Mercenary Grenade buildde bir değişiklik var mı? Ona odaklanıyordum. Ama güncelleme sonrası oynama şansım olmadı. Bir süre de olmayacak gibi. |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (309. sayfa)
-
-
Stash indirimleri başlamış. Veteranlar kesin ne alınmalı söyleseler ucuzdan kapatalım. -
takas olayı bu oyunların yapısına ters bence. ben mesela buildime uygun itemları başkalarından alıp buildi bitirince daha oynama hevesi kalmaz . oyundan sıkılma sürenizi kısaltır. oyunu kolaylaştırıyor.
edit: build olayı'da öyle. başkası ne yapıyor,nasıl oynuyor hiç bakmam. kendim çözmeye çalışırım.deneme yanılma ile uğraşmak bana keyif veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodPan -- 13 Aralık 2024; 11:40:19 > -
Yok ice strike monk için, dün aldım denedim ama sevmedim aldığım exalted miktarından geri sattım Fakat çok popüler bir yüzük, sorc kullanmıyorsa kim kullanıyor bunu. Saniye başı whisper gelmişti satarken, alırken de alamamıştım zaten hep satılıyordu yazdıklarım, geç kalıyordum. Sadece monkların aldığını sanmıyorum ice strike o kadar popüler değil daha yeni meydana cıkan bir build. Ranger'lar mı kullanıyor o zaman.
-
Takas yapmaktan hoşlanmayanlar veya yalnız kurt takılmak isteyenler için Solo self found seçeneği var. Sadece theorycrafting ve build yapanlar da var, oyun herkese hitap ediyor. Bazıları sadece ticaretle ilgileniyor.
Oyunun yapısına ters değil, bilakis oyunun ve artık türün olmazsa olmaz bir parçası, zira internetle birlikte tüm oyunlar az veya çok mmo haline geldiler. PoE1-2'de şehirlerde diğer oyuncuları görebilirsiniz. Hideout'unuza davet edebilirsiniz veya başkalarınınkine misafirliğe gidilebilir; bir Clan kurup veya hali hazırda olanlardan birine girip yardımlaşarak oynayabilirsiniz. vs.
-
Herald of thunder buffini aldim ama 40 spirit istiyor neden acaba? Deadeye icin dun aldim 30 spirit gozukuyor 40 istiyor:/ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ajmel Efkar
Herald of thunder buffini aldim ama 40 spirit istiyor neden acaba? Deadeye icin dun aldim 30 spirit gozukuyor 40 istiyor:/linklediğiniz support gemi vardır, bazı buff support gemleri spirit istiyor, genel olarak 10/15 spirit.
-
-
Alttaki Honour da trial'de ki ikinci canınız. Hasar aldıgınızda honour'dan da hasar alıyorsunuz. Honour sıfırlanırsa hakkınız biter. Hasar almamaya çalışacaksınız, honour için relicler var. Honour resist, maximum honour vs diye. Trial başkarken bu relicleri açık slotlara yerleştirebiliyorsunuz. Trial tamamladıkça daha fazla slot açabiliyorsunuz relicler için.
Bu arada fail oldugunuzda normalde çıkabiliyor olmanız lazım orda buton belirmesi gerek, fakat kol bağladınız için muhtemelen bug oluyordur. Bug raporu ile uğraşmak isterseniz raporlayabilirsiniz, klavye mouse da bir problem yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 13 Aralık 2024; 12:19:40 > -
Evet elimde olanlari eklemistim. Dikkat etmemistim
Tesekkurler -
Hangi buildi yapıyorsunuz
-
2 gündür donmalar arttı mı? Farklı server'lar denedim bir şey değişmedi.
Benim internette sorun olma ihtimali düşük, MSFS 2024 oynuyorum ki o tamamen stream ediliyor, herhangi bir sorun yaşamıyorum. Otu boku nerfleyeceğiz derken benim interneti mi nerfledi bunlar
-
dün ara sıra sorun oluyordu, bugün şimdilik normal gibi (frankfurt server için konuşuyorum.)
-
Frankfurt sunucusunda oynuyorum, sorun yok.
-
@UyGaR___, @Selamahali Frankfurt'u dün denemiştim ama fark etmemişti, deneyeyim o zaman, teşekkürler.
-
Lightning Arrow Deadeye ile Sorc build'leri. Sadece Archmage prototipi için uygun değil, yoksa bombastik bir yüzük. Archmage ucuz bir build değil, her yerden mana stack'lemek, ES'yi manaya çevirmek, sonra toplam manayı tekrardan ES'ye dönüştürmek (Ben bunu yapmıyorum, bunun için helmet ve amulet unique'leri gerekiyor.) hem pahalı, hem de meşakkatli.
-
Neleri aldın, bizde faydalanalım
-
onu geçemiyorum bunu geçemiyorum diyen lamer kolsuzlara öneri: git gud
-
Ben hepsini aldım ama önem sırasıyla: Currency, 1x Premium upgrade (trade için şart, item satmak istiyorsanız) - Quad tab - Skill gem tab - Essence tab - Delirium - Koleksiyon seviyorsanız da unique collection tab.
