Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nicholai Hel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.542
Cevap
111
Favori
324.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kolye ve Yüzük drobu artırılmış mı acaba   Bugün çok daha fazla düşüyor.

• Kreus kullanıcısına yanıt

dünyanın ne faydalı özeti.  

• Monk da evasion rating mı önemli energy shield mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu oyunu steam'den alırsam konsolda da oynayabilir miyim? Yoksa konsol için ayrı mı satın almam gerekiyor?

• asus1981 kullanıcısına yanıt
    Oyun kesinlikle bu şekilde zor kalmalı.

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Hocam skill perkleri olarak nasıl oynuyorsunuz? Doğru telafüz ettim mi bilmiyorum, Skillerdeki yuvarlak slotlara eklediğimiz ekstra yetenekler. Grenade bomb u 3 lü olarak oynuyorum şu an. Freeze shot a duable atış ekledim. Diğerleri biraz random oldu. Gas bomb ta arada bir ek freez hasarı olarak patlıyor. Level 24.

• mgrbz M kullanıcısına yanıt

Erken erişim sürecinde Steam'den alırsanız sadece PC'de oynayabilirsiniz. Konsolda da erken erişime ulaşmak için oradan da paket satın almak gerekiyor.

İki taraftan da paket alırsanız aynı karakteri hem PC'de hem konsolda oynayabilirsiniz.

• İlk oyunu es geçmiştim ciddi zaman alır diye ama ikinciye dayanamadım ve başladım. İlk gözlemlerim cidden uzun süreli ve inanılmaz zaman alacak bir oyun deneyimi sunuyor ve bu daha beta sürümü. Oyunun yapısı ve boss kapışmaları genelde uzak dps ağırlıklı class için tasarlandığı belli. Warrior ile ilk deneyimim ciddi anlamda oyun için hele ki ilk deneyim ise seçilecek en yanlış karakter olduğu yönünde. 2 gün warrior ile acı çektikten sonra ranger geçip act 1-2 boss 2 günde tekte can bile basmadan alınca dedim ben boşuna zaman kaybetmişim.

Build için nette vs. hiç bulaşmayın genelde bir build op ise nerf 1 hafta bile sürmeden geliyor. Beta zamanı op buildleri kolay kolay hayatta kalmasına izin vermezler, misal 2-3 gündür çoğu class Lightning damage ve alanları ile kaynıyordu dün hepsini mezara koydular. Zamanınızı youtube ve türevlerinin build baz alıp yapmayın sonrası acı oluyor. Birde beni rahatsız eden en önemli yanı tamam kozmetikler vs. ile para kazanın anlıyorum, oyun yakında beleş olacak ama o armor skin seçenekleri ne kötüdür ya 70 dolar değerinde olmaları ise komedi..

• Bugün stash tabler indirime girecek. 300'e ne alacağız birisi yazsa da faydalansa millet çok güzel olur.  

• catcat111 kullanıcısına yanıt
    Benim bombayı çoğalttım, 30 dan sonra kaç lvlda bilmiyorum bombard crossbow düştü o da fayda etti. Açıkçası biraz keyfime göre takılıyorum skillerde, taş düşüyor diye israf bile ettim galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ggreyhame kullanıcısına yanıt

1- Gem Tab 2- Currency Tab 3- Quad Tab 4- Essence Tab 5- Pre Stash Tab Bundle

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam. Gem ve currency zaten mantıken zorunlu. Pre-stash tab ne işe yarıyor? Bunlar tam 300 mü yapıyor bir de?

Bunun 300lük ve 600lük versiyonları gelse eski oyunculardan güzel olurdu, çar çur etmeyelim.

Aslında konuşulmuştu ama bulamadım şimdi.

Gem, Currency, birde premium stash tab. yeterli şuan.

Önem sırasına göre sıralı.Hepsi tabiki 300 yapmıyor.Pre olanlardan sadece trade vb yapabiliyorsun.İndirim fiyatları belli olsun 300 lük atarım listeyi.poe1 zamanındaki indirimlerde olursa kaça olacakları belli zaten.

• Bu stash tab'ler 1 kerelik alınan bir olay mı, yani sezon geldiği zaman oraya da yansıyor mu?

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam. Bana şunu şunu alın diyin.  Currency ve gem zaten alınmazsa oyun oynanmıyor, o tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggreyhame -- 12 Aralık 2024; 20:55:28 >
  • massiv a kullanıcısına yanıt

+8 gibi düşün %20 ye kadar çıkıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamiyle kalıcı.sezon vb farketmiyor.Ayrıca aynı stash tabler 1.ci oyunda da kullanabiliyorsun.2 oyun içinde almış oluyorsun yani.

• PC de oynuyorum tam sürüme geçtiğinde Diablo da ki gibi Ps5 de accountum ile geçiş yapabileceğim değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.