Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Nicholai Hel Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.542
Cevap
111
Favori
324.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İndirimdeyken alınması gereken stash tab'lar için haberlerinizi bekliyorum.PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Dark matter D kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Yoğunluktan pek ilgilenemedim poe2 ile, normalde işten bunalıp beynimi dinlendirmek build kurmaya başlarım ama poe2 o zevki vermiyor, ama derinlerden bir yerlerden bir ses al balyozu eline başla unga bunga builde diyor.

• Brazian B kullanıcısına yanıt

Souls yapısına sahip olduğundan pek öyle dinlendirici bir oyun değil : ) Saniyelik en ufak dalgınlıkta bile en dandirik npc ler direk indiriyor.Normal arpg lerde olmayan bir durum.Çok hızlı olması ve dodge yapısı nedeniyle bir kesime çok ters kalıyor.

• Elinde "Call of the Brotherhood" unique yüzük olan var mı satın alacağım PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Monk başladım ve 13 saatte 22 level oldum oyun cidden çok sarıyor fakat monk erken oyunda aşırı kırılgan çok hızlı olmamasına ve iyi hasar çıkarmamasına rağmen çok dikkatli oynanması gereken bir class olmuş fakat 22 levelden sonra söyleyebilirim ki iyi ki vazgeçmemiş ve oynamaya devam etmişim şuan ki halinden çok memnunum oynaması da zor olmasına rağmen çok keyifli

• Biraz önce Twitch'te ranger oynayan birisini gördüm, canım fena çekti. Ayran gönlüme yenik düşüp ranger açabilirim her an. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• ggreyhame kullanıcısına yanıt

Karaktere özel itemler nerdeyse hiç düşmediği için en az 2-3 karakterle aynı anda oynamak çok mantıklı.Bu sayede item derdiniz kalmaz.Bu karakterleri tabii aynı anda kasın muhakkak.Bunun için tabii stash tab satın almayı bekleyin : )

• King Mist bossunu yapanın kulaklarını çok çınlattım. 10. denemeye giriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 13 Aralık 2024; 0:43:45 >
  • Dark matter D kullanıcısına yanıt

Açtım hocam. Gem falan da olunca skilleri koyup Battal Gazi gibi gezmeye başladım. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Act 3 mapleri oyundan soğuttu resmen çok büyük labirent halindeler ve hızlıda hareket edemeyince tam bir çileye dönüyor

• İndirimler başladı.300 altınla alınacaklar:

Gem Stash Tab - 30

Currency Stash Tab - 60

Bunlar zaten banko.Kaldı 210 altınımız.Bunuda şu varyasyonlarda deniyebilirsiniz.

Premium Stash Tab Bundle - 165 Kalan 45 i ileride değerlendirmek için kalsın.

Stash Tab Bundle - 110 3 tanesini pre ye çevirin.30 da oraya gider.Kalan 70 i ileride değerlendirmek için kalsın.

300 altın bile rahatça yetiyor.

İleride alma ihtimaliniz olacaklar.

Essence Stash Tab - 30

Ekstra tekli stash tab i 20 altına veya premium tekli olanı 30 altına alabilirsiniz.normali çevirmede 10 altın.Bu içerik bile sizi uzun yıllar idare eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 13 Aralık 2024; 3:41:39 >
  • lvl18 Warrior ile 5 denemede Act1 Wolf boss u kesemedim :/ son faz yukardan indirdiği buzlar o bu derken hp pot kalmıyor dayanamıyorum. Frost resist %30 yapıp girdim yine olmadı

• Bazi karakterler konsolda oynama icin uygun degil sanirim. Dun rangerla basladim act1 bosuna geldim kesmeyi fazla denemedim ama moblarda vs de nisan surekli degisiyor. Buz toplari firlatan skilli olmayacak alakasiz yerlere firlatiyor. Mercte de ayni muhabbet var bombalar alakasiz yerlere gidiyor:/

Nisan kilitleme vs gibi bir durum var mi? Sag stickle nisan almaya calisip bir yandan skill basmak biraz zorlayici acikcasi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajmel Efkar -- 13 Aralık 2024; 9:17:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Poe1 den gelen taplardan bazıları çalışmıyor map vs bunlar zamanla entegre olacak mı acaba , yoksa yenisini mi almak gerekecek.

• vorb V kullanıcısına yanıt

Tamami aktarilmayacak diye biliyorum onun bir limiti vardi. Bazilarini yeni bastan almak gerekecek. Ki olmasi gereken de bu bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

Yalnız tabı açtığımda şöyle bir not ile karşılaştım . herhalde ilerde eklenecek benmi yanlış anladım. Mağazaya baktım şimdi map ve division kart tabları satılmıyor ya da ben göremedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 13 Aralık 2024; 9:45:1 >
  • vorb V kullanıcısına yanıt

Map tabi daha sonra eklenecekmiş evet.

Ne kadar stash tab varsa aldım oyunum canlandı PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Build oturdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kage. kullanıcısına yanıt

Sorc için mi? Arcmage'in lightning damage bonusu cold'a çevrilmiyor, bilesiniz.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.