Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.516
Cevap
110
Favori
323.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aynı sürümü tekrar alamıyorsunuz, sistem izin vermiyor otomatikman. Fakat, diğer paketleri almak isterseniz de; her ne kadar Steam almanıza izin verse de, PoE 2 hesabınıza tanımlanmıyor paketteki kozmetik ve coin'ler.

Almadığım iki paketi böyle aldım ve iki gündür hesaba geçen herhangi bir coin ya da kozmetik olmadı. Destek birimine yazdım ancak daha cevap alamadım. Bir-iki gün daha cevap gelmezse, Steam üzerinden aldığım o iki paketi iade edeceğim.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam, teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kreus kullanıcısına yanıt

Ben de coin yetmeyecek gibi görünce 15 dolarlığı iade ettim, kabul edildi bakiyenin kullanıma açılmasını bekliyorum. Üst paketi alınca ne oluyor peki 600 coin veriliyor mu ya da 300 var diye 300 mü veriliyor, bu konuda sıkıntı yaşadınız mı?

• tjrr kullanıcısına yanıt

Böyle olduğunu bilsem 27 dolarlık paketi alırdım. Benim 27 dolarlık paketi alıp üstünü tamamlama işi yalan oldu galiba.

• Loot konusu başlangıca göre çok iyi ancak bence de biraz daha bonkör olabilirler. Yani burada oyun içi takası isterseniz kullanmazsınız yazılmıştı ancak takas mekaniği oyunda olduğu sürece yapımcılar bir değişiklik yapmaz diye düşünüyorum. Takası kullanmaya itmek için bilerek bile kısıyor olabilirler. Yalnız kurt modunda düşen item'lar değişiyorsa sözümü geri alıyorum, çünkü bir şeylerden geri kalmamak için o modu açmadım başta.

Haritaların büyüklüğü beni de rahatsız ediyor ancak büyük olduğu kadar dolu da. Diablo 4'te adamları çok eleştirmişlerdi ilk çıktığında haritalar boş diye ancak bence derişim gayet ayarındaydı. Onlar da millet istiyor diye sonradan doldurdularsa bilmiyorum. Millet doom gibi sıka sıka gitmek istiyor, onlar da müşteri haklıdır deyip veriyorlar. Tabi temeli loot'a dayanan bir oyunda doluluk önemli ancak ben arada nefes almak isterdim açıkçası. Belki haritaların küçülmesi bu konuyu rahatlatır, hedefe ulaşmak daha hızlı olmalı.

25 sene önce Diablo 2 oynarken janti setimi çekmiş devire devire gidiyordum. Bir dehlize daldım yine, geleni geçeni indiriyorum. Bir anda etrafımı saran mini mini yaratıklar pata küte beni indirdiler PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] Health potion falan bir şey fayda etmedi. Sonra ne oldu derseniz, o zaman adını bilmediğim "rage quit" hareketini yaptım direk PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Keza ölünce üzerindekiler orada kalıyor ki daldığım bölge bayağı diplerdeydi, tekrar oraya gitmek için en azından kurtaracak bir set dizmem lazım. Town portal istediğin zaman değil, scroll ile. Bayağı eziyetti. Neyse, diyeceğim o ki ben bu oyunda çok fazla arada kalıp ölüm yaşamadım. Hani sorceress oynuyorum dodge yanında evade, teleport bir şey olması daha mantıklı olurdu benimki gibi 1 vurumluk canı olan karakterler için ama şu haliyle de çok kötü diyemem.

Gamepad bende düzgün çalışıyor, oldukça hassas bir şekilde istediğim yöne büyü yönlendirebiliyorum. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Oyunda cinsiyet seçilememesi saçma olmuş. Çok derinlemesine kaşımızdaki kıl sayısını seçtiren oyunlardan olmasına gerek yok ancak cinsiyet seçimi, bir de oyun boyunca duyacağım sesi seçsem yeterli olacaktı.

Benim oyunda aşık olduğum level scaling olmaması PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  En son ne zaman bir oyun bunu denedi hatırlamıyorum bile.

Identify olayını saçma ve gereksiz buldum.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Hooded One bu işi 2. bölümden itibaren ücretsiz yapıyor. Böyle olması işime geliyor tabi ancak sanki oyuncunun tembelliğini ölçüyorlar, angarya bir iş olmuş bu şekilde.

Yine health potion'ların düşman öldürdükçe dolması mekaniğini çok beğendim. Diablo'da Shrine aramaktan çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Üzerimize yaratık salan boss'lar bu bakımdan avantaja bile dönüşebiliyor yoksa aşırı dikkatli kullanmak gerekiyor.

