Anladım, açıkcası o kadar yüksek yapabildiysen oyunun içinden geçmeye devam et Bunlara güven olmaz belki bi şeyleri değiştirebilirler. En kötü bir mirror düşürmüş olursun en azından, bi müddet aban sen farma |
PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (336. sayfa)
-
-
Oyunu test etmek için yaptım rarity find'ı, koştur koştur oynayan biri değilim. Yoksa 800-900 div'lik item var markette, onlar build'i döndürüyor. Oyun benim için bitmek üzere, Monk ile oynayayım dedim, o kadar görev yeniden yapılmaz.
Erken erişim tabiî de, bu şekilde çıkarsa bu türü seven ama casual oynayarak bir yerlere gelmek isteyen herkes PoE 1'i mumla arar.
-
Oyun benim için bitmek üzere demişsin ya hocam, yapımcılar endgame içeriğine yapılacak eklere dair bir şey söyledi mi bilgin var mı? Sezon gelmeyecek de en azından oyuncuyu daha fazla tutacak bir şeyler gelir mi yakın bir zamanda.
-
Çok bahsini geçirdim; farkındayım ama bu Mawdun Mine'ı araştırdığımız bölümde, maden içinde ikinci bir waypoint bulunuyor mu; yoksa direkt boss'la mı karşılaşıyoruz?
-
Ben o işleri pek takip etmiyorum hocam. Konuda birkaç arkadaş buraya çevirileriyle beraber ekliyor, onlar görünce mesajını yanıtlayacaktır.
Lig gelmeyecek diyemeyiz, belki bir lig ekleyebilirler.
-
Tebrikler...
Ben rangerla bi deneyeyim
-
Valla ben poe1 i casual oynamış birisi olarak daha kolay bekliyordum oyunu, oldukça zor yapmışlar.
D4 sezon 6da 150pit i kolaylıkla dönen birisi olarak beni zorladığını söyleyebilirim.
Herhalde konuda olup kaçmayan casual oyunculardan birisi de benimdir.
Ha böyle zorlanmamda ssf oynamam, az vakit harcamam ve bilgisayarımın dandikligi yüzünden yaşadığım FPS droplarının da etkisi büyük ama diablo1 den beri.bu tarzi bilen birisi olarak oyun oldukça zor demek yanlış olmaz.
Bir de rarity sayesinde İtem çok düşmesi bence iyi birşey, fiyatı düşer benim gibi casual oyunculara yarar, daha kolay olur oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
45 lvl ice strike monk ile utzaall haritasina basladim ama tokat manyagi yapiyorlat beni suanda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Grup olunca benim fps 15 lere düşüyor ve yoruyor cidden. Tek başıma oynuyorum genelde ama bazen giriyorum publicten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
497% rarity find yaptım. İlk haritadan (T14) 2 divine, 7 tane T15 harita düştü.
Şu item tek başına %230 rarity veriyor;
-
selamlar, bu oyunu single şekilde oynayabiliyor muyuz? yani ben işten güçten çok vakit ayıramıyorum online şekilde oynamaya, solo şekilde oynama ihtimalim var mı?
Witcher açtım arkadaşlar puanları full Minionlara mı vereyim?
-
Merhaba,
Acaba steam üzerinden supporter pack'leri ayrı ayrı alsak supporter pack'lerin içerdiği puan ve içeriklere tek hesapta sahip olabiliyor muyuz?
-
oyun single zaten istedigin gibi oynarsın
-
Ayrı ayrı almayın sorun yaşayanlar vardı forumda. en üst paketi aldığınızda alt paketlerdeki skinler vb geliyor sadece coinleri alamıyorsunuz. üst pakette 1000 coin var oda sana bol bol yeter
-
Arkadaşlar orb satışları 2 liraya kadar düşmüş gördüğüm kadarıyla. 1.5 liradan satacak olan varsa 200 adet alabilirim.
Sırf oyun biraz keyif versin diye. Şu an diablo gibi oynuyorum ve açıkçası bazı zamanlar çok zorluyor.
Neyi nereye harcayacağımı da bilmediğim için iyice moka sarıyor. Sırf denemek için almak istiyorum çünkü çok az var elimde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet aslında şöyle oldu ben 15 dolarlık paketi aldım ama stash tab'ler için yeterli gelmedi. Şimdi 26 dolarlık paketi alsam 600 puan alabilir miyimin derdine düştüm :)
-
Alabiliyorsunuz, ben de aynı sekilde yaptım. 600 puan geldi.
Türkçe kanal hangisiydi?
Witcher için kaç tane build var kullanabileceğimiz minion odaklı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 24 Aralık 2024; 0:28:15 > -
Kendi kendimi cevaplayayım: Direkt, Mawdun Mine'ın boss'uyla karşı karşıya geliyormuşuz.
-
Ek bir soru daha sormak istiyorum: Bu exalted orb'ların oyun içindeki işlevi nedir?
Edit: ''Exalted Orbs are high-value currency that play a crucial role in the in-game economy. Their primary purpose is to craft high-end rare items. Because of this, it is regarded as the "gold standard" currency for trading between players, with many trade deals listed in terms of Exalted Orbs.''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 24 Aralık 2024; 0:51:47 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X