Trial için Relicler düşüyor bunları ilk girişte kullanıyorsun Honour Resistance, Maximum Honour gibi 3-4 tane relic koyarsanız hem Honour rakamınız artar hemde hasarlardan daha az Honour kaybı yaşarsınız. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (329. sayfa)
-
-
Diablo'ya göre zor ama levlelling kısmı sonrası daha akıcı oluyor, oyunu öğrenene kadar zorlanırsınız sonra keyif almaya başlarsınız.
-
Hikaye kısmını yeniden oynamanın bir çözümünü üretebilseler keşke, crueli tekrar oynamak bile fena baydı beni açıkçası.
-
Zevkli monk istiyorsan ice strike buildine bakabilirsin, stormwave belli bi noktadan sonra bayıyor. Range oynadıktan sonra monk seçmenin en ufak anlamı yok, tamam güçleniyor illa ki de ranger 2 kat daha güçlü oluyor, deadeye'da bi pasif key var tailwind diye, 10 kere stackleniyor hit başına ms, evasion ve skill speed veriyor sanırım en op pasif keyi bu. Hatta acrobatics pasif keyini açıp tailwind ile %70 civarlarında evasion elde edebiliyorsun itemların güzelse, her şeye evasion veriyor acro biliyorsun, boss skilleri dahil. %70 e ulaştığında bosslar bile vuramıyor hiçbir şekilde o kadar op. Gücü zaten ortada karakterin, lightning arrow olsun, gas arrow olsun, explosive shot olsun. Monk'un zevki yakın dövüşte, ice strike'ın vuruşunda güzel bi zevk var yani ne bileyim vuruşu hoş duruyor, güzel hissettiriyor animasyonlarından dolayı.
Ben ilk çıktığında denedim sevmemiştim ama o zamanlar çok yeniydi, şuan build oturmuş yerine nerdeyse her monk ice strike gidiyor. Ona bakmanı tavsiye ederim, dediğim gibi monk'u stormwave ile oynamayı düşünüyorsan ranger oyna çok daha mantıklı. Benim monk stormwave, t15 dönüyor ama gerçekten baydı çok sıkıcı yani anlamsız. Ice strike'a çevirmekle de uğraşmak istemedim, ranger oynuyorum şuan Daha level 19'da en ufak item yok, benden 1-2 level üst bosslarına tek atıyorum orb of storm + lightning rod kombosuyla şaka gibi karakter.
-
Oyuna yeni başladım ps5 ten adamları öldürünce Gold veriyor gözüküyor ama bir Gold gözükmüyor 300 olarak verdiği altın aynı nereden görebilirim toplanan goldlari -
Böyle bir uniq düştü dün akşam, infernalist, arsonist odaklı buildim, arsonist yerine storm mage çıkardım , hasar düştü doğal olarak, tabi build buna göre değil, ne yapsam bilemedim :)
-
Ranger ile ACT 3'ü de tamamladım. Şimdi cruel yapma zamanı. Herhalde birkaç güne ben de map muhabbetine başlarım. Haritalara waypointler arası teleport gelmesi harika oldu yoksa act 3 tam bir işkenceydi.
Oyun şu ana kadar iyi ilerliyor fakat oyunun kötü optimize edildiğini düşünüyorum. EA olduğu için bunu affediyorum.
-
Oyunun tam sürümünde level atlama böylemi olacak arkadaşlar ,aynı bölümü tekrar oynamanın mantığını anlamadım doğrusu , end game gelene kadar resmen bayıyor yav.
Bir de şöyle durum var 2 veya 3 karakteri denemek iitiyorum resmen gözüm korktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 20 Aralık 2024; 12:23:56 > -
Hayır 1.0'da 6 act de farklı olacak birbirinden. Belki EA içi yetiştirebilirler, çünkü cidden bayıyor hak veriyorum.
-
İnsanlar enteresan, oynamak için ikna edilmeye gelenler yani, abicim açın oynayın yahu oyun işte. :)
-
300 point ayrı o oyun içinde düşmüyor parayla alıyorsun.
haritada düşen goldları görmek için klavyeden I tuşuna bas açılan pencerede envanterin sol alt köşesinde görürsün.
-
Ps5 oynuyorum hangi kısma bakmam gerekiyor 🙂 bulamadım bir turlu
-
Tam olarak burası
-
Aynı işi başka karakterle yapmaya gerek yok. Benim Sorc'un 64 bin Spark damage'i var, iki ekran öteden iti köpeği temizliyorum, kimi rare'lar ekrana gelemeden orada ölüveriyor. Ama ES dışında bir defansif katman yok. Bana evasion, physical damage reduction, armor ya da endurance, ki PoE 2'de ne sağladığı hakkında bir fikrim yok, lâzım. Monk hakkında çok fikrim yok, yalnızca ascendancy'lerine göz gezdirdim ve yorumlara baktım. Ama demek istediğini anladım, yorumun için teşekkürler. Kaldı ki Sorc'u bozmayacağım, T1 gibi T15 yapabiliyor, +2 monster level'lı breach'leri de rahat yapıyor. Ben de tam olarak ne istediğimi bilmiyorum, sanırım boss fight'larda hatayı tolere edebilecek bir build arıyorum. Sorc ile çok ofansif oynuyorum, uzun soluklu boss savaşlarında bu dikkatsiz oyun tarzının bana dönüşü olacaktır ve ES nerf'ü kesin gelecektir. Bir B plânım olsun diyorum. Ayrıca biraz da sıkıldım :)
Sağda solda Archmage'e nerf gelmeli deniyor. Bence nerf'lük bir durumu yok ama bir de The Everlasting Gaze'e de kesin nerf geleceğini düşünürsek gemiyi yavaş yavaş terk etmenin zamanı geliyor bence.
-
Benim kafam karıştı 300 point duruyor harcamadim ..almam gereken oyun için en önemli şeyler nedir olmazsa olmaz olarak
Mesela inventory çok ufak genişletmek istiyorum stash önemli deniyor . -
Tab stash almanız lazım, olmazsa olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massiv a -- 20 Aralık 2024; 14:24:7 > -
Teşekkürler hocam bu goldlari mağazada kullanabiliyormuyuz
-
-
Oyunu steam'den direk mi alıyoruz?
yoksa
ilk kendi sitelerinde üyelik açıp
bu üyeliği steam'e mi bağlıyoruz satın almadan önce?
edit: Kendi websitesi ya da kendi launcher'ı olan bazı oyunlarda oyuna başladıktan sonra çeşitli sıkıntılar yaşamamıştım o yüzden soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 20 Aralık 2024; 14:33:51 > -
Ooo hoşgeldin. Ben direk steamden alıp, sonra steam ile sitesinden üyelik açtım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X