Websitesinden açıp sonra steam'e bağlayıp oradan alıp devam etsem? |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (330. sayfa)
-
-
Sıkılmış olman çok normal, şuan çoğumuz aynı durumdayız oyun yeni olduğu için yeni şeyler denemek istiyoruz. Bence bunu yapmanın en mantıklı zamanındayız çünkü oyun karman çorman bir durumda. Her şey alt üst, nedir ne necidir belli değil, ortaya yeni buildler çıkıyor, piyasa tamamen çöplüğe döndü, trade sitesi kötü durumda divine orbla satılanları ön plana koyuyor oyun daha ucuz sanıyor sistem şuan d.orbları, bunu fırsat bilen herkes direkt trade tablerini stabil div'e ayarlarmış ne varsa div'den satıyor. Yeni oyuncu çok oldugundan bilmiyorlar ve div ile satın alıyorlar, iyice cıvkı çıktı öyle artık ben üstümü trade'den giyeyim mappinge öyle başlayayım da kalmadı. Anca snipelaman gerekiyor denk gelip. SSF'ye döndü gibi bir şey oldu oyun. İnsanlar build için ex, div vs harcıyor build nerf yiyince farklı yöne çevirmesi imkansıza yakın oluyor, reroll atıyorlar falan tam zamanı şuan birçok class denemenin. Hani hardtry şekilde oynamanın mantığı yok sıradaki sezona kadar, muhtemelen her şey yerine oturur o zamana kadar hem, hem de class denemiş oluyor insanlar ona göre seçer herkes mainin cünkü ben sıradaki sezon çoğu insanın 1 en fazla 2 karakterle oynayacağını düşünüyorum artık.
Archmage'e ben nerf geleceğini de düşünmüyorum çünkü sorc için şuan tek viable build archmage'den geçiyor ve oyunun büyük kısmı sorc/witch oynuyor, bomboş bir sezon için tüm oyuncuları karşına almak istemezsin gerek yok, bu tarz şeyler yeni sezon başlangıcında yapılır ki herkes eşit konumdayken belli olsun. Ayrıca onu nerfleyip ne elde edecekler ki, çoğu class buildi bu şekilde tek atarak ilerliyor, onu nerflediklerinde ne değişecek, ayrıca çok zahmetli ve masraflı bir build yani her önüne gelen de kolay kolay yapamaz. Nerfledikleri buildler çok absürd olanlar şuanlık, absürd dediğim de hem hasar olarak bir archmage kadar olan, hem de defansif olarak hayvan gibi olan buildler. Bunlardan birisi warrior, son patchde deli nerf yedi. Bi tane build vardı, adam sadece shield charge atıyor zıplıyor aftershock tek atıyordu ama adam üzerine muazzam bir tank karakteri oluşturmuş, tüm sarılar toplanıyor ona rağmen pot ile rahatça dolduruyordu canını, clear speedi archmage gibi. O buildi yok ettiler işte son patchle, o buildi yok ederken çoğu warrior etkilenmiş oldu şuan warrior kalmadı nerdeyse herkes reroll atıyor. Böyle absürd şeyler nerfleniyor, archmage nerf yemez ama hardtry oynanacak bir durum yok ortada bu sezon, her classı bir kere dene en azından derim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 20 Aralık 2024; 14:50:4 >
-
O da olur herhalde. Ben oyunda yeniyim. Po1'i oynamamıştım.
-
Arkadaşlar aşağıdaki iki asa arasındaki dps DM farkı neden. Yani düşük dps li olan alınırsa cidden bu elvelde bu kadar az vuran ir staff mı almış oluyoruz?
-
Aslında son iki yıldır oyuna çok zaman ayıramıyorum, hem sırada oynanacak güzel oyunlar var. Bir sınıfı daha dener, sonra sağlam bir güncelleme gelene kadar oyunu bırakırım diye düşünüyorum.
-
Magazada değilde pasif ağacını sıfırlarken veya npc'lerden item falan alırken kullanabiliyorsun.
-
-
10 günü geçti neredeyse halen coinler gelmedi , müşteri hizmetleri de dönüş yapmıyor , inşallah arada kaynamaz bizim coinler :)
-
Bir tanesinde level farkı yok, level 1 den itibaren kullanılabiliyor haliyle hasarı o da ona göre ayarlı, diğerinin level sınırı 28. İtem level yüksek olursa dps daha yüksek diye bir kavram yok önemli olan altındaki modifiyelerin önemi bir de itemin baz statı ne kadar yüksek o önemli hepsi şans faktörü ama blood thorn zaten düşük seviye bir unique her zaman düşük hasarlı olucaktır.
-
Paso bunlar düşüyor zaten. Act1 i bitirdim dün gece Warrior olarak. Max44 vuran balta gördüm. Ne yapsam düşmedi 😁 kumar falan hak getire. -
Coin'ler nihayet hesabınıza tanımlanmış herhâlde hocam, hayırlı olsun...
-
Nasıl bir algoritma yapmışlarsa, seçmiş olduğunuz sınıfla ilgili çok nadir olarak item düşüyor.
-
Aynen. Witch ile oynarken bile staff düşüyor hep. Ama ben wand ve Spectre ile oynuyorum
-
Teşekkürler
-
O yüzden her karakterle oyuna başlayıp itemleri ortak kullanmak en mantıklısı.
-
Bende öyle sorun olmadı aldığım gibi geldi zaten başka bir arkadaşta bu sorun vardı sanırım .umarım gelmiştir
-
Kendime yakin hissettigim 6 tane karaktetden hicbiri olmazmi ya😅😅 saka gibiyim yeminle -
Arkadaşlar spirit sayısı nasıl arttılır bilgisi olan var mı? Witch oynuyorum spirit sayısı düşük diye skillerde sıkıntı yaşıyorum.
-
Takı veya set bazlı özellik olarak gelir en kolayı. Misal benim bir üst setim 43 spirit veriyor veya 1 takıdan 32 geliyor.
Tavsiyem düz beyaz takılara özellik ekleyerek spirit veren çıkartma ihtimalin var yada item düşmesini bekleyeceksin.
-
bossa girmeden önceki checkpointteyim. bossa yardım edecek bir oyuncuyu7partiyi nasıl bulurum?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X