Şimdi Ara

PATH OF EXILE - II Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] (334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kreus , volcanic78 , volcanic78 Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
6.683
Cevap
112
Favori
328.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
43. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende 0/30 spirit gözüküyor. 30/30 mu olması lazım spiritin
  • Arkadaşlar, 27 dolarlık paketle gelen kozmetik ve pet gibi şeyleri oyunun ne kadarına kadar gelmemiz gerekiyor almak için ?

• borealatis kullanıcısına yanıt

direkt geliyor. M'ye basıp ''cosmetics'' bölümünden aktif edebilirsiniz.

• first9 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• yazar11 kullanıcısına yanıt

Ben ilkini yaptim 2 aşamalı olani deniyorum

İlk kismi neredeyse kayipsiz geçebiliyorum ama 2.asamada cok fazla honour kaybediyorum özellikle tuzaklı olan bölümde ve bossda. Bakalım bir iki barya daha alıp girebilirim.

• Ascendany puani için Ultimatom'da zorlanan arkadaşlar varsa oyun içinde ekleyin beni online olduğum süre zarfında yardımcı olurum.

Acoban

• Sorc icin build onerisinde veya takip
    Edebilecegim link paylasabilir misiniz?
  • Kage. kullanıcısına yanıt

ben trade yapmak istedim ama beğendiğim crossbowlar için 30 kişiye falan mesaj atmışımdır ama kimse dönüş yapmadı. sonra bide bot alacaktım, ilk güvenli alanda buluştuk adam alakasız bi zırhı koydu. o alışverişi de yapamadım.

bu da böyle bir anım oldu poe 2 için. PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• AlicanCLK kullanıcısına yanıt

Verdiğim video q. yapmış ve itemları üstünüzde kullanmış iseniz spirit puanınızın artması lazım.

Veya spirit kullanan skill aktif ise oda puanınızı düşürür ama sanırım siz daha o görevleri yapmamış olmanız olası.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Trade yapmak zorunda değilsiniz, bu oyunu SSF oynayanlar var sonuçta.

Trade yapmak istemiyorsanız, boss öncesi yaptığınız 1-2 haritayı dönün komple. Hem item için hem de exp için, level atladığınızda vendora bakın. Currencylerinizi kullanın, exalted değil belki ama regal orb kullanılabilir, alchemy vs kullanılabilir, buildinizde değişiklikler yapın farklı şeyler deneyin. Bunları kullanmaktan çekinmeyin, her class yapabiliyor belli bi noktada sonuç olarak, bunu her class zamanında yaptı hiç item olmadan, trade olmadan. İlk günler kimse trade yapmadı yani PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] 

• Selam arkadaşlar.

Oyunda düşürdüğünüz eşyanın pazardaki değerini kolayca öğrenebileceğiniz bir program tanıtacağım size. Programın adı "PoE Overlay II".

Peki ne işe yarıyor bu program?

* Sahip olduğunuz eşyaların market değerini görmeyi sağlıyor.

* Trade sürecini kolaylaştırıyor.

* Oyununu sitesinden ulaştığımız markete oyunun içinden ulaşmayı sağlıyor.

Nereden indireceğiz?

Programı çalıştırmak için "Overwolf" yazılımı gerekiyor. Overwolf, bu tarz oyunlarda "addon" denilen eklentileri kurmamıza ve çalıştırmamıza yarayan bir program. Direkt bu linkten PoE Overlay'i indirebilirsiniz: https://www.overwolf.com/app/kyusung4698-poe_overlay_ii

Nasıl kullanacağız?

Kurulumu tamamladıktan sonra oyunda sağ üst köşede mapin hemen yanında silik bir yazıyla "PoE Overlay II" sekmesini göreceksiniz. Onu görüyorsanız kurulum tamamlanmış demektir. Şimdi bir örnek üzerinden nasıl kullanacağımıza bakalım:

PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU]

"Northpaw Suede Bracers" adında bir unique eşya düşmüş. İşime yaramıyor ve satmak istiyorum. Fakat ne kadar ettiği konusunda bir fikrim yok. Mouse imlecini eşyanın üzerine getirip "ALT + E" tuşlamasını yapıyoruz. Bunu yaptığımızda karşımıza aşağıdaki görüntü gelecek:

Evet bu ekran sayesinde eşyanın değerini öğrenebileceğiz. Direkt "Search" kısmına basarsam bütün "Northpaw Suede Bracers" adındaki eşyaları aratacaktır. Çünkü gördüğünüz gibi eşyanın ismi seçilmiş, yazıların üzerinde gölge var. Fakat ben elimdeki eşyaya göre arama yapmak istiyorum. Bu yüzden biraz özelleştirme yapalım.