Sorceress oynamama rağmen Mana konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım, 1-2 kez hariç flusk kullanmadım, ona ayar çekerler diye düşünüyorum.

Oyunda zorluk ayarı olmaması bence en büyük eksi. Benim 15 dakikada kestiğim boss'u adam 1-2 dakikada belki saniyeler içerisinde kesiyor. Sonra bu psikopatın build'ını kopyalayanlar da benzer şekilde bölümleri kolayca geçiyorlar. Sorun şu ki benim gibi bu oyuna yıllarını vermeyecek, kendi build'ıyla takılıp bir şeyler yapacak çok kişi de var. Yapımcının hedef kitlesinin bizler olmadığını tahmin ediyorum, onun için bu konuda bir değişiklik beklemiyorum.

Inventory satın alma olsa herkes alır, o şekilde olmasa da her act sonunda olabilir ya da ek görevlerle, gücümüzü artırarak vs. en azından adım adım 2 kata kadar artırılabilir olmasını isterdim.

Oyun aslında bana bayağı Diablo 4 hissi de verdi çünkü onda da aşırı güçlü bir karakterim olmadığı için vura kaça bir şeyler yapıyordum PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Bu kadar uzun yazıyı okuyan olmamıştır ya kendimce aklıma gelenleri yazdım öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 16 Aralık 2024; 4:22:1 >

• Kivalo kullanıcısına yanıt

aldığınız paketteki coini veriyor.

ilk önce 600 coinliği almıştım. İade edip 1000 coinliği aldım ve 1000 coin geldi.

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Hocam d2 den referans vermişsiniz gerisini okumamak saygısızlık olur. Ama oyunun hedef kitlesi biz değiliz demek yanlış bence. Bilakis hedef kitlesi siz biz onlar şunlar ama konulu hikayeli oyunları oynayanlar değil kesinlikle.

Dedikleriniz ve fazlası Last Epoch da mevcut. Su an ki poe2 den de diablo4 den de fersah fersah ileride olan skill sistemi ve ileride olan esya geliştirme sistemi ile şans vermenizi öneririm. (Poe2 diğer alanlarda daha iyi tabi)

Zorluk için tek bir cümlem var zorluk isteyen warrior açsın. Hızlı oynadığınız anda oyun cezayı kesiyor warrior ile. Sakin ve tam konsantre oynamak gerekli..

Build konusunda ise vakti olmayan ve sabırsız olanlar build kopyalasinlar ama bu poe2 de herkes kendi build ini yapar yapmalı da. Çeşitlilik iyidir.

Özetle poe2 iyidir oynayalım oynatalım yalnız çocukları pistten alalım.

• first9 kullanıcısına yanıt

Nasıl yani şimdi 600 point liği aldınız. Oyunu iade ettiniz. Sonra 1000 point lik olanı aldınız ve 1000 point geldi. Sonuç 1000 point mi oldu yoksa 1600 mü?

• Rodin kullanıcısına yanıt

20 lvl'e kadar party ile ilerlemiştim, tek devam edince buildimin işe yaramadığını gördüm, infernalist buildi, ilk önüme çıkanı yaptım :) geç toparlayan bir yapı, trade'den spiritli silah, kolye, armor almanı tavsiye ederim.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]Sovereign RPGyoutube
    Path of Exile 2 High Damage, High Survivability Early ENDGAME WITCH BUILD In this video we go over my Endgame Witch Build for Path of Exile 2. Massive Damage with Raging Spirits and High Survivability with Grim Feast and Loyal Hellhound. We go over the Skills, Support Gems, Passive Skill Tree, Ascendancy Tree and a full showcase of the build at the end. Link to the written Build: https://mobalytics.gg/poe-2/profile/f6ec802d-c4db-4d01-a4c3-41658a7ae072/builds/5bcb196d-9ff5-4fe2-9a12-dfb2ec73f0ad 🔔 HIT THAT NOTIFICATION BELL FOR MORE CONTENT! 📢 GET IN TOUCH WITH ME ►Questions/Business: sovereignrpgbusiness@gmail.com ►Discord: https://discord.gg/tfPfmDEnpB ►Discord Username: sovrpg 💰 SUPPORT/DONATIONS ►Buy Me A Round: https://ko-fi.com/sovereignrpg ►Member: https://www.youtube.com/channel/UCt0xwPJQZ0C6CLd5xlESOFg/join ►Get Your Survival Server with My Partner Link: https://nitrado.do/SovereignRPG 0:00 Intro 1:31 The BEST Witch Skills & Support Gems 7:33 What Items Should You Be Looking For? 10:57 The Passive Skill Tree 13:20 The Ascendancy Infernalist Tree 14:12 Build Showcase On The Endgame Mapping #poe2 #pathofexile2 #poe2build
    https://www.youtube.com/watch?v=zIaEzj-2ddo
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

