PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (323. sayfa)

-
-
Bu oyunu pro oyunculara ve streamerlara yapmışlar herhalde , Poe 1 bu oyundan güzel bana göre , hiç değilse iyi kötü 100 level karakter yapıyordum , Poe2 level boss sistemi resmen bayıyor açtığım karakteri maplere getirdim bir kaç map yaptım bıraktım daha da yapasım gelmiyor , sözde oyun basit olacak oyuncu dostu olacaktı daha da zor ve karışmış, bir de herkes grafikler şahane falan diyor , ben hiç beğenmedim ,D4 grafik ve renk paleti çok daha iyi. Neyse düzelir inşallah gerçi hiç sanmıyorum ya zaman gösterecek.
-
-
-
F1 tuşuyla açıp kapatıyorsun.
-
Bilgim yok ne yazık ki. Desteğe yazın diyeceğim, noel ve yılbaşı tatili başlamıştır. Belki bir başka arkadaşın başına gelmiş ve çözüm bulabilmiştir.
-
Yeni aldıysan paketi, steam iade alıyor. Ben oyun çıkmadan önce aldığımı iade edip sonrasında üst paketi almıştım.
-
-
GGG desteği bir süredir GG hocam zaten, iyi yapmışsınız.
-
/global 6161 den yardım gelmiyor.. neyse ki act 2 bossunu kendim geçebildim.
tıkanana kadar solo devam
-
Oyundaki tek gerçek defans CI ve EB pasif keylerinden geçiyor, her build buna yönelmeye başladı. En alakasız build bile buna yöneliyor artık, bu 2si + full ES stack. Armor, evasion kasmaya ne gerek var zaten evasion da acrobatics olmadan ayrı çöp. Acro alıp evasion stacklersen %70 gibi bi rakamda güçlü oluyor anca. Onun haricinde yukarıdaki bahsettiğim defans sistemi güçlü bi tek. Oyunun bir sonraki sezona kadar çok fazla güncellemeye ihtiyacı var, denge olsun, sistem olarak olsun. Ben biraz ara vermeye karar verdim, her buildde ci + eb gitmek istemiyorum sırf ölmemek için ki zaten fiyatları da uçtu bu sebeple. İlk sezonun günahı olmaz, developerlara bir şey demiyorum umarım sıradaki sezona güzel güncelleme ve güzel bir denge ayarı çekerler. En önemlisi, poe2 ile birlikte yapmak istedikleri şeyi yaparlar. Çünkü şuan end game poe1'den farksız. Sadece bir tık slow o kadar, geri kalan her şey aynı. Ekranda ne oluyor ne bitiyor anlamıyorsun, yaratıklar ne yapıyor bi şeyler patlıyor, her şey orda burda. Amacları poe2 ile yeni oyuncu tabanı çekmekti, bu şekilde zor insanlar sikayet etmeye başladı bile poe1 end game'inden farkı yok diye. Sadece poe1 fanları oynar en nihayetinde bu şekilde.
-
Ne sezonu yahu henüz ortada oyunun tamamı bile yok, yarısını verdiler alın deneyin dediler. Ligler oyun resmen çıktıktan sona gelmeye başlar. İlk oyunla oynanış oalrak çok fakrlı olmayacağını söylemiştim, neden olsun ki beğenilen bir şeyi tamamen değiştirmeleri saçma olurdu.
Oyuna ufak tefek QoL dokunuşları lazım, öncelikle senaryo kısmında kolaylıklar gerekli umarım zamanla yaparlar, var olan halinden keyif almaya çalışmak lazım, keyif alınmıyorsa da zaman harcamanın bir manası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 21 Aralık 2024; 19:54:40 > -
8-9 ay boyunca aynı sunucudan ilerleyeceğimizi düşünmüyorum, bir noktada yeni lig gelecektir ben en azından 1 tane bekliyorum ea içinde ki FAQ da yazıyordu zaten lig getirecekleri. Onun haricinde oyunu temelli bırakmayı düşünmüyorum sadece gelişmesi gereken alan çok o da normal EA olduğu için, oynadığım en iyi arpg ve daha bir ton silah/sınıf gelecek, geleceği d4 aksine çok daha parlak bir oyun ama şuan oturmamış hiçbir şekilde. Büyük güncellemeler gelecektir her 2-3 haftada bir, özellikle yakın zamanda defans sistemine vs ayar çekeceklerini düşünüyorum. Şuan keyif alıp almamak önemli değil sanki nefret içerikli mesaj yazmışım gibi cevap vermişsiniz ilginç.
-
Mesajınızdaki katılmadığım yönleri belirttim sadece, kırdıysam özür dilerim.
-
Oyuna girdim Monk ile biraz zorlandım zor bir sınıfı mı seçtim nedir?Daha önce ARPG oynamamıştım ne tavsiye edersiniz?
-
Monk başta zor gelebilir, ranger ve witch iyidir.
-
Melee karakter başlama. Witch iyi bak. Tavsiye ederğm. Zevkli. Ya da sorceres başla, çünkü paso staff düşüyor item olarak 😃
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunda zorlanan arkadaşlar belli bir seviyeye gelince mutlaka ama mutlaka trade ile 3-5 item alın. Oyunun çehresi değişiyor resmen. Moblar da bile zorlandığım karakterim ile şuan 3 boss u 5 dk da geçtim. Mutlaka item satın alın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
+5 dexterity verdiği için oyunun başından beri kullandığım yayı değiştirmedim; elim gitmiyor değiştirmeye. Belki de bundan dolayı Mawdun Mine beni zorluyor.
-
115 saat oynamışım atlas da t2/t3 map'lerdeyim oyunda hala üzerime takabileceğim 1 tane bile işe yarar item düşmedi. Sadece çer çöp düşüyor, he şeyi trade market den alıyorum, bu kadarı da fazla. Yüzlerce orb ve essence harcayarak craft ile bir ihtimal iyi item yaratılabiliyor herhalde kesinlikle drop yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X