|
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (312. sayfa)
-
-
Dediğiniz gibi network soldan sağa vuruyor sürekli, Ttnet kullanıyorum. Test yapacağım. -
Teşekkürler , oyun içinden almıştım kalmış orada olmayınca -
Monk oynayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi acaba Charged Staff skillini açtım fakat kullanamıyorum sürekli soluk görünüyor skilli kullanmak için Quarterstaffdan başka bir şeye mi ihtiyacım var acaba ne yapmam gerekiyor ?
-
ben merc oynuyorum ve elimde crossbow var. aşağıdaki effectleri alsam crossbow'da da kullanabilir miyim?
path of exileBuy Sunrise Weapon Effect - Path of Exilehttps://www.pathofexile.com/shop/item/SunriseWeaponEffectpath of exileBuy Dragon Hunter Bow and Quiver - Path of Exilehttps://www.pathofexile.com/shop/item/DragonHunterBowAndQuiver
-
kablonet kullanıyorum, latency dünden beri bende de feci. 50 - 200 arası dalgalandığı için sağlıklı oynayamıyorum.
umarım oyundan kaynaklıdır. düzgündü şimdiye kadar çünkü. iss kaynaklı ise çözülmez sittin sene...
edit: almanya ping testlerim düzgün çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 14 Aralık 2024; 15:7:54 > -
Teşekkür ederim dönüş için. Demek ki şimdilik iss ya da benden kaynaklı değil, hiç uğraşmayacağım şimdilik
Özellikle party ile girersem daha fazla oluyor bende takılma işi.
-
Arkadaşlar level 28 witch oynuyorum, benle aynı seviyede olan ranger arkadaşım benden çok daha fazla hasar vurup az hasar alıyor, build'te neyi yanlış yaptım ve buradan düzeltme şansım var mıdır yardımcı olur musunuz? Özellikle minionlar kolayca ölüp az hasar vuruyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 14 Aralık 2024; 15:29:39 >
-
İşe yarar bir bilgi daha paylaşayım arkadaşlar.
Pasif Yetenek ağacında neye vereceğiniz konusunda emin değilseniz ağaçtaki yeteneklerin üzerine gelip SHIFT tuşuna basılı tutarsanız nasıl bir etki alacağınızı görürsünüz. Hangi skill'i güçlendiriyor ya da hangi özelliğinizi artırıyor oradan görebilirsiniz. Bu şekilde daha rahat buildler oluşturabilirsiniz.
@Rodin Hocam senin karakterin resistleri çok düşük kalmış. Eşya seçerken neleri önceliklemen gerektiği konusunda bir mesaj yazmıştım. Linkini ekliyorum. İstersen bir göz at. Sana yardımcı olacağını düşünüyorum.
-
Bakıyorum hocam teşekkür ederim, peki skill tree ve skill gemler kısmında bir hatam var mı?
-
Witch oynamadığım için o konuda bir şey diyemem hocam. Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır. İstersen hazır buildlerdeki pasif yetenek ağaçlarını da inceleyip karşılaştırabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasaStash tab olarak ben görseldekileri aldım, açıkçası denemek de istedim nedir ne değildir. 35 de cebime kaldı.
Satın alım geçmişinize bakmak için şu adımları izleyebilirsiniz;
1- POE Sitesine girip hesabınıza giriş yapın. Sonra sayfanın en üstünde hesap adınız yazıyor, ona tıklayın.
2- Açılan sayfada sağ tarafta listedeki menüde "View Transactions" kısmına gelin.
3- Buradan da "View Microtransactions" bölümüne gelip kontrol edebilirsiniz.
POE1 Oynamadığım için sanırım site üzerinden pointim olmasına rağmen map stash tab alamamıştım, poe1 indirip oyun içinden satın alabildim. Aynı durumda olanlar için bilgi olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 14 Aralık 2024; 16:22:44 >
-
Aynı özelliklere sahip laptop u kullanıyorum. Laptop un oyun modu açık olsun. Güç yöneticisi dengeli kafi. Maximum performans ta deneyebilirsin ama işlemci çok ısınabililir.
Oyun içi grafik ayarlardan shadow Quality yi low veya high yapın. Ultra GPU yu sömürüyor. Bu şekilde bir deneyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catcat111 -- 14 Aralık 2024; 16:57:33 > -
Playstation da oynayıp trade market kullanan varmı? Poe 1 de gayet rahatkullaniliyodu ama 2 de kullanamadim. Trade web sitesine yonlendiriyo, adama mesaj atmaya calisincada bunu yapmak icin uygun degilsiniz diyor? Ps de trade market yok sanirim suan?
-
Hocam neden statlarınız düşük bu kadar. Çok ilginç. Ben de witch oynuyorum. 16 lvl ım neredeyse aynıyız.
Minionlar çabuk ölüyorsa Pasifleri minion güçlendirenlerden seçmek, minion skillere gem yatırımı yapmak, ve minion kuvvetlendiren item lara özen göstermek dışında bi seçenek bilmiyorum şahsen.
Ben pasif yetenek puanlarımla elemantal güçlere yatırım yaptım ağırlıklı olarak. Cast speed, mana, energy shield, spell damage ları seçmeye özen gösterdim. Unearth dışında minion skill kullanmıyorum.
-
Belki bilenlerler vardır Pasif Skill panelinde shifte basılı tutarsanız atayacağınız skillin etkilerini gösteriyor.
-
Steam'deki paketler daha uygun olduğu için, geriye kalan iki supporter pack'i de aldım ama PoE hesabıma yansımadı coin ve kozmetikler. PoE'in desteğine mail attım, bakalım, gelecek cevaba göre buraya son durumu yazarım.
-
arkadaşlar market i kullanmak için alt level varmı?
-
Yahu iki sefer üst üste trial bossunda masaüstüne attı. Çıldırmak üzereyim. Yaşayan var mı bunu?
-
Bir saattir oynuyorum aynı level bir hatamı yapıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X