"Item Level" yazan yere tıklıyorum. Gördüğünüz gibi orası da gölgeli hale geldi, yani seçili bir kriter oldu. Bendeki eşyanın Item Level'i 29. Üzerine tıkladığımda sağ tarafa otomatik olarak 29 yazılıyor zaten. Ben ise fiyat araştırması yaparken 29 ila 35 item level arasındaki eşyalara bakmak istiyorum. O yüzden "Max" yazan kısma 35 yazıyorum. Bu sadece bir örnek. Eşyadaki önemli modları seçip onlara göre kıyaslama yaptırabilirsiniz. Neyse devam edelim. İstediğimiz parametreyi yazdık ve "Search" tuşuna basıyoruz.

Evet gördüğünüz gibi Item Level'i 29 ile 35 arasında pazarda olan bütün "Northpaw Suede Bracers"lar sıralandı. En düşük fiyattan en yüksek fiyata doğru sıralanıyor. Buna göre eşyanın "1 Exalted Orb" değerinde listelendiğini gördüm. Buraya bakmasam belki sırf unique eşya düştü diye çok uçuk fiyatlara koyacaktım ve elimde kalacaktı. Şimdi gerçek değerini biliyorum ve çok daha rahat satabileceğim.

_____________________________________________________________________________________

Bu eşyayı ve item level parametresini sadece örnek olsun diye seçtim. Sizler de elinizdeki eşyaların item level, resist, dps, max. life gibi özelliklerine bakarak istediğiniz kritere göre kıyaslama yapabilirsiniz. Pazara eşya koyarken ya da düşürdüğünüz eşyanın ne kadar değerli olduğunu bulmaya çalışırken işinizi çok kolaylaştıracaktır.

Ayrıca oyun içinden markete ulaşmak için "ALT + M" tuşlarına basabilirsiniz.

Umarım faydalı olur. Keyifli oyunlar PATH OF EXILE - II  Erken erişim 6 Aralık - [ANA KONU] .

• alperhan52 kullanıcısına yanıt

geçtim hocam ben. Önceki geçemediğim şartlarda değişiklik yapmadan, biraz daha dikkatli ve bossun skillerini dodgelayarak hakkı rahmetine kavuşturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 22 Aralık 2024; 23:17:47 >
  • Özellikle 4-5 kişi oynadığımda müthiş fps düşüşü yaşıyorum, bütün özellikleri lowa çekmiş olmama rağmen. 4050 var
  • Paylaşılanları gördükçe özenip başlayasım geliyor. Diğer yandan kendimde harita temizleyip item kovalayacak enerjiyi bulamıyorum :)

• Kreus kullanıcısına yanıt

Paylaşımınız ve detaylı anlatımınız için teşekkürler hocam ama bu tür, üçüncü parti yazılımlar ne derece güvenilir; dikkatli olmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ajmel Efkar

Sorc icin build onerisinde veya takip
    Edebilecegim link paylasabilir misiniz?

Build değil ama witch/infernalist oynayabilirsin ranger dan sonra en rahat karakter. 1lvl den ateş etmeye başlarsın, petler metler takviye edersin.. ileride ister petleri tutarsın ister tutmazsın.

Ama bir kaç gün önce dediğin gibi mevcut sınıflar pek zevk vermiyor bana da. Erken erisimdeyken huntress (diablo dan bildiğimiz amazon) ve druid gelecek dediler, zamanını vermediler. Belki insanları etkilemek için tam sürüme geçmeden 2 ay önce getirebilirler..

• ps5 üzerinde hala trade yapamayan arkadaşlar varsa ya benim gibi hesabı bağlamamıştır ya da Crossplayi kapattığı için ekrana bön bön bakıyordur.

Dün ilk trade anlaşmamı yaptım , 200 kere öldüğüm act 3 'ü 2 saate tertemiz ettim. Meğer vuramıyormuşum ben. Dpsim yüksek zannediyordum. 100 le oynarken aldığım item 400 dps. Uçtu gitti resmen

Sorun yaşan ps5 kullanıcısı varsa mesaj atsın bana yardımcı olayım .

Saygılar

• Dün ufak bir güncelleme yaptı, ondan beri oyunda sürekli donuyor. Özellikle teleport ysptıktan sonra hiç hareket etmiyor karakter. Tabi benim sistemin ezikliği de var da.
  • yazar11 kullanıcısına yanıt

7900XTX ve Ryzen 78003D işlemci var, performans olarak ultra ayarlarda bir sorun yaşamıyorum ama klavye bazen tepki vermiyor, mouse'da sorun yok, kalvye takılınca bazen mobların arasında kalıyorum öylece. :) Farklı klavye ile deneme imkanım olmadı, sadece pillerini yeniledim, belki klavye arızalanıyordur.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Oyun donuyor mu, düşmandan yoksa crowd control mu yiyorsunuz? Dikkat ettiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 331332333334335
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.