    Hocam sony connected gözüküyor , durum hala aynı , inşallah destek birimi durumu çözer 300 coin az değil
  • selmehkrgz kullanıcısına yanıt

Son olarak, playstationdan oyunu açtığınız zaman microtransaction bölümünde coin görünmüyor mu? Hani stash tab, kozmetik vs aldığımız yer oyun içinde. Eğer orda da görünmüyorsa evet problem var demektir. Site de belirmemesi de ayrı ilginç, nadir bir olay yaşamışsınız eğer bağladığınız ps hesabı, kullandığınız ps hesabı ile aynıysa. Bunları da kontrol edip onayladığınız taktirde support@grindinggear.com adresine normal mail atın derdinizle birlikte, hemen dönüş sağlıyorlar.

Hocam dediğiniz yerde hem oyunu oynarken hemde webde açıkken girdim az önce 0 coin gözüküyor , ps5 te ki mail adresimle poe1 ve 2 kayıt olduğum mail adresleride aynı eşleştirme de yaptık , vallahi anlamadım sorunu , şimdi desteğe mail attım umarım dönüş yaparlar

• Ben steamden 15 dolarlık pack'i almıştım ama şimdi 45'liği de almak istiyorum, 1000 coin hesabıma gelir mi?

''Hemen dönüş sağlıyorlar.''   O sırada, Steam'den aldığı paketlerdeki coin'lerin hesabına aktarılmadığıyla ilgili dört gün önce mail atan ben ve hâlâ cevap gelmemesi.

• Rodin kullanıcısına yanıt

İki sayfa geriye giderseniz başıma gelen durumu yazdım.

Edit: Özet olarak; öyle bir şey mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 17 Aralık 2024; 15:30:51 >
  • tjrr kullanıcısına yanıt

Evet ben de onu görüp yazdım ama kimisi coinler geliyor diyor, ona göre alacağım da, gelmezse iadeyle uğraşmak istemiyorum hiç.

• Valla şu an oyunu kavramaya çalışıyorum , party olsa daha çok saracak gibi ancak ( poe1 de oynamıştım )mekanikler değişmiş , spirit diye bi zımbırtı gelmiş 3 gündür onu çözmeye çalışıyorum neredeyse oyunu sildirecek raddeye getirdi beni , 300 coinide nereye harcayabiliz geldiğinde çok fark yaratır mı ? kozmetik harici kullanışlı harcayabileceğimiz şeyler sadece stash mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmehkrgz -- 17 Aralık 2024; 15:34:48 >

Bizzat yaşadığım için, öyle bir şeyin söz konusu olmadığını bir kez daha belirteyim. Ha, şeyi denemedim; herhangi bir paketi değil de, en başta üç paketi birden sepete atıp satın almayı. O zaman nasıl olurdu; bilemeyeceğim...

12.30 - 14-30 arası oynadım bende ilk defa. Dün almıştık oyunu arkadaşım ın hesabı üzerinden. Bugün hiç lag vs yaşamadık biz. Türk Telekom VDSL

Diğer konular hakkında bilgim yok.

Başka bir arkadaş bana böyle bir yorum atmıştı.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Kıçından yıldırım çaka çaka yardıranlara nerf geliyor diye anladım ben hocam PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Ben önce Faridun paketini almıştım. Üzerinden birkaç gün geçtikten sonra da, aynı anda, diğer ikisini aldım. Bende işe yaramadı.

Spiritin pek bi olayı yok. bazı haritaları tamamlarsan spirit puanı veriyor. bu puanla uncut spirit gem kullanarak pasif skill açıyorsun açtığın skill'i aktif edersen spirit puanını kullanarak sana buff veriyor.

diyelimki uncut spirit gem'le bir skill açtın üzerine sag tıklayıp etkinlştiriyorsun yuvarlak dönen bir parlaklık oluşuyor üzerinde böylece aktif olup olmadığını anlıyorsun. skil etkinken mananın etrafındadaki spirit barı azalıyor veya sıfıra iniyor. seçtigin skile görede gelen buff aktif olmuş oluyor.

300 koinle stash alırsın ancak. tavsiyem 120 koin bir kenara at map stashı gelince çok lazım olacak onu alırsın.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Ben de trial of the sekhemas bölümündeyim. strenght trial olan. Diyorum niye ölüyorum. Onur puanındanmış.

Balbala'nın durduğu yer.

Lvl 23 witch. Bone blast kullanıyorum, daha iyisini bulamadım. Bu da idare ediyor ama...

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Ben iki konu ile ilgili mail attım farklı günlerde, 10 dakika sürmemişti dönüşleri   şans gülmüş olmalı  

Tuhaf cidden. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.