Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: haqoco , GodPan , AlicanCLK Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
6.641
Cevap
111
Favori
326.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de almak istiyorum ama o kadar karışık gözüküyor ki gözümde büyüyor. Hiç hoş değil :)
  • bluemoon kullanıcısına yanıt

Oyunu oynamaya başlamadığınız sürece karışık görünür. Fakat oyunu oynayınca çok basit olduğu anlaşılıyor, insanlar anlasın rahatça diye çoğu şey basitleştirilmiş zaten, boşuna gözünüz korkuyor.

Global chate bi ton insan waypoint tier 1'i linkleyip bu ne yeni düştü diyor. Oyunun end game sistemindeki harita yani, en bilinecek şeylerden birisi ama o kadar çok insan linkleyip soruyor ki inanılmaz. Bu insanlar oyunu oynayabiliyor da siz mi oynayamayacaksınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 19 Aralık 2024; 11:58:51 >

Poe2 den daha karışık izometrik arpg ler.

1. Poe

2. Last Epoch

3. Grim Dawn

Bu üç oyunun hakkından geldi iseniz poe2 ninde hakkından gelirsiniz.

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama bu oyunları oynamadım.
    Sadece Poe 2 çıkınca ilk oyunu indirip 4 5 saat kadar baktım. Ben souls seviyorum. Bu oyun souls ögeleri içerdiği için ilgimi çekiyor. Bu tarzda en son Diablo 4 oynadım uzunca bir süre bir çoğunuz gibi. Bu akşam alırım herhalde. Bakalım başımıza neler gelecek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 19 Aralık 2024; 12:48:35 >

Bence PoE 2'nin Souls'la hiçbir alakası yok, her zor (ki souls zorluğuyla da alakası yok) ve yuvarlanma olan oyun souls like olmaz. Bunun için alacaksanız önermem.

Diablo 4 u sevdiyseniz bunu da seversiniz muhtemelen.

• 15 usdlik paketi almıştım, Coinlerle bir sürü stash aldığımı sanıyordum ama dün baktım, 150 coin duruyor hala??

Hangilerini aldığımı nereden görücem? Premium aldım mı almadım mı?

Shopta aldıklarımı en azından bir daha aldırmasa, ya da aldın gibi bir ,ibare bulunsa iyi olurmuş.

Stash bu:

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 19 Aralık 2024; 13:28:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazar11

15 usdlik paketi almıştım, Coinlerle bir sürü stash aldığımı sanıyordum ama dün baktım, 150 coin duruyor hala??

Hangilerini aldığımı nereden görücem? Premium aldım mı almadım mı?

Shopta aldıklarımı en azından bir daha aldırmasa, ya da aldın gibi bir ,ibare bulunsa iyi olurmuş.

Stash bu:

Hesaba giriş yapıp buradan satın alma geçmişine bakabilirsin

https://www.pathofexile.com/my-account/microtransactions

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 19 Aralık 2024; 13:33:24 >

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Linkten kontrol edebilirsiniz.

https://www.pathofexile.com/my-account/microtransactions

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Aynen öyle alakası yok, hatta ben bu konuda developerların tam olarak amacı ne onu da anlamadım.

Oyunun hikaye modunu zor ve çok yavaş yapıyorsun, bossların mekanikleri vs var yavaş kesiyorsun. Souls like dedikleri burdan geliyor ama oyunda buildini oturtup cruel 2-3 lerden başlayarak end game tamamiyle poe1 gibi combata dönüyor. Tek kombo ile bossları 5-10 saniyede indiriyorsun, tier15 map bossları en fazla 10-15 saniye sürüyor düzgün bi buildle, boss daha hareket edemiyor. Her şey çok hızlı, yamyam gibi yaratıklar, her yerde bir şeyler patlıyor neye öldüğünü anlamıyorsun.

Madem end game böyle olacak, hikaye modunu niye çok farklı yapıyorsunuz ne anlamı var. Hadi 1 kere oynadık eğlendik tamam, bu sezon bazlı oyun her defasında böyle hikaye modu zorlu olarak oynayacağız end game'de her şeye tek ata ata gidicez. End gamei bildikten sonra hikaye modunu yeniden oynamak aklıma geldikçe baymaya başlıyorum ki bu şekilde düşünen çok insan var şimdiden. Ya end game komple değişmeli ya da hikaye modunun bu kadar yavaş ve bossların bu kadar zorlu olması değişmeli, birbirlerinden çok kopuk olmuş tamamen.

• Kage. kullanıcısına yanıt

Evet, oyunun endgame'i tamamen farklı, hikaye modu bu tür oyunlarda anlamsızdır, amaç endgame etkinlikleridir, hikaye moduna bakıp aldanmamak gerek.

hayırlı olsun hocam. siz zaten kafada oyunu almışsınız gibi PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

souls oyunlara benzetmelerinin sebebi; boss fight uzun sürüyor. öldürünce bir rahatlama hissi. Fromsoftware boss fight alakası yok bence.

oyun karışık evet ama oynaması bir o kadar keyifli. bunu telafi ediyor. merak edip araştırıyorsunuz. henüz hikaye aşamasındayım. end game gelen arkadaşların yorumu daha kıymetli olur.

• Herkese merhabalar bugün oyunu alıp ps5 slim cihazıma indirdim oyunu açıp oynamaya başlayınca 2 saniyede bir kasıyor 10 dakika kadar tek sabredebildim oyuna. Acaba sorun nedir ps 5 te mi böyle tvden mi kaynaklı ya da başka bir şeyden mi ?
  • Uzun süredir build'i etkilemeden item rarity build'i kurmaya çalışıyordum, defansta bir şeyler açık kalıyordu. Dün itibarıyla tamamladım. %124 item rarity ile yaptığım bir haritada üç, diğerinde iki, bir sonrakinde yine üç exalted orb düştü. Haritalar T14-T15. Rare item'ların düşme oranı da anlamlı bir mertebede yükseltti. Önceki mesajlarımda da rarity'i övmüştüm, item'larda görünce çöp mod sayılmasın diye belirtmiş olayım.

• Kivalo kullanıcısına yanıt

uzun zaman önce açmış olduğum hesap üzerinden denedim ama olmadı nedense akşama tekrar deniyeceğim

• Beyler bayanlar , bu fakir arkadaşınızına bir adet 2 handed Mace lazım. +2 ya da +3 melee skill olup 150 -200 üstü vuran bir eşyanız varsa sevindirin bizleri. Act 3 zorluyor hala 37 lvlde kaldık

1-2 exalted ile çözeriz , elinde olup kullanmayan varsa forumdaş indirimi yapıp bedava bile verebilirsiniz hayır demem  

Saygılar sevgiler iyi oyunlar.

• Daisuke D kullanıcısına yanıt

hocam nick nedir ekleyeyim var bende bişeyler belki işine yarar

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Ben de endgame oynuyorum 89 level witch 77 mercenary var. Exalted orta seviye currency oldu şu an divine yerini alıyor üst tier itemler için. Exalted sevindirmiyor bile 1 divine şu an 55 üstü Exalted ediyor

• smalhero kullanıcısına yanıt

Ne anlamalıyız bu mesajdan?

• İndirimdeyken almışım herhalde PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  İyi yapmış mıyım PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

Bu arada gerçekten az ve değersiz eşya düşüyor sürekli. Yine de oyun çoh gozel.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.