Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.606
Cevap
112
Favori
325.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Undervolt varsa yapar. Oyun bazı yerlerde tam yük bindiriyor sisteme. Ayarları biraz kısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catcat111 -- 14 Aralık 2024; 19:19:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt

Bende sekhemas'da 2.boss da yaşanıyor. İkiz boss var ya biri buz biri alev, buzul olan yere baltasını vurdup etrafı buz yapan skilini atınca crash yiyorum direkt. Oyunun hiçbir konumunda crash yemedim, o kadar oynadım, kaosa bürünen maplerimde bile bi sorun olmadı, her noktada spell efekti vardı yine bir şey yok fpsim de normal. Ama o boss yere baltayı vurdugu an crash. Aynı bossta mı yaşıyorsun sorunu?

• Karışık bir soru soracağım ps5 konsolum var bu ara PC de diziyorum ama işlemcide takılı kaldım fiyatlar karaborsa olduğu için çok yüksek 1 2 ayı bulacak PC yi tamamlamam şimdi ben bu oyunu Steam dan alsam hesabı poe hesabına bağlasam PS5 kullanıcıdan girdigimde poe hesabima baglanirsam oynayabilirmiyim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Yok kanatli bir boss vardi ejderha gibi ama ejderha degil daha ziyade hindiye benzeyen. Ayarlari dusurup gectim. Suanda da default ayarlari kullaniyorum.

He trial of chaos'dan bahsediyorsunuz, orda da crash yiyen çok var. Oyunla ilgili problemler malesef, farkındalarmış umarım düzelir.

• Lvl 8 de takılı kaldı tam 3 saat oldu lvl atlamıyor lütfen bir yol gösterin yada oyna devammı diyorsunuz

• MustafaKemal.. kullanıcısına yanıt

Karakterinin levelinden düşük maplerde dolaşıyorsan çok az exp alırsın.

Undervolt rtx 3080 kullanıyorum. PoE 2'de ben de benzer crashleri alıyordum. Default alınca ayarları düzeldi

• hakan_44 H kullanıcısına yanıt
    oynayabiliyorsun. crossplay ve crosssave var oyunda hocam.

• trade programi yayinlanmis arkadaslar :
    overwolf | tech for developers who love gaming
    PoE Overlay II - Desktop App on Overwolf
    https://www.overwolf.com/app/kyusung4698-poe_overlay_ii

• Steam üzerinden oyunu aldım ps5 hesabini poe hesabına bagladigimda ps5 ücret yazan yer indir yazar umarım 😁

Erken erişimde oynamak için iki ayrı platformdan da almak lazım demişlerdi sanki.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Cvp için tşk ederim nihayet yolu buldum

erken erisimde ayri almak lazimmis
    ama ilerleyisin ortak gidiyor.
    farkli bir durum var ise haber edersin artik. 🙃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UyGaR___ -- 14 Aralık 2024; 21:44:48 >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Sorun değil hocam olursa oldu olmazsa bekler kenarda indirimdeyken almış olurum en kotu iade edebiliyoruz zaten teşekkürler

• Arkadaşlar Charged Staff skilini kullanamıyorum quarterstaff öneriyor ki kullanıyorum ama o skilli kullanamıyor hep solgun görünüyor nedeni ne olabilir monk oynayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?

• erkinakkas E kullanıcısına yanıt

Power edinmen lazım, Killing palm mesela buna yardımcı olan bir skill. Bu skill'i koyduğunda, yaratıkların canı az iken mavi yanacak kafalarında. Killing palm ile mavi kafalılara vurduğunda direkt execute eder ve power charge kazanırsın. Power charge varsayılan olarak maks 3 kere birikiyor, karakterinin etrafında toplar dönmeye başlar zaten görürsün. Ne kadar çok power o kadar daha güçlü charged staff demek.

• UyGaR___ kullanıcısına yanıt

Bunun Diablo 4 versiyonu ya çok problemliydi ya da ben kullanamadım, aracı siteler ile halletmiştim diabloda satış işlerini.

• Rodin kullanıcısına yanıt

Benim minnoşlar da çok tatlılar PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] O kadar tatlılar ki ben onlara minnoş diyorum yani PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]  Buralarda öyle tek başına boss falan alanları okuyunca bunlara söylüyorum "bak elalemin minion'ları neler yapıyor" diye ya hiç oralı değiller PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] Ben işi bitirdikten sonra "ben de vuyucam" diye geliyorlar işte PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 15 Aralık 2024; 3:12:37 >
  • Arkadaşlar birşey sorcam

Oyunda end game iceriklerine ulaşınca verdiği harita devamlı kalacak mi.? Orda kocaman bir harita var ve temizleyerek ilerliyoruz anladim kadariyla ama Tam sürüm çıkınca bu harita kaldirilir mi sezon tarzı bişey mi gelir... Yaptığımız kastığımiz karakter diablo 4 teki gibi sıfırlanır mı

Bu konularda pek bilgiye ulaşamadım bilgisi olan var mı.?

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.