Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vorb , edwardweo Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
6.491
Cevap
109
Favori
321.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
25. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haydaa var mi acaba bakayim eve gecince.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Act3 bossu viper napuatzi midir nedir , bu nasıl boss arkadaş sinirim bozuldu direk alt F4 yaptım uyuz ettiPATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Bu arada divine orb düştü satam da üzerimize bir şeyler alalım bariPATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 17 Aralık 2024; 13:44:25 >
  • Selamahali kullanıcısına yanıt

Önce bir paket almış, Steam hesabımla PoE hesabımı eşleştirmiştim. Sonrasında, kendi sitelerindeki paketlere nazaran daha uyguna geldiği için, Steam'deki diğer iki paketi de almıştım ama o paketlerdeki coin'ler hesabıma tanımlanmadı. Kısaca böyle.

• Ben Steam'den erken erişim başlamadan önce 300'lük paketi almıştım, ertesi gün iade edip en üst paketi aldım. Şu anda şartlar aynı mıdır bilmiyorum ama bir sorun olmadı.
  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Sizinki istisnai bir durum hocam. Ben, aldığım paketin üzerinden günler geçtikten sonra diğerlerini almıştım.

• Merhaba herkese ,

1 . Poe2 erken erişim başlangıç paketi aldım 300 coin veren paketi , coinlerim hala düşmedi , ekstra bi şey yapmamız mı gerekiyor yardımcı olabilecek biri var mı ? ps5 kullanıyorum

2. Spirit olayının mantığı nedir ? eşyadanda stat olarak spirit gelmesine rağmen goblin yeteneklerimi ekleyemiyorum çünkü spirit yetersiz gözüküyor , bar 0 gözüküyor.

3. Oyunda aşırı takılma ve lag var , fiber internet kullanıyorum , bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmehkrgz -- 17 Aralık 2024; 14:16:15 >
  • selmehkrgz kullanıcısına yanıt

https://www.pathofexile.com/ Buradan hesap oluşturup hesabınızı Steam hesabınızla eşleştirmeniz gerekiyor.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Büyük pişmanlık gerçekten. 2-3 ex'ten satılırken yeterince ex'i olmayanların divine teklifini reddettim, ex'ten item satmayı bırakmak lâzım artık.

• tjrr kullanıcısına yanıt

hocam ps5 kullanıcısıyım o nasıl olacak ?

eklememe rağmen halen gelmedi coin

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmehkrgz -- 17 Aralık 2024; 14:25:49 >

Anladım, GGG veya steam yardımcı olmak istemiyorsa maalesef yapacak bir şey yok, iade edebiliyorsanız edin. 14 gün iade hakkı vardı galiba.

Benim amacım ne diyorum çünkü oyunu oynamak istiyorum. Geldiğim nokta mevcut eşyalar ile oynanamayacak seviyede gözüküyor çünkü. Diğer oyuncular slot başı 100 - 150 exlik eşyalarla oynarken veya trade kısmında 2k'lık 3k'lık eşyaları görünce böyle 1'in 2'nin hesabını yapmak saçma gelmişti sadece. Oyun zaten k2w (know to win) eh oyunu oynayabilmem için de ne yapmam gerektiğini bilmem gerekiyor ve bu sebeple sordum zaten   yoksa amerikayı yeniden keşfetmiyoruz poe2 ilk oyun deneyimim değil  , mantık her oyunda olduğu gibi bu oyunda da aynı, sadece yöntemini sordum. Balık istemiyorum, tutmayı öğrenmek istiyorum.

Mesaj kısmına erken erişimle ilgili bir ileti gelmiş mi?

Ben de çözemedim bu firmayı tam olarak. Departmanları aşırı yavaş işliyor; dört gündür cevap alamadım attığım mail'e.

Birkaç saat bekleyin, yine hesabınıza tanımlanmazsa destek birimine mail atın.

Yok hocam maalesef ,

oyunu zaten erken erişimde aldım nasıl erişimim yok diyor anlayamadım :D yarın desteğe mesaj atayım biraz geç dönüş olacak ama yapacak bir şey yok

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]
  • Selamahali kullanıcısına yanıt

Evet, Steam'in 14 gün süreli iade politikası var. İade taleplerimden sadece Ogham paketi için olanı onaylamışlar; Early Access Supporter Pack için herhangi 'Satın alımınız iade edildi' şeklinde bir ileti gelmedi henüz. Araya kaynamasa bari...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 17 Aralık 2024; 14:40:32 >

Dediğim gibi, biraz bekleyin, duruma göre yarın irtibata geçin. Umarım sorununuz en kısa sürede hâllolur...

• _Ritter_ kullanıcısına yanıt

Kullandığın buildi söylersen ona göre hangi itemlarda ne modifiyesi aradığını söyleyebilirim, ona göre trade sitesinden bakıp birkaç düzgün parça alarak başlarsın map dönmeye.

Ps5 kullanıyorsanız paketi ps storedan aldığınızı varsayıyorum? Düşmesi gerek coinler, steam ile alakası yok sizin işin arkadaş niye steam hesabınızı bağlamanızı önermiş anlamadım. Oyunu oynayabildiğinize göre erken erişim gelmiş fakat coinler gelmedi öyle mi?

• Bu arada party girenler olursa ekleşip beraber girebiliriz , rare item düşme ihtimali artıyor sanırım

Evet hocam ,

Siteden bakınca zaten erken erişiminiz bulunmuyor yazıyor , ben ps storeden aldım erken erişim paketini , poe1 de ki hesabım hangisi ise onunla aldım , 1 hafta oldu neredeyse ama coinler gelmedi henüz

ben bir kaç sefer denedim ama bir türlü olmuyor .

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.