Bu arada ben biraz oyunun eksilerinden bahsetmek istiyorum, şuan laylaylom ama gelişmesi gereken çok alan var.
- Level 70 olduktan sonra level atlama gereksinimi abartsız 10 - 15 kat artıyor, bu da 1 level için saatler demek.
- Öldüğünüzde %15 civarı kadar exp kaybı yaşıyorsunuz. Büyük bir zaman kaybı ki öleceksiniz arkadaşlar, öyle böyle değil hemde
- Maplere başladığınızda ilk 1 ile 4 arası kolay başlıyor fakat anlamsız, sonsuza kadar 1-4 dönemezsiniz hiçbir kazancınız yok.
- Map tier 6 civarından sonra ölümler başlayacak bol bol hem de, neye öldüğünüzü anlamayacağınız çok an yaşayacaksınız. Abartısız 70lerde ele resistleriniz, 2.5k hpniz ve %55-60 armorunuz varken bile tek yediğiniz anlar çok olacak. Bazen %80 gibi bi can kaybı yaşayacaksınız ama arkasına bi tane okçunun oku %50 canınızı götürdüğü için siz pota basamadan ölmüş olacaksınız.
- Öldüğünüzde haritayı kaybediyorsunuz, end game haritasında seçtiğiniz noktayı yeniden map koyup yapabiliyorsunuz, canlı yayında gösterdikleri gibi kırmızı olmuyor, değiştirmişler fakat koydugunuz haritayı kaybediyorsunuz, üzerine bahsettiğim gibi %15 exp de gidiyor.
- Map tieri yükseldikçe stress artıyor, babanızın ahırı gibi arkama yaslanayıp eğlencesine map döneyim diyemiyorsunuz, dodge roll o kadar önemli ki sırf dodge roll için mekanik koymuşlar oyuna bi ton, bu üzücü biraz. Chill bi şekilde takılamıyorsun her daim full odak olman gerekiyor oynarken, bi skill yersen ne kadar defansif olursan ol yamuluyorsun.
- İtemlara baz tier getirdikleri için (tier 6 max sanırım ve identify yapmadan önce tier'ini söylüyor), ne kadar yüksek map tieri o kadar yüksek item tier düşme şansı. Haliyle oyun seni yüksek map tierlere zorluyor, o da yukarıda bahsettiğim gibi çok stresli ve zor.
- Yüksek tier map bulması ayrı dert, atlas ağacında puan kazanmak için görev veriyor, 10 tane t1 yap 10 tane t2 yap vs diye. Bunları yapıp ilerleme kaydettiğinizde 6-7lere gelip öleceğiniz için, şansınıza yüksek tier düşmeyebiliyor ve bu cok sık yaşanıyor. Sen t6 yapman gereken görevdesin ama map zor düşüyor düşse de yüksek tier düşmüyor fazla, mecburi alt tier yapmak zorunda kalıyorsun uzun bir süre, ta ki istediğin tier map düşene kadar.
- Mapler çok büyük, act haritalarını aratmıyor bazıları ve amacın içerideki rare yaratıkları öldürmek ana loot onlardan düşüyor genel olarak, bazen kaçırdığın rareler oluyor map büyüklüğünden dolayı, geri gitmek zorunda kalıyorsun bu da bir süre sonra bayıyor.
- Merc'i bozmadan önce en son tier 12 map yapmıştım birkaç kez, alnımdan terler akıyordu bir tane ufak hasar yesem %80 canım gidiyordu, o kadar zor ve problemli. Çoğu hayatını arpglere adamış yayıncılar citadel bossları dahil her şeyi kesip yapıyor bunda problem yok adamlar zaten iyi oyuncu ama oyunun %90'ı bu oyuncular gibi değil. Bu bahsettiğim kişilerin yaptığı buidler şu şekil; Tamamiyle ranged, melee karakterleri bile ranged build ile oynayıp hasar yemeden öldürmeye bakıyorlar ve dodge roll ile kaçınıyorlar. Bossları nukelüyorlar, boss adam gibi skill atamıyor. Witch oynuyorlar tüm işi minionlar yapıyor.
Oyunda şuanlık çok az silah çeşidi var malesef, yani 60$ pakedi sana silah skini veriyor, silahın tipi sword. Poe2'de daha sword yok, poe1 için mi alıyoruz biz bu paketleri gördüğüm en saçma şey. Silah çeşitliliği geldikçe daha zevkli olacaktır ama şuan çok kemik durumda oyun diyebilirim.
Son olarak aranızda sırf melee oynayacağım diyen varsa bol şans diliyorum 3k hp, 55-65 armor, 70 resistlerle bile 2 yiyeceğiniz anlar çok olacak. Ben açıkcası çoğu oyuncu end game de map yapmaya başladığı zaman orta tierlerde özellikle muazzam derecede şikayetlerin artacağını düşünüyorum, bakalım nasıl olacak.
-
acemi poe ci olarak currency ve premium quad aldım şimdilik.devamına konuya hakim arkadaşların yorumlarına göre karar vereceğim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X