Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: altairstar , altairstar , AnNka-tr , levo90 , bysmooter Daha Az
5 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.519
Cevap
110
Favori
323.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
53. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada Steam Deck için Reddit'te gördüğüm şu ayarları yaptım. Varsayılan ayarlar kadar sorunsuz değil, arada stutter oluyor ancak en azından piksellerle savaşmıyorum artık, görüntü daha iyi. Önceleri kendim damage alana kadar benim minion'lar mı öldü kim ne oldu anlamıyordum savaş alanında  

reddit
    From the SteamDeck community on Reddit: My Current Path of Exile 2 settings for a nice Balance between Performance and Quality (XeSS)(30fps version)
    https://www.reddit.com/r/SteamDeck/comments/1h8tg5w/my_current_path_of_exile_2_settings_for_a_nice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Aralık 2024; 4:40:13 >

• Önceki sayfalarda bir arkadaş steamdeki diğer paketleri de aldım ama coinler hesabıma yatmadı demişti. Sorunu çözüldü mü acaba?

Ha bir de trade için eklediğim bir itemi sonrasında alıp taksam hata trade sayfasında görünüyor mu? Satışa koymak ama satılana kadar da kullanmak istiyorum özetle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 15 Aralık 2024; 10:38:48 >
  • asus1981 kullanıcısına yanıt

Oyunda sezon sistemi var d4 gibi fakat yeni sezon başladığında şuanki karakteriniz d4 gibi eternal realm tarzı bi yere gidecek, isterseniz orda devam edersiniz fakat bu oyun d4'e göre daha sezon ağırlıklı bir oyun. PoE 1 de sezona ait yeni mekanikler eternal realm'e gelmeyebiliyordu o sezon bittiğinde. Sezon mantığında değilseniz önermiyorum açıkcası bu tarz arpgleri.

• Pc de oynayan arkadaşlar kol mu klavye mouse mu? ben kol ile oynuyorum açıkçası oyunanailirlik çok iyi geliyor ama o menüler de inventoryde falan gezmekte çok zor.

KVM ile oyun mekanikleri iyimidir. wsd a seçtyim mouse un baktığı yöne gidiyor falan buda biraz garip geldi

• Donatn kullanıcısına yanıt

Arpg için mouse ve klavye en iyisi, Diablo 4'de de aynısı yazıldı çizildi, ben şöyle rahatım böyle iyiyim diyenler sonradan mesajlaşamıyorum, skiller istediğim yere gitmiyor veya ben gidemiyorum diyorlar.

Benim için ideal setup mouse+klavye ve move keybindingi olarak space tuşu, arpgleri böyle oynuyorum. Bu arada wasd de bu oyun için uygun değil. :) Skill sayısı fazla olduğundan verimli ve rahat olmuyor.

• Arkadaslar orb of chance nasil kullaniliyor? Beyaz renkli normal itemlere basilmiyor mu? Basmaya calisiyorum olmuyor bu item yukseltilemez gibi bir sey yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kontrolcu ile oynuyorum ama envanter yonetimi zorluyor. yine de tercihim koldan yana.
    hibrit sekilde kullanmaya izin verse iyi olurmus.
    mouse'a dokundugumda mouse ara yuzu, kontrolcuye dokundugumda onun ara yuzu gibi.
    bazi oyunlarda var bu, cok rahatlik sagliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu support gemden hep level 1 düşüyor. level 2, level 3 falan nasıl elde edebilirim?

• first9 kullanıcısına yanıt

actlerde ilerledikçe düşecek 2 ve 3 ya da trade ile alabilirsiniz insanlardan.

• POE2 için arayüz eklentisi. Ben çok beğendim. Sonunda itemler para ediyor mu, etmiyor mu öğrenebiliyorum. Mapler hakkında falan da bilgi veriyor.

PO2 için betayı indirin.

sidekick-poe.github.io
    Sidekick
    https://sidekick-poe.github.io

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 15 Aralık 2024; 12:26:53 >
  • Warrior ile oynamak neden bu kadar zor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

bu tarz eklentileri kullanmak banlanmamıza sebep olur mu?

• first9 kullanıcısına yanıt

Sanmıyorum ki POE1'de de kullanıyormuş insanlar. Tek yaptığı şey oyunun üstüne açılan ekstra bir sekme. LOL'deki Blitz falan gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 15 Aralık 2024; 12:32:39 >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Killing palm dışında power edinmemi sağlayan başka bir etken yok mu acaba ?

• Hybrid build ile 2.2 bin HP, 3 bine yakın ES ve 4 bine yakın mana, Archmage Sorc ile oynuyorum. Resist'ler, chaos da dâhil olmak üzere full. Üzerimdeki tüm item'larda 140+ life ve 140+ mana var. Yine de üzerime maymun, köpek, horoz, karıncayiyen gibi hayvanlar koştura koştura gelip etimi kemiğimden ayırıyor.

Bütçem fazla verdi, para var ama üşengeçlikten CI'ye geçemiyorum. T10 üstünü gerginlik yaşamadan rahat dönen Sorc arkadaşların tavsiyesine açığım.

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Var, şu şekil yapabilirsiniz; Bu pasif keyi açacaksınız. Daha sonra 2. resimdeki spirit skilini açacakınız (ranger sekmesinde). Combat frenzy, bir yaratığı electrocute(çok zor) ve freeze (çok basit) yaptığınızda size frenzy charge veriyor, resonance pasif keyi ile frenzy charge yerine power charge kazanıyorsunuz. Tavsiyem freeze build up pasiflerini açın, silahınızda cold damage olsun ne kadar çok o kadar iyi. Rahatlıkla dondurduğunuz zaman sürekli power charge elde ediyorsunuz.

• Act III'teki Utzaal haritasında performans sorunu yaşayan var mı? Aztek şehirlerine benzeyen haritadan bahsediyorum. İnanılmaz FPS düşüşleri ve FPS droplar yaşıyorum. Act III ile birlikte genel olarak performans düşmüştü ama bu haritada iyice arttı problemler.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

hibrit oluyor sanırım. oyunu kol ile oynuyorum. envanter işlerini km ile yapıyorum.

d4 ve poe3 oyun kolu ile oynayan biri olarak net olarak diyebilirim ki; kesinlikle km ile oynayın. (K&m yeteneğim yok)

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt
    aaa ? ana kontrol kontrolcudeyken k/m ile mesela itemleri ustunden stash'e atabiliyor ya da ustunu basini o sekilde degistirebiliyor musun ? limitleyen bir sey var mi yani stash tarafinda yapamadigin ? deneyecegim ben de evde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.