Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vorb , yazar11 , sabotage1907 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.696
Cevap
112
Favori
328.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim işlemci i7 6700k. Bayaa eski sistem. town portallarda uzun süre bekliyor, ışınlanınca karakter donuyor, login ekranına gir çık yapınca düzeliyor. Yerde item varken, Allahtan tekrar girdiğimde kalıyor itemler. Ama şimdi mesela Lost City haritasını temizlemiştim. Resetlemiş, en baştan başlatıyor PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Oyun donması hakkında ekşi sözlükte bir yazı var ona bir bakın özet olarak steamsiz oyunu oynama denebilir.

• Daisuke D kullanıcısına yanıt
    Bende beceremedim hocam nasıl yapıldığını hangi tuşla olduğunu da yazarmısın teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Yok koşturuyorum sağa sola mouse'la basınca skill çalışıyor ama klavye sanki enerjisi kesilmiş gibi tepki vermiyor.

Edit: 3-5 saniye böyle devam ediyor sonra tekrar çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 23 Aralık 2024; 15:9:26 >
  • Önce ps5 üzerinde kullandığınız hesabın aynısıyla siteden üyelik açın. kaydı bitirdikten sonra sağ tarafta ayarlardan Maanage Account yapıp o hesabı ps5 hesabıyla eşleştirmeniz lazım .

çıkan ekranda altta simgeler var ( steam , xbox, play station) . ps simgesine tıklayıp giriş yapın .

Onu tamamladığınızda oyuna girip kol üzerinden sağ üstteki ayarlar tuşuna basınca altta trade site seçeneği var. trade sitesine yönlendiriyor.

Ama oradan tek tek seçim yapmak biraz zor. Telefondan ya da tabletten çok daha kolay. girip istediğin itemi bulduktan sonra send whispera basınca kullanıcıya mesaj gidiyor.

O da seni ekleyip partiye davet ettikten sonra trade açıyor.

Ha sadece hesap eşleşmesini yaptıktan sonraki crossplayi seçecek yeri soruyorsan o da ayarlarda Game / General / Disable Crossplay boş olacak .

@arktukus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisuke -- 23 Aralık 2024; 15:20:19 >
  • Seçtiğimiz alt sınıfı değiştirebiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daisuke D kullanıcısına yanıt
    Premium stahda item koymayı beceremedim hocam birde o nasıl oluyor. Staj ayarları felan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İsseMiyake kullanıcısına yanıt

Ascendancy değişimi yok hocam. Sadece puanları sıfırlayabilirsiniz. Farklı bir alt-sınıf ile oynamak isterseniz ne yazık ki baştan karakter açmanız lazım.

• Witch oynuyorum, act 2 başlarındayım level 25. Minionlar çabuk ölüyor, benim de hasarım yetmiyor, ne yapıp bu durumu iyileştirebilirim? İtemlerim biraz dandik, pek düşmüyor nedense.

• mczaga kullanıcısına yanıt

Steamden oynuyorum. Ama dediğim gibi, sistemim eski kalıyor artık. Yeni bi pc yapmam lazım 🥺

Şu harita sıfırlama olayına bi çözüm bulmaları lazım. Bugün bir haritayı full temizledim, donma yüzünden ana menüye çıkıp tekrar girdim, en başa dönmüş. En azından, checkpointler kalsa yine iyi.

Bir de hoş olan bir şey var, oyun online olmasına rağmen, pause'layınca oyun duruyor. Diablo'da vs var mıydı hatırlamıyorum, yoktu sanki. Bu iyi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 23 Aralık 2024; 16:6:24 >
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

Diablo 3'de pause vardı ama sadece solo oynuyorsanız oluyordu. Maplere geçince bahsettiğiniz sorunlar kalmıyor, bu yüzden levelling kısımına göre oyunu değerlendirmek doğru değil. İsterseniz oyundan çıkıp tekrar girin o anki progress kaldığı yerden devam ediyor, bazen moblar etrafınızı sarınca pause deyip oyunu kapatıp açmanız gerekebiliyor. :)) Özellikle HC oynayanlar için güzel özellik.

• Arkadaşlar şu garip çarima act3 viper da yardım edebilecek birisi var mıdır?

• Kivalo kullanıcısına yanıt

Pasiflerde minions health ve minions revive faster olanları açabilirsiniz, fazla uzamadan yeniden doğuyorlar. Arsonist buildi yapın direkt diyeceğim ama support gem olarak level 2-3 ve gemlere 3 soket falan gerektiriyor pek verim alamayabilirsin.

O yüzden sniper olanları seç, full sniper git spiritte, buff vs kullanma boşa 30 spirit verme. Silahın da skeleton warrior veren scepter olsun. Sağ eline de kalkan tak, armor energy shield olan. Silahında ekstra spirit veren denk getirmeye çalış, ekstra 1 sniper demek bu. Curse yeteneklerini de açabilirsin istersen, zararı yok kullanmanın. Sniperlara, martial tempo ve adını unuttum ama canları 0'a indikten sonra 4 saniye boyunca hayatta kalabilmelerini sağlayan support gemi işte onu tak, skeleton warrior'lara brutality takabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 23 Aralık 2024; 17:9:11 >
  • Bu bosslar minimapte niye gözükmüyor yav,ekran dışına bile çıkıyorlar hasarın nerden geldiğinini bile göremiyoruz savunma yapacaz bossu göremiyoruz iyimi.Balbala mıdır nedir çok gıcık . Rathbreaker desen buga giriyor haritanın aşağısına gel dövüşelim diyorum yukarıda kitleniyor hiç hasar almıyor.

• vorb V kullanıcısına yanıt

Balbala'nın olayı gizlenmesi zaten üstat, o gizlenince arkada bıraktığı toz bulutuna gidip bulunca tekrar aktif oluyor, PoE'deki Chimera bossu gibi.

• Gizlenme olayını biliyorum , minimapte Tüm bossların hareketi gözükmüyor D4 te mesela X şeklinde bossun konumunu görebiliyoruz Poe de yok öyle bir şey herhalde Poe 1 de varmıydı onu da hatırlamıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vorb -- 23 Aralık 2024; 17:47:43 >
  • 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.