o zehir yayılırken kenarda bir yerde görünmez oluyor. o sırada yanına yaklaşınca zehir bozuluyor. ama dikkat edin yanına yaklaşınca havaya zıplayıp skill atıyor o baya hp götürüyor. o yüzden yaklaşıp zıpladığında hemen geri kaçın. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (319. sayfa)
-
-
cruel act 2 de görevler birbirine girip buglandı.öylece kaldım göreve gidiyorum haritayı araştır diyor araştıyorum birşey çıkmıyor tam end game gececekkken çakıldı kaldı. yeni karakter açtım öyle egleniyorum ama görev sitemi karman çorman leş gibi bunu düzltmeleri lazım.
-
Bahsettiğin görev trial göreviyse es geç buglı o. Main quest ile alakası yok zaten onun.
-
Trial değil ya keşke trial olsaydı. normal act 2 de sorunsuz geçtim bunları resimdeki 3 görev normlde haritayı açıp quest kısmında göreve tıklayınca haritada nerde olduğu beliyordu şuan hiç tık yok kendim bulup gidiyorum haritayı temizliyorum hiç değişmiyor görev hep aynı.
-
En baştaki trial görevi, buglı bunu yapamazsın.
2.si valley of titan da madalyon görevi. 2 tane relic bulduysan valley of titan'daki madalyona git ikisini oraya yerleştir. 2 tane özellikten birini seçebileceksin sonra.
3.sü desert mapden dediği yere git(halani gates). Sonra aracın en üst kısmına yani burun kısmına git, horn için etkileşim göreceksin onu yap tamamsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Aralık 2024; 16:50:12 > -
Çok sağol son bir kez daha deneyeyim bakalım.
2. görevin relicleri elimde zaten onları toplamıştm.
3. görevde hornu kullanamıyordum aracın burun kısmında etkileşime girecek yer belirmiyordu çünkü.
-
Desert map masasından halani gates'i seçip oraya gitmezsen aracın burnunda etkileşim belirmez, sadece orda beliriyor işe yarayacaktır.
-
sonunda yaptım horn görevi ama bende şans yokki bu kezde titan haritasında relicleri yerleştirdigimiz göz varya fareyi üzerinden çekince kayboluyor relicleri yerleştiremiyorum .
-
Heykeli bulduysanız üzerinde slotlar var, inventorydeki relicleri sol click tutup heykeldeki yerlerine yerleştirerek yapıyorsunuz, sonra bufflardan birini seçiyorsunuz. Daha sonra tekrar gelip buff değiştirilebiliyor, heykelin yanında gateway var.
-
işte öyle saçma sapan bir bug varki relicleri envarterden seçince yerleştirecegimiz slot kayboluyordu. onuda ctrl+alt yaparak yerleştirebildim oldumu olmadımı bilmiyorum :D
-
:)) Yerleştirdikten sonra reliclerden birine tıklayıp istediğiniz buffı aktif etmeniz gerekli.
-
Anladım. oldu galiba sağdakini seçtim etrafında mavi daire oluştu.
-
Tamamdır.
-
Harita değiştirdiğimde, ne olduğu farketmez portal olur act haritası olur vs, loading screende kalıyorum uzun süre sonra haritaya giriyor ama ping lagı şekilde oyun donuyor ms 100binlere falan çıkıyor. Bu akşama kadar böyle bir sorun yoktu, ne oldu şimdi oyunuma. Genel bir sorun da değil benimle ilgili sanırım. Yaşayan var mı bunu? Verify files yaptım, düzeldi anlık şimdi yine yapıyor. Nerden çıktı bu oynayamıyorum oyunu...
-
Bende de var, muhtemelen harita/portal geçişlerinde server değiştiriyor bazen. Normal serverdan laglı servera atıyor. Benim yorumlamam bu en azından.
-
Şu trialler için taktik lazım ya.Lvl 23üm şu ascendancy için yapmaya çalıştım 4-5 sefer de tamamlayamadım.Nerede hata yapıyor olabilirim acaba?
-
Dayanamadık bizde aldık Playstation üzerinden. 😀
Warrior olarak başlama niyetim var. Zoru severiz. Bana şu buildi takip et dediğiniz bir kaynak vs varsa çok makbule geçer. -
Şu mad wolf u kesmeme yardım edecek var mı? Dünden beri kafayı yedirdi -
Chatten yaz deneyelim, fasakasa. Ya da steam : 135409427
-
Warrior booslar da iyi, levelingi uğraştırıcı. build için maxroll.gg bakabilirsin baya güzel buildler var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X