İyiymiş, ben hala main karakter hangisi olsa acaba diye düşünüyorum, dün poison ranger ile ilerlerken bir item denk geldi witch'e geçtim, (infernalist), akşam çıktığımda act3 de 41 lvl'dim PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Monk ile basladim😅😅 14 lvle kadar ok ile kastim ice strike alinca bi degisik ve keyifli oldu. Bakalim nasil ilerleyecek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bysmooter kullanıcısına yanıt

Main karakter yok gibi ya . Classa özel item çok zor düşüyor. Sorcerer başlamıştım , 1 tane bile spiritli item üşmedi, warrior düşmeye başladı deli gibi . Onları saklayıp warrior açtım.

Bu sefer tam tersi oldu staff geliyor daha önce hiç düşmemiş gibi :D

Şimdi malzemeye göre ilerliyorum , hem çeşitlilik oldu , hem sıkılmıyorum. Bi de lightnin ranger yapacağım şimdi , elimde birsürü bow var şekilli şukullu.

Yeni başlayanlar varsa nacizane tavsiyem bu olur benim , güzel item düşürünce açın yeni karakteri , dursun içinde çok zamanınız yoksa.

Benim biri 40 biri 30 oldu , ondan ona dönüyorum

• Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

Levelling'e göre değerlendirmek yanıltıcı oluyor, oyun sonundaki asıl içeriklerde loot filter olmadan yerleri görmezsiniz, eşya yağıyor ama elbette iyi eşya için şans, crafting ve trading gerekli. Fakat en azından materyal sıkıntısı olmuyor.

Identify oyunun iyi yanlarından biri düşen eşya acaba iyi mi kötü mü merakta kalıyorsunuz, PoE 1'de bir de portal scroll veya skill gem vardı, oyunun başlarında portal scroll yoksa düşürüne kadar mob kesmek gerekiyordu. :) Teleport işini casual oyuncular için böyle çözmüşler.

Ayrıca oyunun zorluk seviyesi ve loot miktarı ince düşünülmüş konular, GGG burada resmen pedagojik davranmış, oyuncuya adeta gelişmekte olan bir çocuk muamelesi yaparak her ağladığında meme vermiyor, kendi ayakları üzerinde durabilmesi için her yere düşüşünde tutup yerden kaldırmıyor. Başlarda sinir bozucu olabilir, ileride sabredip devam edilirse daha keyif almaya başlıyorsunuz. Act 3'ün son bossunu geçtiğimde aldığım tatmin hissi oyuna verdiğim paranın karşılığı oldu diyebilirim.

Ancak bu oyun kesinlikle Diablo'nun casual kitlesine hitap etmiyor, alışkanlıklarını değiştirmezlerse keyif alamazlar, ben de günde birkaç saat vakit ayırabilen casual oyuncu olarak bunu rahatlıkla söyleyebilirim. :)

• Daisuke D kullanıcısına yanıt

Valalhi öyle oluyor PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  acelem yok, eninde sonunda hepsini deneyeceğim which ile oynarken iki tane güzel chaos damageli yay düştü tabi ki eve gidince onları deneyeceğim PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Brazian B kullanıcısına yanıt

1000 point oldu.

• bysmooter kullanıcısına yanıt

1 levelden 1 günde mi 41 level oldunuz? ben 3 gündür falan oynuyorum 22 levelım. görevleri takip ederek gidiyorum, bir şeyleri yanlış mı yapıyorum acaba. ama günde 3-4 saat oynuyorum.

• Özellikle item modlama kısımında dediklerine tamamen katılıyorum.

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]DarthMicrotransaction TVyoutube
    The Truth of Path of Exile 2 State - Brutally Honest Review • live 10am pst: https://www.twitch.tv/darthmicrotransaction • poe2 updates and posts: https://x.com/DarthMicroT #pathofexile2 FTC Disclaimer: I have been sponsored by GGG to stream in the past for path of exile 2. This is not a sponsored video, and contains many points of feedback of things I was unsatisfied with, regardless for transparency sake, you should be aware of past sponsorships.
    https://www.youtube.com/watch?v=dnbq-Onwytk
  • Item satisi yapabilmek icin premium stash tab lazim sanirim.

Peki itemlerin fiyatlarini gorebilecegimiz yer neresidir?

• Ajmel Efkar kullanıcısına yanıt

Kendi sitesinde trade sekmesine giderek görüntüleyebilirsin

• Aqenor kullanıcısına yanıt
    Konsolda ugrastiracak yani🤦🏼‍♂️
    Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 16 Aralık 2024; 11:24:32 >
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.