Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (325. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: selmehkrgz Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.487
Cevap
109
Favori
321.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
Giriş

bu lanet görevi hem normal act3 de hemde cruel'de yapamamışım. jungle haritalarini yeniden dönüp tekrar bi bakayım ozaman.

• ekostros kullanıcısına yanıt

Malesef dedigin gibi hasari yüksek crosbow bulmak imkansiz gibi bende en son kumar oynanan npc'den çektim şansa 55-145 dmg geldi onunla idare ediyorum.

• selmehkrgz kullanıcısına yanıt

skili aktif edince spirit barı boşalıyorsa sorun yok aktif oluyor demektir. yetmiyorsa zaten ünlem işareti belirir. suppor gem bağlama normal kullan şimdilik.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Erken erişimin ikinci gününde attığım maile ve (belki cevap alırım umuduyla ertesi gün farklı bir mail adresinden attığım aynı içerikli mail'e) hala cevap alamadım.

Support şuan çalışmıyor GGG'de. Cevap aldım diyenler süper şanslı azınlık muhtemelenPATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• tjrr kullanıcısına yanıt

Ben de ilk önce 15 dolarlığı almıştım, sonra coinlerin yetmeyeceğini ve sitedeki fiyatların yüksek olduğunu görünce steamdan yükseltmek istedim ama böyle bir seçenek yok, direkt paket fiyatını istiyor. Ben de az oynamıştım, 15 dolarlık paketi iade ettim. Aynı gün iade oldu, 24 saat içinde de ücret steam hesabıma yansıdı. Sonrasında steamdaki cüzdana ek yaparak 27 dolarlık pakete geçtim ve aynı dakikalarda kostüm ve coin hesaba yansıdı. Bir ara iade edebilirim demişsin hocam, istersen böyle bir dene.

• Beyler oyunun övgülerine dayanamayıp almaya karar verdim, ilk kez oynayacak birine ne gibi tavsiyeler verirsiniz bir de hangi paketi almalıyım bir süre keyif verecek oyun arıyorken karşıma çıktı path of elixe 2 paket seçimi önemliymiş önerinizi bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Unchartedxx kullanıcısına yanıt
    Paketler önemsiz demek doğru değil. Oyunda stash(depo) hayat kurtarıyor. Ticaret yapabilmek içinde premium depolara ihtiyacin var.

Ölmeye hazır ol, az vuruyor/ölüyorum diye char değiştirip durma🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.