|
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (310. sayfa)
-
-
Oyunu oynarken ekran gidip gidip geliyor gibi olan var mı? Saniye bile sürmüyor bu ama sürekli oluyor neredeyse. Skill atarken de oluyor normal yürürken de. PC’de oynuyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
Oyunu oynarken ekran gidip gidip geliyor gibi olan var mı? Saniye bile sürmüyor bu ama sürekli oluyor neredeyse. Skill atarken de oluyor normal yürürken de. PC’de oynuyorumwindowed fullscreen ve foreground / target FPS monitor refresh değerinin 2-3 fps altına ayarlayıp dener misiniz?
-
Hazır stashlerle ilgili konuşuluyorken faydalı bir bilgi sıkıştırayım araya:
Diyelim ki Currency için stash tab aldınız. Stashinizi açın ve aldığınız tab'i bulun. Yukarıdan sağ tık yaparsınız özelleştirme ekranı açılacak. Oradan tabin adını ve rengini değiştirebilirsiniz. Bir de orada tiklenmemiş bir kutucuk göreceksiniz. Mesela koyduğum fotoğrafta Currency yazan yer tikli. Sizde boş olacak. Eğer tiklerseniz stashinize currency koyacağınızda eşyaya "CTRL + Sol Tık" yaparsanız otomatik olarak o tab'e koyacaktır. Bu da çantanızı boşaltmayı çok hızlandırır. Her tab için bunu yapabilirsiniz.
Eşyaya özel tablerde tek seçenek çıkacaktır fakat standart stash tablerde her çeşit eşya için seçenek görebilirsiniz. Aşağıya ekliyorum:
Örneğin Unique kutucuğunu tikleyip kaydedersiniz çantanızdaki Unique eşyaya "CTRL + Sol Tık" yaptığınızda otomatik olarak bu stash tabe eklenir. Bu sistemi kullanmayı unutmayın, işinizi çok hızlandırır.
Ayrıca şu an mutlaka almalısınız dediğim tabler şunlar:
-Currency
-Gem
-Premium(Satış için) - Bundle mı olacak tekli mi olacak quad mı olacak artık size kalmış. Bütçenize ve kullanmayı düşündüğünüz amaca göre alırsınız.
Şimdilik paranızı bunlara harcayın, artan para kenarda dursun. İhtiyaç duydukça ekleme yaparsınız. Nasıl olsa 3 haftada bir indirim geliyor.
-
Ben de bu ne işe yarıyor diyordum eyvallah hocam. -
Gem de al hocam yeterli şimdilik. -
Oyunun bize vermiş olduğu 4 tane slot mevcut ya bunlara store da 10 coinslik 4 tane upgrade to premium stash tab alsak bu 4'üde premium haline mi geliyor ?
-
Ranger meta olmadı mı yav. Meta olması gerekli 1lvl ile başlıyor haritaya tek atmaya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SelamahaliTakas yapmaktan hoşlanmayanlar veya yalnız kurt takılmak isteyenler için Solo self found seçeneği var. Sadece theorycrafting ve build yapanlar da var, oyun herkese hitap ediyor. Bazıları sadece ticaretle ilgileniyor.
Oyunun yapısına ters değil, bilakis oyunun ve artık türün olmazsa olmaz bir parçası, zira internetle birlikte tüm oyunlar az veya çok mmo haline geldiler. PoE1-2'de şehirlerde diğer oyuncuları görebilirsiniz. Hideout'unuza davet edebilirsiniz veya başkalarınınkine misafirliğe gidilebilir; bir Clan kurup veya hali hazırda olanlardan birine girip yardımlaşarak oynayabilirsiniz. vs.
Valla şahsen build tamamlandığı an soğuyorum direk o karakterden. O yüzden ticaret yerine kendin pişir kendin ye daha iyi. Ama seven isteyen yapsın.
Ticaret in hile duygusunu vermemesi için hersey 100 misli faiş fiyatlardan satılsın daha iyi olur. Yani o item a ulaşmak için 10 gün farm atılsın ki ssf oynayanlar ile eşitlik olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brazian -- 13 Aralık 2024; 17:24:50 >
-
Seviyenizi yükseltmeye çalışın. Kan birikintilerine dikkat edip gerekli zamanlarda manevra yaparsanız fazla zorlanmadan geçersiniz hocam. Beni de gerçekten çok sinir etmişti.
-
Yaklaşık 20 denemeden sonra, genel chat kısmına yazıp yardım aldım ben o boss için. Parti oluşturup deneyin bir de.
-
Points fiyatı şuan Steam'de oyun fiyatından yüksek. Hinlik yapıp oyunu tekrar satın alsak acaba pointsi gelir mi? Kenarda dursun.
-
Bilmiyorum ki abi valla karga tulumba oynuyoruz her zamanki gibi😅😅 -
Büyü yaparken yürüme saçmalığını çözememişler hala
-
Bugün başıma gelen bug
Ismail CetinyoutubeThe easiest boss kill in the game.https://www.youtube.com/watch?si=svRjU39AvmvEn18o&v=MttLb0FchDw&feature=youtu.beHerhalde bu bossu en kolay ben kesmişimdir Bu arada 60lv oldum dh'den geliyorum diyene boss yardımı yapıyorum oyuniçi ekleyin AdmiralKeke
-
Evet hocam öyle oluyor.
-
Stash Tab hakkında yorumlara bakıyorum genelde bir çok kişi Gem-Essence-Currency-Delirium-Premium Stash alın diyor ama Reddit'te premium stash tab'e boşuna para harcamayın onun yerine Quad stash alın demişler. Siz hangilerini aldınız? Aşağıdaki gerekçedeki satış yapacak hardcore oyuncuların seviyesinde oynayabileceğimi sanmıyorum zaten ama bir kafam karıştı. Hem quad'ı hem de 3xupgrade to premium stash alayım diye düşünüyorum herhalde bu yeterli
-
Bu stash tab hususunda, derli toplu, ne alıp ne almamamız gerektiğiyle ilgili bir açıklama olsa tadından yenmezdi...
-
Gem-Currency-Premium quad Stash.
ben böyle aldım, mis gibi. 90 points de cebimde beklerim.
-
Steamde uc paketi de ayri ayri alan oldu mu ekleniyor mu? Bugun p.c oldu gitti daha oyunu acamadim. 60 level olurum diyordum ne guzel.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X