Steam Deck üzerinde oynuyorum oyunu, klavye+fare'den eksik kalır yanı yok, hatta yer yer çok daha iyi. Tabi sizin bahsettiğiniz basit kollarda bu kadar düğme, ayarlanabilirlik vs. yok, Valve bu işe el atana kadar PC üzerinde en iyisi klavye+fare gibi. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (315. sayfa)
-
-
Diablo'daki gibi hangi char hangi statı istiyor (mesela dibloda witch dr intelligence, barbar strenght karakateriydi) gibi bir sistem var mı?
Mesela ben Witch oynuyorum, İnt char'ı mıdır?
Bir de ben premium stash vs aldım, görünmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bildiğiniz bir build ya da skill tree var mı, benim witch'i toparlamam lazım bu şekilde oynayasım gelmiyor.
-
Steam deck'te oyun nasıl? Zorluyor mu grafik, performans falan. Bir de oyunlardaki yazılsr görülebiliyor mu? Bir tane almak istiyorum, grnelde yeni oyunları çok oynamıyorum. Ama stalker 2, silent hill 2, poe2 gibi bazı oyunlsrı da oynarım. Yetiyor mu steam deck performansı?
Gerçi şu an poe2 oynadığım distem de 1070 ekran kartı, i7 6700k işlemci ve 32 gb ram 😄
3050 sistem var ama, oğlqna kaptırdım onu 🥺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 15 Aralık 2024; 15:54:34 >
Arkadaşlar PoE desteğe işim düştü ve 2 haftadır yanıt göndermediler hesapların birleşmesini istemiştim sizce yaparlar mı?
Ayrıca stash tab indirim oranları en fazla bu kadar mı oluyor yoksa daha da düşüp arttığı oluyor mu fiyatların?
-
Daha çok silah için stat gereksinimi var burda, witch ile 2handed mace bile oynayabilirsiniz, sınıf farketmiyor. Stat scale şu şekilde; > Ayrıca premium tab için hangisini upgrade etmiş anlamak istiyorsan, 1-2-3-4 stash tablerine sağ tıkla. Hangisinde renk seçimi vs varsa o premium olmuştur.
@mtnei Normalde destek hızlıca cevap veriyor doğru mail adresine attığına emin misin? Ben başka bi konu için 5 dakika içinde cevap almıştım. Fiyatlar bu kadar düşüyor daha altını senelerdir görmedik.
-
Çok teşekkürler, cevapların için.
-
Doğru mail adresine attım geri dönüş oldu cevap verdim ama 13 gündür geri dönüş yapmadılar hala bekliyorum. Acaba cevaplar iletilmiyor mu diyeceğim de gönderiliyor sorunsuz gördüğüm kadarıyla.
-
Warrior ile campaigni tamamladım. Üzerimden tır geçmiş gibi adeta . Sürekli yakına girip hasar verip sonra dodge atıp kaçmaktan yoruldum vallahi. Final bossunu 3 denemede geçtim ama sanki souls oyunu oynuyormuş gibi konsantre olmam gerekti. Yakın dövüş sınıflarına bir süre ara veriyorum .
Biraz da uzak mesafeli bir sınıfla oynayayım bakalım. Sanırım Ranger açıp yeniden piyasaya dalacağım .
-
reforged sisteminden dolayı 27 dolarlık paketi aldım, şimdi bana bu 600 puan ne katacak.hiç poe geçmişim yok
-
Şu mesajda bitirdiğim oyunları güncelliyorum ara ara:
https://forum.donanimhaber.com/steam-deck-ana-konu-cikti--151175183-118#155275502
Performans açısından %90 memnunum diyebilirim. Çoğu zaman evde uzakta olmasam PC üzerinde oynardım ama bazı oyunları.
PoE 2 varsayılan ayarlarla gayet akıcı ancak savaşlarda detay yeterli olmayabiliyor. Grafik ayarlarını yükseltince daha tatmin edici oluyor ancak nadiren de olsa stutter başlıyor. Optimizasyon gerekli diyebilirim ama şu haliyle de oynanmaz değil, Act 2'yi yarıladım. Reddit'te gördüğüm şu ayarlarla oynuyorum en son:
https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/1h8tg5w/my_current_path_of_exile_2_settings_for_a_nice
Steam Deck'i alırsan 2 tane alman lazım yoksa laptop'a çöken oğlun bunu sana bırakmaz
Edit: Yazılar okunup okunuyor, bir problem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Aralık 2024; 23:46:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tşkler hocam bunu youtube da görmüştüm fakat anlamamıştım sağolun
-
Olmuyor malesef , keske anlık gecis yapılabilse ama karakter ekranina gelip tekrar giris yöntemi secmek gerekiyor. Ben de kol ile oynuyorum klavye mouse beceremedim bir türlü. Ama böyle de envanteri ve tab lar düzenlemek iskence oluyor. Umarım anlık gecis yapabilme özelliğini getirirler Diablo da vardı bu.
Bu dediğinizi ben bulamadım hibrit olmuyor sanırım eğer bir yolu varsa çok iyi olur
-
Hayvan gibi lag giriyor ya herkeste mi böyle? Üçtür kilitlendi oyun lagdan. Modemi resetledim sorun bende diye. Patch mi geliyor acaba?
-
bende de var aynı sorun
-
hatalı bilgi olmuş özür dilerim. sadece; menüler arasında geçiş, vendorun arama kısmına yazı yazmak, haritada info sekmesine basma amaçlı kullanınca, geri kalanında yapılabileceğini varsaymıştım.
büyük kolaylık. gelir inşallah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteran_gamer -- 15 Aralık 2024; 18:22:38 > -
Laptop değil, o da masaüstü, laptop sevmiyoz biz 😄 Ama dışardayken filan steam deck iyi olur. Kendime alam bi tane christmas hediyesi 😂😂
Bu arada, soketli itemlere gem taktıktan sonra, lnları salvage ettiğimizde gemler geri gelmiyor 🥺 gelse iyi olurdu.
Arkadaşlar Sceptre bakınıyorum da minionlar için attack speed olanı mı yoksa cast speed olanı mı tercih etmeliyim? Skeletal warrior ile arsonist çıkarıyorum. Arsonistler bomba atıyor malum, iskeletler de kılıç sallıyor. Attack speedlisini aldım da hata mı ettim acaba. İkisini birden arttıran yok herhalde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Aralık 2024; 19:6:11 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X